Şimdi Ara

TOYOTA>COROLLA>1.6 XEİ>1998> 16000 NE DERSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
16.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araba konusunda uzağım Ve bu konulardan pek anlamam. Hayatımda ilk defa araba alacağım için, bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım.
    1998 model toyota coralla 1.6 xei gümüş gri renktedir. KM'si 215000' dir. klima ve tüp vardır. Değişen olmayıp iki-üç parçada lokal boya çıkabilir.Fiyatı 16000 tl'dir. Special modeli değildir.
    Ben 2-5 sene arasında aracıma binip model yükseltmek istiyorum maddi durumum elverirse...
    Bu aracın fiyatı uygunmudur ve ikinci eli nasıldır? km'si çokmudur? Elimden çıkarmak zor olur mu?
    Üstadlarımın görüşlerini bekliyorum...
    Saygılarımla...

• Yapay Zekanın Yanıtı

1998 Toyota Corolla 1.6 XEİ: Kapsamlı Bir İnceleme

1998 Toyota Corolla 1.6 XEİ, güvenilirliği ve uygun maliyetiyle tanınan kompakt bir sedan otomobildir. İşte bu araç hakkında bilmeniz gerekenler:

Anahtar Özellikler: * 1,6 litrelik 4 silindirli motor * 110 beygir gücü * 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman * Ön tekerlekten çekiş * Bağımsız ön süspansiyon, arka tarafta ise helezon yaylar

Performans ve Yakıt Verimliliği: 1,6 litrelik motor, günlük sürüş için yeterli güç sağlar. 5 ileri manuel şanzıman, daha iyi yakıt verimliliği ve performans kontrolü sunarken, 4 ileri otomatik şanzıman daha rahat bir sürüş deneyimi sağlar. Resmi yakıt verimliliği rakamları, şehir içinde 9,8 l/100 km ve otoyolda 6,3 l/100 km'dir.

İç Mekan ve Konfor: Corolla'nın iç mekanı, beş yolcu için yeterli alan sunar. Koltuklar rahattır ve uzun yolculuklarda bile destek sağlar. Araç, klima, elektrikli camlar ve aynalar gibi temel özelliklerle donatılmıştır. Bazı modellerde sunroof ve deri döşeme gibi ek olanaklar da mevcuttur.

Güvenilirlik ve Güvenlik: Toyota Corolla, güvenilirliğiyle ünlüdür ve 1998 modeli de bu itibarı sürdürmektedir. Araç, sağlam bir yapıya ve güvenilir bir motor ve şanzımana sahiptir. Güvenlik özellikleri arasında hava yastıkları, emniyet kemerleri ve kilitlenme önleyici frenler bulunur.

Yorumlar: Toyota Corolla 1.6 XEİ, kullanıcıları tarafından genel olarak olumlu yorumlar almıştır. Sahipleri, güvenilirliğini, uygun maliyetini ve günlük sürüş için uygunluğunu takdir etmektedir. Bazı kullanıcılar, daha fazla güç ve modern özellikler istediklerini belirtmiştir.

Sonuç: 1998 Toyota Corolla 1.6 XEİ, güvenilir ve uygun fiyatlı bir kompakt sedan aramaktasınız için sağlam bir seçimdir. Günlük sürüş ihtiyaçlarınızı karşılayacak yeterli güce, yakıt verimliliğine ve konfora sahiptir. Ancak, daha fazla güç veya modern özellikler arıyorsanız, farklı bir model düşünmek isteyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2. el olarak ve yedek parça konusunda hiç bir zaman sıkıntı yaşamazsın.

Performans olarak şu an bile bir çok rakibinden daha üstündür 14 yaşında olmasına rağmen.

Ancak 215.000 km araç için 16.000 Tl biraz yüksek benim elimde de aynı araç var 160.000 km de ve max. 15.000 TL teklif ediyorlar.
  • Paranıza yazık olur. Yüksek modelli araçlara bakınız.
  • Sn.Vakkas. Bey,
    Paranıza yazık olur demişsiniz, nedenini yazabilirmisiniz?
    Saygılarımla
  • Bir üst kasasını VVT-i motorlusunu ve düşük kilometresini,yüksek modellisini aynı paraya bulabilirsiniz.Gerçekten paranıza yazık olur. Kilometre çok fazla.
  • Ben de yazayim; paraya yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma ama,Allah akıl fikir versin demekten başka içimden bir şey gelmiyor.

98 model 200 bin km . yi devirmiş bir araç için bu para,yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corolla elbette tutulan bir model ancak KM si ve yaşı göz önüne alınınca fiyatı yüksek geliyor. Bir de yaz aylarında olduğumuz için 2. el fiyatları ortalama fiyatların 2.000 TL civarı üzerinde.
  • O zaman kış ayını beklemek lazım üstadım...
  • Sn. tepedeninme, -ottoman-, Utku, lazerboy, Vakkas. , ErtanGrkn değerli görüşleriniz için teşekkür ederim...
  • arac temizse alinabilir o kasalar efsanedir.

• Bilmiyorum dikkate alır mısınız ama; o paraya çok iyi durumda, modeli yüksek, kilometresi düşük ve donanımı bol bir Marea Exclusive alabilirsiniz.

Ülkenin şişirme piyasasının efsane yaptığı modellere kanmayın. O corolla, asla Marea kadar konfor, kalite, sürüş kalitesi sunamaz size.

