Bildirim
Toyata Corolla 96 model Fikriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Naptiniz hocam 19-20bine 100/150.000km de 2000model yeni kasalari var, 300bin kmde 96model araca o para verilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya almayın arkadaşım şu paraya şu arabaları. Gidin 17.000 liraya araba mı yok, en azından B-C sınıfı milenyum kasa araba alsan bile daha güvenli. Hatta belli Laguna Vectra Avensis çalan da bulunabilir.
300 bin km de aracın motorunu sorugulamak lazım; kötü kullanıldıysa rektefiyeye girmiştir. Rektefiye sonrası performans nasıl baktyırmak lazım. Rektefiyeye girmediyse rektefiyeye sokmak gerekebilir, bayağı masraf açabilir. -
corollanın sıfırına bile insanlar burun kıvırıyorken 96 modeline -
Teneke güvenliksiz bir arabaya vermeyin o kadar. Yazık günah . Yanınızda 15 liralık klimalı absli araba geçerken ah ulan dedirtir. -
O kasa bizdede vardı güzel arabadır piyasası vardır vs vs ama 20 yıllık araba, metal eski kondisyonunda değildir motor sağlamdır bişey diyemem ama 17bin e daha yeni bişey bakın derim eski araba hiç bi zaman iyi değildir.
Tahir Emmi "al gitsin, al gitsin". -
2002 2001 accent bulunabilir o paraya
O paraya onu alacağınıza 17-18 civarı hyundai accent 1.3 LX var klimalı 2000-2003 arası onu alın daha iyi. -
Bizim millet kendini dudukletmeye yer ariyor resmen. O arabanim ederi benim gozumse 7-8 binliradan fazla değildir. Millet biraz dik duruslu olsa ne fahiş fiyatlara araba satilir ne de o fiyatlari bize diretenler kalir...
Yazık o paraya -
Yazık kardeşim 20 yaşına gelmiş askere gider o yakında km olmuş eric cantona
O paraya pejo 206 lar var 90 binde 120 binde 2005 model abs li airbagli modern görünüşlü o tarz araçlara yönelin
Eski araba sahipleride 17 değil 10 bine bile zor satacak duruma gelsin ki belki piyasa düşer bir nebzede olsa haketmiyorlar o paraları çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heradod -- 16 Aralık 2015; 11:48:46 > -
Eyw Allah hepinizden razı olsun bana önerebileceğiniz araba varmı 15 20 arası -
2004 ve ustu Fiat marea bak , olmadi dersen fiesta bak , yada focus 1 bak .
20 bin civarında çok iyi 2005 model c sınıfı araçlar bile var 2. El 96 model 300 bin kmde bir araç en fazzla 10 eder
Önerrim güzel araba corolla. Gli bulabilirseniz daha iyi olur. 2.pejo felan alıp başınızı derde sokmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: CyberBot
Önerrim güzel araba corolla. Gli bulabilirseniz daha iyi olur. 2.pejo felan alıp başınızı derde sokmayın.
17 bin fazlamı sencede ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tahir 21
quote:
Orijinalden alıntı: CyberBot
17 bin fazlamı sencede ?
Bı yıl mart ayında sattım o araçtan. 96model 240binde, ön kaput, arka bagaj kapagı değişik, tavan boyalı. 15.000₺ ye verdim. Tanıdık oldugu icin 15e verdim. Şu an arabaya 16-16,5 veriyolar satmıyor benim sattığım kişi. Yani bu arabanın piyasası var. Alırsın hoşuna gitmezsede satarsın hemen. Gli olursa güzel olur ama, bütçe yetmezsede mutlaka klimalı 1.6 olanını al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X