Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.693
Cevap
224
Favori
1.587.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba. n11 den Dökümix siparişi geçtim. Satıcı Firma: bizden.eve .. Hızlı bir firma. Hemen kargoya verdiler. Onlara yazdım: Temizlik fırçasını unutmayın ve renk resimdekinin aynısı olsun. Yani narçiçeği kırmızı ( resimdeki gibi ). Canlı kırmızı dan daha güzel bu soluk kırmızı . Bilmiyorum aynısı gelir mi . 267 kişi 5 yıldız vermiş. 65 kişi 4 yıldız vermiş. 17 kişi 3 yıldız vermiş. 5 kişi 2 yıldız, 14 kişi 1 yıldız vermiş. Onlar sanırım kargoya filan kızmış. Temizlik fırçasının unutulmasına kızmış. Kimi demiş: Paslandı. Ama ben çoğunluğun kararına ve sizin buradaki yorumunuza istinaden : Dökümix tercih ettim. 209-TL 3 taksit aldım. Hocam Koçtaş ta Beko nun tost makinasını görmüştüm. Beko BKK 2118 2400 watt . Geriye 180 derece tam açılan. Ama sıfırı 900-TL , teşhirdeki 500-TL idi. Ve internette birkaç yorumuda olumsuzdu. Şimdi kıyaslama yapınca: 209- TL' lik yüzlerce insanın memnun kaldığı bir ürünü tercih etmek daha iyi olur diye düşündüm. Su değdirmeyin yazıyormuş galiba. Yorumlarda öyle okudum. Eve gelince zeytinyağı ile sil erim. Boş çalıştıracağım galiba ilk. Değilmi hocam ?

• Merhaba, konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Netice olarak cgh912 ye karar verdim. Teknosada 2 ızgara, 2 duz plaka olduğunu söylediler ama, ellerinde yoktu. Şimdi internetten bakıyorum 1 ızgara, 1 panini plakası var deniyor. Fotolarda ikişer tane görünüyor. Kafam karıştı. Ambalaj içerisinden kaç plaka çıktığını teyit etmeniz mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.
    @bayberty

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    selam,
    en doğru seçimi yaptınız, bir tane beko 2118 parasına bir kaç tane dökümix alınır koleksiyon bile yapılır ...
    o beko'nun tost performansı dökümix'in yanından geçemez, üst kapak seyyar yapıda olduğundan fazla bastırınca sorun çıkarır ... tek artısı 180 derecelik ızgara konumu olabilir ...
    makine geldiğinde iyice kontrol edin bazen defolu olabiliyor, durum buysa hemen iade/değişim isteyin ... sağlamsa ilk sayfayı dikkatle okuyun ve uygulayın (ilk kullanım ve temizlik) ...
    şimdiden hayırlı olsun ...

not; zeytinyağına gerek yok ayçiçek yağı kullanın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 21 Ocak 2020; 14:10:22 >
  • Kryzkyzgn kullanıcısına yanıt
    selam,
    cgh-912 modeli ilk çıktığında bu plaka meselesini gündeme getirmiştim, çift plakanın takım halinde kutudan çıkması gerekiyor diye herkesi uyarmıştım, genelde tam çıkıyor ancak yedek plakanın çıkmadığını yazanlar oldu bir şekilde problem çözülmüştü ... bu konuda ısrarcı olmak gerekiyor, aldığınız yerden teyit ettiğiniz halde kutudan çıkmazsa hemen arayıp göndermelerini isteyin yada iade edeceğinizi söyleyin, gerekirse delonghi sitesine durumu bildirin ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Defosu ne olabilir ki ? Çapaklı yüzey normal diyorlar. Başka da aklıma gelmiyor. Umarım sağlam çıkar. Uğraşmam inşaAllah. Sağol kardeşim. Allah razı olsun.
    bazen bağlantı kolları yerinden çıkmış veya gövdesinde ezik olan makineler gönderiliyor, plaka çatlak olmadıktan sonra yüzeydeki pürüzler problem sayılmaz ... hayırlısı olur inşa'Allah ...
  • Tereyağını çatala tak döküm plakalarda az gezdir öyle yapın tostu sağlıklı malzeme sağlıklı tost margarin den uzak durmalı

