Şimdi Ara

TOXOPLAZMA PARAZİT [ BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ] ( İYİLEŞTİM ! ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
16
Favori
25.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Şizofreninin aslında bir parazit ürünü olduğu yakında ispatlanır.

Nasi ya ben şizofren myim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykmayk

quote:

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Orijinalden alıntı: Umaril

kediyi atıcan mı hocam

Üniversite zamanındayken vardı şimdi yok uniyi okudugum şehirdeki bi arkadasa vermistim gelirken. Yani 2 yıl önceki bi olay şimdi patlak verdi.

nasıl yani ? iki yıl önceki virüs durdu durdu şimdi mi aktif oldu ?

İnanması güç ama evet

• Striknin kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin bilgi mi ? Internette hep kedi köpek diyor bahçede bir sürü aşısız kedi bakıyoruz

• Geçmiş olsun hocam Allah sabır versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vezhack2

Hocam merhaba,
    öncelikle geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsiniz. Kör olmak nasıl birşey affedersiniz, zamanında çok kafa yormuş ve merak etmiştim. Göz kapağınızı açıp kapadığınızda değişen birşey var mı, gördüğünüz birşey varmı birde? Ve dünyayı tek gözle görmek nasıl bir his?

Ben de hep bu sorunun cevabını merak ederdim kör olmak nasi bi duygu noluyo acaba diye düşünürdüm. Ve 4 gün once bu merakimi gidermis oldum. Cok zor bisey gercekten. Bütün dengeniz sasiyor etrafa adapte olamiyosunuz konsantre olamiyosunuz. Biri bisey anlattiginda onu 5 6 saniyeden fazla dinleyemiyosunuz. Nasil bi görüntü var diye sorcak olursan şöyle anlatabilirim. Hani eski model telefonunuzla reçetedeki yazinin fotografini cekmek istersinde odaklanmaz sinir olursun ya , Ayni öyle goruyorum sağ gözümle.. oyun oynamaya calisiorum telefondan mesela yanıp duruyorum en basit yerlerde bile yanıyorum. Odaklanamiyorum oyuna ve sinir olup kapatıyorum. Cok zor bi durum gerçekten allah dusmanimin basina vermesin

• Hemen suçu kediye atmışsın helal...

Toksoplazma yalnızca hayvan dışkısından bulaşmaz. Çiğ etlerde de yüksek oranda toksoplazma parazitleri söz konusudur. Kısacası et kestikten sonra elini gözüne sürmüş olabilirsin.

Şu koca ülkede, dana-kuzu eti diye, eşek eti dayarlar, sende toksoplazma olunca kedine bahane bulursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toxo her kedide olabilir , hatta herhangi bi zamanda grip belirtileri ile geçirmiş de olabilirsiniz . Geçirdiyseniz bağışıklık kazanıyorsunuz sıkıntı yok .

Özellikle hamile bir kadın varsa kesinlikle o 9 aylık süreçte kediyi uzaklastırın

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Orijinalden alıntı: Vezhack2

Hocam merhaba,
    öncelikle geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsiniz. Kör olmak nasıl birşey affedersiniz, zamanında çok kafa yormuş ve merak etmiştim. Göz kapağınızı açıp kapadığınızda değişen birşey var mı, gördüğünüz birşey varmı birde? Ve dünyayı tek gözle görmek nasıl bir his?

Ben de hep bu sorunun cevabını merak ederdim kör olmak nasi bi duygu noluyo acaba diye düşünürdüm. Ve 4 gün once bu merakimi gidermis oldum. Cok zor bisey gercekten. Bütün dengeniz sasiyor etrafa adapte olamiyosunuz konsantre olamiyosunuz. Biri bisey anlattiginda onu 5 6 saniyeden fazla dinleyemiyosunuz. Nasil bi görüntü var diye sorcak olursan şöyle anlatabilirim. Hani eski model telefonunuzla reçetedeki yazinin fotografini cekmek istersinde odaklanmaz sinir olursun ya , Ayni öyle goruyorum sağ gözümle.. oyun oynamaya calisiorum telefondan mesela yanıp duruyorum en basit yerlerde bile yanıyorum. Odaklanamiyorum oyuna ve sinir olup kapatıyorum. Cok zor bi durum gerçekten allah dusmanimin basina vermesin

Geçmiş olsun, tek gözle görmek bile ne kadar zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Hemen suçu kediye atmışsın helal...

