Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.584.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende sadece tost yapma fantazisi var en güzel tost karafırın tabir edilen ekmekle oluyor diğer normal ekmek büyük geliyor biraz ama karafırın cuk oturuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heee şu köy ekmeği dedikleri heralde kara fırın = taş fırın ekmeği. 6-TL idi 7 olmuş onunda fiyatı .. Benim eşimde o ekmeğin lezzetini seviyor. Ben Uno marka ekmeğin lezzetini seviyorum. Hamburger ekmekleri de güzel. Bursa' da Belediye' nin Besaş ekmeği var. İçi dolu bir ekmek. Tok tutuyor. Onda tost deneyeceğim. Kepekli ekmeğin tadı yok. Sağlığa yararlı. Bizde Taşhan marka ocak üstü çevirmeli tost aparatı var. Onda yapıyorum tostları. Ama taktım kafayı Dökümix ' e bu ara. Hayırlısıyla Allah nasip ederse alacağım. Köfte, krep denemek istiyorum Dökümix' te. Peki kardeşim bilgi için teşekkürler.
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da olsaydınız size Halk Ekmek'in "Ayvalık Tost Ekmeği"ni önerirdim, tost sevenlere tavsiyemdir ...
    Bursa'da bu ekmekten satan yer bulursanız denemenizi öneririm ...
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    Valla aslında en basit cihaz dökümix en sağlıklı olanda bu imiş hep teflonda pişirirdik hata etmişim iyki bu forumu okuyup bilgilendim evdeki tavaları bile döküme geçircem

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Aaa o zaman İstanbul'a gelince , o ekmekten bulayım. Gözünü seveyim İstanbul, ne ararsan var işte..

• Ben Lava' nın döküm tavasını aldım mesela. Çok lezzetli tavuk ızarası oluyor. Ama ağır. Üst dolaplar da saklamak tehlikeli. Dolapların altında saklayın alüminyum döküm tavaları. Tencere ve tavalarda: En sağlıklı ve lezzetli : aslında bakır tencereler. Ama kalaycılar artık yok. İçinde salçalı yemek bırakma mak lazım . Dikkatli kullamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birbilenesormalı -- 10 Ocak 2020; 22:31:19 >
  • Merhabalar,
    Grundig CG 6860 veya 5960 modelinden almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hllkrm

Merhabalar,
    Grundig CG 6860 veya 5960 modelinden almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
    Ben cg 6860 aldım iade ettim.

Ön taraftan bastırınca arka havaya kalkıyor. Bir arkadaş da iyi ısınmadığından şikayetçiydi.

Para iadesi gerçekleşsin ya arnica tostit maxi yada korkmaz a310 alacağım.

• Herkese hayırlı haftalar arkadaşlar.

Haftasonu tost makinesi inceleme serüvenim devam etti. İlginç şekilde Homend ürünlerini bulmakta zorlandım. O yüzden onu inceleyemedim ancak şunu ifade etmem gerek Arnica Tostit Maxi mantıklı.

Neden derseniz? Granit kaplama, yağ haznesi var, ayar düğmesi var ve en önemlisi güç düğmesi var. Dikkat ettim çoğunda bu açma/kapama düğmesi yok. Bence önemli bir detay. Hayır niye koymazlar bunu anlamıyorum.He aç kapa anahtar prizler yok mu var, gerekirse priz değiştirilir.

Korkmaz A328'i de inceledim onu da beğendim. Yanılmıyorsam onda güç düğmesi yok ancak ürün güzel.

Tefal Gourmet Minute'ın ise plakalarını beğenmedim. Genel olarak Tefal'e gıcığım zaten.

Delonghi'ye de baktım ancak gereksiz pahalı geldi. Bir de nedir abi fırın gibi bir sürü ayar düğmesi var Benim tercihim şimdilik bunlardan yana. Ancak Homend makinelerini de incelemek istiyorum.

3-4 mağaza gezdim. Böyle giderse Bayberty üstat gibi gurusu olacağız.

Şu an Arnica Tostit Maxi'de iyi fiyatı beklediğim an alacağım gibi duruyor.

Teknosa ve Media Markt'ta 480 lira şu an.

Bu satırları yazarken amazon fiyatını gördüm:

314 lira. Alıyorum galiba

Edit: Kasım 2019'da 229 liraya satılsa da evlilik aşamasında olduğum için ufak ufak toparlamamız gerekiyordu. Bu yüzden aldım. 314 liraya alınabilecek en mantıklı makinelerden biri olarak görüyordum. Tecrübe etmem biraz zaman alacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 13 Ocak 2020; 13:54:5 >

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    yazdıklarınıza katılıyorum, Arnica Tostit Maxi şimdiden hayırlı olsun ...
    Teşekkür ederim. Sizlerin incelemeleri ve yönlendirmeleri etkili oldu. Varolun.
  • Hepsiburadada beyaz depo diye bi satıcıda arnica maxi tostit 269 lira fiyatı nasıl alınır mı arkadaşlar daha ucuzunu bulan varsa yazabilir 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: ed1071

Hepsiburadada beyaz depo diye bi satıcıda arnica maxi tostit 269 lira fiyatı nasıl alınır mı arkadaşlar daha ucuzunu bulan varsa yazabilir 😉
    amazon'da turkuaz renklisi 250 lira ...
    www.amazon.com.tr
    Arnica Tostit Maxi Turkuaz Granit Izgaralı Tost Makinesi: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Arnica-Tostit-Izgaral%C4%B1-Makinesi-Turkuaz/dp/B07C3QL2MP

• Amazondan hiç alışveriş yapmadım nasıl güvenilir site midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ed1071

Amazondan hiç alışveriş yapmadım nasıl güvenilir site midir?
    Çok iyi bir kargo ağı var. Kolay gelsin diye bir kargo ile anlaşmışlar. Ürünü hızlı ulaştırıyorlar. Ben çok memnunum. Kargo çalışanları bile çok kaliteli.

Amazon olsun 10 lira pahalı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Çok iyi bir kargo ağı var. Kolay gelsin diye bir kargo ile anlaşmışlar. Ürünü hızlı ulaştırıyorlar. Ben çok memnunum. Kargo çalışanları bile çok kaliteli.

Amazon olsun 10 lira pahalı olsun.

Alıntıları Göster
    Korkmaz 328i de inceledim dediniz arnica tostit maxi ile arasında boyut farkı var mı yoksa ikide aynı büyüklükte mi?

@barberty hocam grisi 314 turkuazı 220 lira neden fark var acaba ? Sizce dökümix mi arnica mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ali2733 A kullanıcısına yanıt
    makine aynı sadece renk farklı, pek tercih edilmeyen renkler elde kaldığından genelde ucuz olur ...
    "arnica mı dökümix mi" sorunun cevabı kesin ve net; dökümix ...
    tabii sabit plaka sorun olmayacaksa ...
  • An itibariyle bir adet arnica tostit maxi almış bulunmaktayım amazondan 250 liraya aldım turkuaz rengi pek tutulmadığı için bu fiyata inmiş sanırım ama benim için renk önemli olmadığı için alıverdim sonuçta rengini yemiyoruz 😊 elime ulaştığında kullanıp ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşırım.

• ed1071 E kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynı diyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.