Şimdi Ara

toyota camry alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • toyota phile arkadaşlar bi gelin hele! bu araca ben ilk günden beri hayranımdır. şimdi şimdi niyetleniyorum fakat! bu ülkede 6 aylık vergisi 276tl den aşağı hiç düşmeyecek bir araç, 3.0cc v6 olduğuna bakmayın, aslında 1.6 hitler motorlu otomotaik golf den bile daha ekonomik diyorlar. sürmüşlüğüm yok ama koltuğuna oturdum, daha sürmeden mest etti beni. gariban edebiyatı parçalamadan teknik konuşursak sevinirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-emsalsiz-temizlikte...toyota-camry-2-el-den-servis-bakimli-170634485/detay/

• Satamama korkusu ile ben de alamamıştım hala içim gider bu arabaya. Keşke alsaydım. Bu araçtan beklentin keyifse al ancak nasıl satarım, çok yakar mı diye düşünüyosan alma zaten sevmezsen maliyetlerine katlanılmaz bu tarz arabaların.

Orijinalden alıntı: kerrrems

Satamama korkusu ile ben de alamamıştım hala içim gider bu arabaya. Keşke alsaydım. Bu araçtan beklentin keyifse al ancak nasıl satarım, çok yakar mı diye düşünüyosan alma zaten sevmezsen maliyetlerine katlanılmaz bu tarz arabaların.

satamama diye bişey yok. bu hafta niyetlendiğim 2 araba iki gün arayla satıldı. şimdi ben 3. seçeneğe yöneldim. o da satılmaz inş.. vergisi düştüğü için değerleniyor..
    Kia sorento alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Nissan Juke Alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Chevrolet Captiva alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.