"Madem Marea daha iyi, neden daha ucuza satılıyor" sorularını duyar gibiyim. Ülkenin saçma ikinci el piyasası. Evet, Corolla'dan çok daha iyi bir araba olan Marea; daha yeni, daha diri, daha kaliteli, daha donanımlı daha daha.. vs. olmasına rağmen efsane denilen Corolla'dan daha ucuza satılıyor. Ne güzel değil mi?

İlandaki araç 2005 model ve 116000 km'de ama fiyatı 98 ve 200 küsür bindeki Corolla ile aynı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2005-lpg-li-full-marea-exculizve-116000-de-94111779/detay

İlandaki aracın donanımları;

-SÜrücü yolcu ve yan hava yastıkları
    -ABS + EBD
    -Immobilizier
    -Aktif gergili ön emniyet kemerleri
    -Kaza anında katlanabilir pedal grubu ve direksiyon mili
    -Kaymayı engelleyici anti-submarine ön ve arka koltuklar
    -Yangın önleme sistemi
    -4 cam elektrikli
    -Far yükseklik ayarı
    -Gösterge tablosu aydınlatma ayarı
    -Otomatik klima
    -Polen filtresi
    -Direksiyondan kontrollü radyo-teyp
    -Işığa duyarlı kararan dikiz aynası
    -6'lı CD değiştirici
    -Yükseklik ayarlı direksiyon
    -Bel destekli elektrikli sürücü koltuğu
    -Ön arka kol dayama
    -Ön arka kafalıklar
    -Çift parçalı katlanabilen arka koltuk
    -Kadife koltuk kumaşı
    -Zaman ayarlı arka cam rezistansı
    -Elektrikli ve ısıtmalı dış aynalar
    -Ön arka sis farı
    -Polieliptik(mercekli) farlar
    -Sürücü tarafı tek dokunuşla inip kalkan, ön yolcu tarafı tek dokunuşla inen elektrikli camlar

Yani Marea modern bir araçken, Corolla çoktan miladını doldurmuştur. Gelişmiş ülkelerde çöp muamelesi yapılan arabaya izim burada efsane diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bilmiyorum dikkate alır mısınız ama; o paraya çok iyi durumda, modeli yüksek, kilometresi düşük ve donanımı bol bir Marea Exclusive alabilirsiniz.

Ülkenin şişirme piyasasının efsane yaptığı modellere kanmayın. O corolla, asla Marea kadar konfor, kalite, sürüş kalitesi sunamaz size.

"Madem Marea daha iyi, neden daha ucuza satılıyor" sorularını duyar gibiyim. Ülkenin saçma ikinci el piyasası. Evet, Corolla'dan çok daha iyi bir araba olan Marea; daha yeni, daha diri, daha kaliteli, daha donanımlı daha daha.. vs. olmasına rağmen efsane denilen Corolla'dan daha ucuza satılıyor. Ne güzel değil mi?

İlandaki araç 2005 model ve 116000 km'de ama fiyatı 98 ve 200 küsür bindeki Corolla ile aynı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2005-lpg-li-full-marea-exculizve-116000-de-94111779/detay

-ABS + EBD
    -Immobilizier
    -Yangın önleme sistemi
    -4 cam elektrikli
    -Far yükseklik ayarı
    -Otomatik klima
    -Polen filtresi
    -6'lı CD değiştirici
    -Ön arka kol dayama
    -Ön arka kafalıklar
    -Kadife koltuk kumaşı
    -Ön arka sis farı
    -Sürücü tarafı tek dokunuşla inip kalkan, ön yolcu tarafı tek dokunuşla inen elektrikli camlar

Yani Marea modern bir araçken, Corolla çoktan miladını doldurmuştur. Gelişmiş ülkelerde çöp muamelesi yapılan arabaya izim burada efsane diyorlar.

bu yoruma sonuna kadar katılıyorum

• VVT-I motorlu ilk kasalardan bulmaya çalışın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biluzm

Merhabalar üstadlarım,
    Araba konusunda uzağım Ve bu konulardan pek anlamam. Hayatımda ilk defa araba alacağım için, bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım.
    1998 model toyota coralla 1.6 xei gümüş gri renktedir. KM'si 215000' dir. klima ve tüp vardır. Değişen olmayıp iki-üç parçada lokal boya çıkabilir.Fiyatı 16000 tl'dir. Special modeli değildir.
    Ben 2-5 sene arasında aracıma binip model yükseltmek istiyorum maddi durumum elverirse...
    Bu aracın fiyatı uygunmudur ve ikinci eli nasıldır? km'si çokmudur? Elimden çıkarmak zor olur mu?
    Üstadlarımın görüşlerini bekliyorum...
    Saygılarımla...

Ciddi misin ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bilmiyorum dikkate alır mısınız ama; o paraya çok iyi durumda, modeli yüksek, kilometresi düşük ve donanımı bol bir Marea Exclusive alabilirsiniz.

-ABS + EBD
    -Immobilizier
    -Yangın önleme sistemi
    -4 cam elektrikli
    -Far yükseklik ayarı
    -Otomatik klima
    -Polen filtresi
    -6'lı CD değiştirici
    -Ön arka kol dayama
    -Ön arka kafalıklar
    -Kadife koltuk kumaşı
    -Ön arka sis farı

Adam doğru söylüyor

Aynı paraya boş oğlu boş 1998 corolla almaktansa 2002 full+full alfa 156 almayı tercih ettim.

Not: Bende ki biraz hastalıktı ama

• 15 yaşındaki arabaya o kadar para vermem, daha genç daha uygun bir araç bakılmali

• 98 model külüstür 16.000tl yuh.
  • kesinlikle verilmez, o paraya daha iyi arabalar var
  • reno clio bakmazmısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.