Şimdi Ara

Dacia duster alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır araba almaya karar verdim. Dacia duster, dizel gibi bir fikri var aklımda . 70-80 arasında bir fiyatı olacak. Bu aralığa dacia alınır mı? Eski model Citroën berlingo kullanıyorum şimdi, yüksek tavanlı, geniş araba, dizel de ilk tercihim. Bu kriterlere başka hangi model olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dacia Duster: Alınır Mı?

Dacia Duster, uygun fiyatı ve sağlam yapısıyla öne çıkan popüler bir SUV'dur. Peki Dacia Duster alınır mı? Bu sorunun cevabı, ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı. Bu metinde, Dacia Duster'ın artılarını ve eksilerini inceleyeceğiz ve bilinçli bir karar vermene yardımcı olacağız.

En Çok Tutulan Modeli Hangisi?

Dacia Duster'ın en çok tutulan modelleri, bütçe dostu Prestige ve üst düzey Journey modelleridir. Prestige, uygun fiyatıyla öne çıkarken Journey, daha fazla özellik ve konfor sunar.

4x4 Alınır Mı?

Dacia Duster'ın 4x4 modelleri, arazi sürüşlerinde üstün performans sağlar. Eğer sık sık zorlu arazilerde sürüyorsanız, 4x4 modeli senin için doğru seçim olacaktır.

Otomatik Alınır Mı?

Dacia Duster'ın otomatik modelleri, konforlu ve pratik bir sürüş deneyimi sunar. Özellikle yoğun trafikte, otomatik vites büyük bir avantaj sağlayabilir.

Benzinli Alınır Mı?

Dacia Duster'ın benzinli modelleri, düşük yakıt tüketimiyle öne çıkar. Eğer çoğunlukla şehir içinde sürüyorsanız, benzinli model senin için uygun olabilir.

Artıları:

• Uygun fiyat
    • Sağlam yapı
    • Geniş iç mekan
    • Düşük yakıt tüketimi (benzinli modeller)
    • Arazi yetenekleri (4x4 modeller)

Eksileri:

• Bazı modellerde sınırlı özellikler
    • Gürültülü kabin
    • Bazı sürücüler için yetersiz motor gücü

Sonuç:

Dacia Duster, uygun fiyatı ve sağlam yapısıyla cezbedici bir SUV. İhtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak, Duster'ın en çok tutulan modelleri, 4x4 modelleri, otomatik modelleri veya benzinli modelleri arasından seçim yapabilirsin. Araştırmanı iyi yaparak, bütçene ve sürüş alışkanlıklarına en uygun Dacia Duster modelini bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dağ bayır gezeceksen alınır ama şehir içi kullanım için alacaksan tavsiye etmem

• bugün yarın dizel Otomatiği gelecek. Bence alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Dağ bayır gezeceksen alınır ama şehir içi kullanım için alacaksan tavsiye etmem

Genelde şehir içi olacak, anca 2 ay köyde kullanırım ama yollar çok bozuk değil. Şehir içi tavsiyeniz ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterPan13 -- 14 Mart 2017; 15:0:22 >
  • Yani saygı duyarım ama ben olsam o parayı sıfır duster a vermezdim. Mesela ikinci el qashqai mevcut kasası gelir o paraya. Daha güvenli bir araca binmiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hahn13

quote:

Genelde şehir içi olacak, anca 2 ay köyde kullanırım ama yollar çok bozuk değil. Şehir içi tavsiyeniz ne olur

Nissan Qashqai,Renault kadjar,Toyota chr,VW Tiguan bakın temiz 2. el bulabilirseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia sorento alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Fiat Freemont alınır mı?
    3 ay önce açıldı
    Renault Twingo Alınır Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok artık 70-80 e duster alacağınaa ikinciel kaşkayi al

• quote:

quote:

quote:

Nissan Qashqai,Renault kadjar,Toyota chr,VW Tiguan bakın temiz 2. el bulabilirseniz

Not aldım hocam, teşekkür ederim. Kaşkayi tavsiyesi çok geldi, temiz varsa olabilir. Biraz pazar araştırması yapmam gerekecek.

3-4 farklı araba kullandım, hiç sıfır arabam olmadı. O hissi yaşamak için dacia fikri vardı aklımda. Bakalım cebimde, kalbim arasında tercih yapıcam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterPan13 -- 14 Mart 2017; 15:10:38 >

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    3-4 farklı araba kullandım, hiç sıfır arabam olmadı. O hissi yaşamak için dacia fikri vardı aklımda. Bakalım cebimde, kalbim arasında tercih yapıcam artık

• quote:

İlla sıfır alcam diye Parana yazık etme, bir kaç ay sonra satarsın zararın çok olur bunda. Zaten duster çok yakıyo. Az kullanılmış araçlarda yeni sayılır.

• Boş modeline binme şansım oldu.
    Motor yakıt/performans olarak çok iyi ama
    İç malzeme kalitesi çok kötü. o parayı vereceksem içime sinmez doğrusu
  • almam alana mani olmaya çalışırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

almam alana mani olmaya çalışırım.

Neden hocam, özel bir sebebiniz var mı yoksa genel olarak kötü olduğu için mi?

• Dacia olması hocam, hani gider b suv araç alırım ama 2008 olur kadjar illa fransız olacaksa olur, yinede gidip duster almam, bu aracı almamak için değil almak için özel bir sebebiniz olmalı bence, iş güç, gereksinim vesaire gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam . Duster 55-60bin liraya alınacak en iyi arazi aracı

• ben de düşünmüştüm. ancak full donanımını alsam yine de golf comfort kadar zengin donanımı yoktu. kalite sorunlarını da düşünerek dizel full duster parasına golf benzinli comfort aldım (belki de daha azına, hatırlayamıyorum şu an). sonradan çok kalite şikayetleri duydum ve dizelde benim golf benzinli'den fazla yaktığını öğrendim, rahatladım. yoksa içime kurt düşerdi belki.
  • İlla dacia olacaksa, yuksek tavan ve yüksek suruş hissi olan dacia dokker alin bence, 41.000 tl. Malzeme kalitesi ayni, motor ayni 👍 O paralara cikinca qasgai , skoda yeti, peugeot 2008 felan alinabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapi -- 14 Mart 2017; 18:26:35 >
  • Dedemde 2011 model duster var 4x4. Arkadaşta 2016 sıfır 4x2 almıştı onada bindim. Eğer şehiriçi kullanım için düşünüyorsanız bence kesinlikle düşünmeyin. Neden derseniz ön konsol çok boş bi kere. İkincisi malzeme kalitesi kötü. Şanzıman çok kısa (arazi için iyi olabilir fakat şehiriçi çok kullanışlı değil bence) ve 3bin devirden sonra boşa çeviriyor gibi resmen. Ama tork düşük devirden geliyor.

• o paralara sifir alinacak bir araç değil. Ben almazdim. Sifir alacam diye de parami carcur etmezdim.

2 ci elde cok daha guzel araç dusurursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.