• en iyi tercih dökümix mi hala ? döküm plate temizliği nasıl yapılıyor. uğraştırıcı mı ?
    Hocam sağol. 3 günde geldi. Baloncuklu naylon yoktu paketinde. Strafor 1 cm. lik köpük vardı.. Döküm plakalarda : 2 minik delik var : çapı 2 milim. Derinlik 1 milim. Ama, kullanım kılavuzunda : normal yazıyor. Üst plakanın alt köşe pürüzsüz ve parlak. Tost dün ve bugün yaptım. Akrabalarımız bizde. Önce misafirlere ikram ettiğim için, bana kalanlar soğuktu. Tam anlamadım bu yüzden. Ama güzel sayılır. Yağ damlayan ortadaki yerin altına tabak koydum. Beni üzen boyada bir yerde deforme var. Acaba ürün düştümü? Acaba Teşhir ürünümüydü,, çünkü paketi düzgün kibrit kutusu gibi değildi, çıkıntılıydı. İçinden fırça çıktı. Bunların dışında. Yinede memnunum. 209 - TL ye bu kadar olur.

biraz itinalı üretseler ve düzgün paketleseler daha iyi olurdu ama sanırım fiyatıyla alakalı bir durum, bu paraya f/p ürünü olduğunu düşünüyorum ...
    başka kusuru yoksa görmezden gelinebilir ... hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
  • Henüz yeni okudum cevabı. Sağol hocam.

• Arnica Tostit Maxi İnox Granit Izgaralı Tost Makinesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok iyi fiyat.

Ben 314 liraya aldım. INOX renk bu fiyata gerçekten kaçmaz.
  • Kaptım bir tane.

Teşekkürler.

Hocam merhaba bizi uzun yıllar götürecek bi tost makinesi almayı düşünüyoruz fiyat çok sorun değil sizce hangi marka/modeli almalıyız? Genelde tost yapacağız

• Trietz kullanıcısına yanıt
    Dökümix al en iyi fp makina o döküm plaka olduğu için zatrn az forumu okusan alıpta memnun kalmayan yok telfon granit bunlar zararlı diye biliyorum.

• Trietz kullanıcısına yanıt
    selam,
    uzun ömürlü ve genelde tost amaçlı olarak himmet_dal'ın tavsiyesi gayet yerinde ... dökümix f/p olarak 1 numara ...
    orta fiyatlılardan arzum ar-2023, homend 1314 veya arnica tostit maxi de iyi seçenekler arasında ...
    ancak; "fiyat sorun değil" kriterini göz önüne alırsak başka seçenekler de mevcut ... örneğin delonghi cgh-1012d veya delonghi cgh-1020d, hem teknolojik özellikleri hem de şıklığı ile göz dolduruyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 27 Ocak 2020; 15:36:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

Kaptım bir tane.

Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen günkü kampanyadan amazondan arnica tostit maxi aldım.

Ürün bugün geldi ama makine ile kablonun başlangıç kısmandaki kablo kırık.

O yüzden iade ettim.

• Hocam seni kutluyorum. Konuyu açmışsın 532 sayfa sürmüş ( bilgisayardan bakınca 532 sayfa ) .. ve 2 şubat' ta konu tam 8 yaşına girecek. ... Kutluyorum sizi. Site size bir hediye vermeli bence. En popüler konu. Tebrikler.

Burada ki yorumlar üzerine Dökümix tost makinası aldım. Yağ tepsisi yok. Bu sorunu şöyle hallettim. Altına minik bir tabak koydum. Yağ damlıyor. O yağıda ziyan etmiyorum. Tekrar makinenin ızgaraları üstüne sürüyorum, fırça ile ( kek, poğça yaparken kullandığımız, tepsi yağlama fırçası).

Ben diğer ev için başka bir makina düşünüyorum. Marka belli değil.

Ama istiyorum ki: içinde hem tost ızgarası olsun, hem gözleme yapabileyim. Hem krep yapabileyim.

Hem Waffle yapabileyim. Değişen ızgaralar olsun istiyorum. Çeşit çeşit makina almaya gerek kalmasın. Artık evler küçük. Mutfakta yer daralmasın.

Mesela bugün internette gördüm: Delonghi CGH1030D MultiGrill 1800 W Tost Makinesi : Bilmiyorum kullanan var mı ? Nasıl ? Veya : SERMELEX BAZLAMA VE LAHMACUN MAKİNESİ
    akakce.com
    SERMELEX BAZLAMA VE LAHMACUN MAKİNESİ Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-sermelex-bazlama-ve-lahmacun-makinesi-fiyati,369804687.html

-- Veya : FTIANSHU MB - 60A Elektrikli Elektrikli Pizza Gözleme Makinesi ..

Hocam böyle bir ürün varsa, siz veya okuyan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum. Belli olmaz icat filan olur. :) ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birbilenesormalı -- 31 Ocak 2020; 9:34:49 >

• 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.