Şimdi Ara

Toyota Auris 1.33 life vs. Hyundai i20 1.2 style+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim iki araç arasında kararsız kaldım. Auris 47000 TL ise i20 44000 TL gibi bir fiyata geliyor. Yani aralarında çok büyük bir fiyat farkı bulunmuyor. Biri C diğerinin B segmenti olduğunun farkındayım :) Seçim konusunda tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler

• bence kıyas bile olmaz tabiki auris lpg de takarsın bedava gezersin.
  • Simdi normalde auris tavsiye edilir ama boyle kıyaslama isteyenler bekleyenler i20 ye binsin..
    i20 tavsiye ediyorum size. Her yönden dopdolu sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris + brc my 13

• İ20 sahibi olarak Auris diyorum. 47000 bir C segment için çok iyi rakam.

• tabiki auris. forum iyice bozdu bu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 5 Nisan 2015; 19:29:44 >
  • Aslında benimde gözüm Auris den yana ama i20 incelemeri kafamı karıştırdı. Aracın doluluğu Auris e göre baya fazla (Airbag hariç). Ama diğeride Toyota sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Auris tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 çok kaliteli bir araba, donanım da güzel, iç dış tasarımda. Ama motor ve şanzımanları felaket. Manuel alınacaksa çok sevilesi bir araç, ama herşeye rağmen c sınıfı araç alabilmek varken b sınıfı alınmaz. Her zaman en önemli farkı sınıf farkı yaratır. O yüzden auris tercih edin derim. Fakat ucuz etin yahnisi sözünü de aklınızda tutun 47bine alacağınız auris 1.33 motorlu en boş donanımı olacak. Bir modelin ne en ucuzunu ne en pahalısını almak lazım. İkisi de bozar. Sırf sıfır diye en boş 1.33 auris'e 47 bin vereceğinize, aynı paralara daha 5bin olmamış 2014 model leon almayı da düşünebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-4000-km-aralik-cikisli-2014-leon-203218474/detay

İlanla alakam yoktur.

Hatta şimdi baktım 49a sıfır leon tsi da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 5 Nisan 2015; 20:39:20 >

• Gidin iki aracı da test edin. Hoşunuza gideni alın :)

• Diğer konuda da biri clio ile kıyaslamış o konuya yazdığımı yazıyorum aynen.

Donanım alma araba al.C segmentinin rahatlığı,konforu her zaman kendini belli eder.
  • Daha geniş, daha konforlu: Auris.
    Daha dinamik, daha modern, daha stil sahibi: i20.
  • İkisi arasından auris ama lpg takılmayacaksa 1.2 tsi leon yada rapid spaceback daha mantıklı bence.ikiside aşağı yukarı auris fiyatında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.