Şimdi Ara

Toyota corolla verso 1.6 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
25.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 70.000 km ve 30.000TL altında en az 2005 model versolara bakıyorum da hoşuma gidiyor sunrooflu olanlarından alsak yanlış bir karar vermiş olur muyuz yani kullananların yorumlarını alabilir miyim? Şu an hyundai getz 1.3 gls var 15.000TL değerinde , verso almaya niyet edersek dediğim gibi 15.000TL'ye kadar para hazır.Yine sunrooflu 2005 model ve üzerinde 70.000km ve 30.000tl altındaki renault sceniclere bakıyorum onlar da güzel aslındai.Verso mu scenic mi yani? Verso almakla hata etmiş olur muyum? Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim :)



  • Toyota dayanıklılık konusunda renaulttan çok daha iyi bir üne sahip. düşündüğünüz verso ise çok sessiz eksiği nerdeyse bulunmayan bir araç.Neden hata yapacaksınız. Bence toyota alan en doğrusunu yapar. özellikle ikinci elde.
    yazın istanbul istoç oto fuarını gezmiştim.binlerce araç vardı.her galeride megane astra felan görüyordum ama gözüme toplam 4 5 tane toyota çarpmıştı.ikinci elde en güvenilir markalardan birisi çünkü.
  • Ben 2006 model kullanıyorum50.000de. Tavsiye ederim. Sorunsuz sıkıntısız. Ama bu tip araçlar ağır olduğu için şehiriçi fazla yakıyor.9lt/100km. Ayrıca japonların klasik hastalığı lastik sesi var. Onun haricinde bence sıkıntısı yok. Scenic güzel gözüküyor, ama renault marka olarak çok fazla malzemeden çalıyor gibi geliyor bana. O yüzden tercih etmedim.
  • Arkadaşlar, bu lastik sesi konusu Japon araçlarına yapıştırılmış haksız bir damga, en azından Corolla için konuşuyorum. Kuzenimde 2008 A3 var, inanın benim Corollamdan daha sessiz değil, hele ki Renault ve diğerleri bu konuda Toyota'nın cidden gerisindeler. Yol sesinde seçilen lastiğin çok önemi var.
  • 1,6 motoru kaç beygir? Ben bi ara almaya niyetlenmiştim am 1,6'nın performansını çok beğenmedim.Çok hantaldı.YA da bana öyle gelmişti Focustan sonra.Bilmiyorum ama performans çok da önemli değil diyorsanız güzel araba.KKartlı çalıştırma felan da var.
  • Performans önemli değil bizim için fazla , aile arabası olarak kullanılacak sonuçta , yılda 5.000km filan anca yaparız.Benzin sıkıntısı olur mu diyorsunuz? Bir de lastik sesi demişsiniz uzun yolda rahat gidilir mi yani sessiz olmaz mı araç?
  • selam bende 2004 verso elegant var aile için çok iyi bir araç kesinlikle tvsiye ederim. biraz hantal olduğu doğru ama binek bir araçla kıyaslarsan. buna karşın trc yi kapatıp (patinaj atsın diye) çok arabaya kafa tutabiliyorum kalkışta. siz ikinci el düşünüyorsunuz. burada sizden önce kullanan kişinin kullanımıda önemli. ben aldıktan sonra bi akrabamada 2006 modelini aldım. o benim arabamdan daha atik kullanan baya performanlı kullanmış yada 2006 da farklılık var. bu arada 2007-2008 den sonra ufak değişiklikler var. örneğin klima çift bölmeli olmuş. ben tüple kullanıyorum ve şehir içinde 180-190 lira şehir dışında 145 lira yakıyor (klima kapalı ve 120 yi geçmeden 70 tl tüp ile 505 km yaptım.) bagaj koltukları gayet kullanışlı ama şehir içinde kısa mesafede kullanırsan uzun yolculuklarda rahatsız edebilir ama hiç olmamasından daha iyi. bence al. eğer bu segmentte bir araba istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim. gayet konforlu geniş ferah bi aile aracı.




  • Versoya bende bakıyorum ama hala gözüm zafirada.İkisini kıyaslarsak.Yakıt,yedek parça konfor geniş bagaj olarak hangisi?
  • İyi geceler tüplü kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. 7 koltuklu versolarda bagajda yedek lastik yok. Tüpü dışarıya alta monte ediliyor olmalı. Bu durumda vizede ve sızdırmazlık alırken problem oluyormu?
    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 22 Eylül 2009; 23:57:31 >
  • Dizel almayı planlıyoruz , performansı çok önemli değil , 7 koltuklu ve sanruflu almamız çok işimize yarayacak , bize göre en ideal aile arabası toyota corolla verso D4D , 2006-2007 civarında bir şey almayı planlıyoruz ikinci elden bakalım hayırlısı , yorumlarınız için tekrar teşekkürler.
  • 2008 model 5 koltuk baz versiyon Versomuz var.

    Artıları: Sorunsuz; son derece sessiz; motor performansı aile arabası için yeterli; ferah, arka koltuklardaki diz mesafesi inanılmaz geniş; büyük bagaj

    Eksileri: Arka süspansiyonlar ticari araç gibi, çok sert; sürüş keyfi az; baz versiyonun koltuk döşemesi berbat, naylon gibi

    Bu arada tüketim şehiriçi için 9 litre civarı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcan.

    Dizel almayı planlıyoruz , performansı çok önemli değil , 7 koltuklu ve sanruflu almamız çok işimize yarayacak , bize göre en ideal aile arabası toyota corolla verso D4D , 2006-2007 civarında bir şey almayı planlıyoruz ikinci elden bakalım hayırlısı , yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

    Türkiye'de dizeli yok ki.
  • 2 gün sonra premium donanımlı siyah versomu teslim alacağım.
    araç için tavsiye ettiğiniz aksesuarlar nelerdir?
    krom paketi,güvenlikli cam filmi,bagaj havuzu,kauçuk pas pas ve arka tampon koruyucu(çelik) yaptıracağım.
    ayrıca bir alt donanımlarda olmasına rağmen,premiumda kamera var diye konulmayan park sensörü de bence şart.
    ne diyorsunuz?
  • Eski corolla kullanıcısı olarak, aracımı değiştireceğim zaman Verso'larla ciddi bir şekilde ilgilenmiştim.

    Maalesef şu anda Toyota-Türkiye üstün satış stratejileri nedeniyle Versoyu tek bir motor ve şanzıman seçeneğiyle satıyor. Güncel 1.6 benzinli motor 132 beygir, sizin alacağınız modellerde 1.6 110 beygir ve 1.8 gdi 132 beygirlik motor seçenekleri var. 1.8 motorla birlikte CVT otomatik şanzımanlısını da bulabilirsiniz.

    Benim tavsiyem 1.8 motorlusunu tercih etmenizdir. Emin olun tüketim konusunda 1.6 dan daha iyi olacaktır, ayrıca yüksek torku nedeniyle sizi sollamalarda zor durumda bırakmayacaktır. Şu anki aracımı almadan önce 1.8 otomatik vitesli olan versiyon favori araçlarımdandı.

    Temiz, orjinal kmde (km kaç olursa olsun orjinal olsun), servis bakımlısını bulursanız, kesenize de uyarsa kaçırmayın. Kesinlikle çok mutlu olacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbdanisman -- 26 Eylül 2009; 21:10:08 >
  • otomatik vitesi yok tek problemi bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.