Toksoplazma yalnızca hayvan dışkısından bulaşmaz. Çiğ etlerde de yüksek oranda toksoplazma parazitleri söz konusudur. Kısacası et kestikten sonra elini gözüne sürmüş olabilirsin.

Şu koca ülkede, dana-kuzu eti diye, eşek eti dayarlar, sende toksoplazma olunca kedine bahane bulursun

Dedigim gibi Ben profların yalancısıyım. Onlar ne dediyse aynısıni aktardım. Hakeza Kedi sevgisi konusunda kimse benimle yarışamaz.. sadece proflarin ağzından sizleri bilinçlendirmek istedim.

Ayriyeten ben hayatimda hiç çiğ ete dokunmadim aşırı tiksiniyorum çiğ etin görüntüsünden ve kokusundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 28 Kasım 2017; 22:33:15 >
  • 4 Kedi ile birlikte yaşayan biri olarak durumunuza üzüldüm, geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

4 Kedi ile birlikte yaşayan biri olarak durumunuza üzüldüm, geçmiş olsun.

Hocam lutfen kedilern aşılarını ve bakimini ihmal etmeyin. Tuvalet kumuyla ayni odada durmayin. Onun disinda kendinize de çok dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

ee bunnlar kediye kahve yedirip bokunu presleyip içiyolar :D onların kedileri temiz bizimkiler virüslü :D

Belki toxoplasma filtresinden geciriolardir :D

• toxoplasma sadece kedilerden geçmiyor ne yazıkki bizim akıllı doktorlarımız kediyi şuçlayıp dışarı attırıyor ama kedi masum oldugu halde kedi suçlu oluyor.parazitoloji dersanesinde ders alan birisi olarak kedin masum olabilir etkeni kediden almamış olabilirsin bundan emin ol ve yanlış bir karar alma.
  • dostum tavsiyem kedini alıp bir veteriner fakültesine götürmen olur taksoplazma kedinde var mı yok mu bakılır.taksoplazma kedinde olabilir olmayabilir bu etken sadece kedilerden bulaşmıyor başka bir insandan almış bile olabilirsin
  • Çok geçmiş olsun. Tez zamanda eski sağlığınıza kavuşun. Okurken istemeden olsa da insam empati kuruyor ve gerçekten zor bir durum, zor bir süreç geçtiğinizi okurken hissettim.

• kahrolası parazitlerden nefret ediyorum, sinsice insanın içine girip yaşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

kahrolası parazitlerden nefret ediyorum, sinsice insanın içine girip yaşıyorlar.

O kdr da meyve sebze yiyoruz nereye gidiyo o kadar meyve sebze bilmiyorumki

• Yav o değilde kedi sever arkadaşlarin ben sanki kedileri kirletme kampanyasi yapiyomusum gibi cevaplar yazmasi beni cok rahatsiz ediyor. Doktor bakti kediden olmus dedi. Meyve sebze et tavuk demedi. Adam kedi dedi koskoca arastirma hastanesinin profu adam bakti kedi dedi. Benim en sevdigim hayvani dedi. Lutfen ben kedileri karaliyomusum gibi mesajlar atmayin vallahi cok üzülüyorum. Prof ne dediyse onu diyorum ben size siz hala ettir ottur elmadır armuttur yardiriyosuniz kedi dedi KEDİ K-E-D-İ !!!

• Geçmiş olsun hocam okurken bile kötü hissettim yaşadıklarınız çok kötüdür eminim.Umarım çabuk iyileşirsiniz.
  • Allah acilşifalar versin.Dünyada en degerli şeyi (sagligini)kaybetmıssın.Allah en kısa zamanda saglıgını sana kavusturur umarım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.