Yüzbaşı
28 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Yaklaşık 10 gündür fırın ve ocak arıyorum ancak ürünler hakkında güzel ve kaliteli bilgiye sahip üye denk gelmedi... Birçok üye memnunum diyor tamam ancak Siemens nasıl dayanıklı mı? eksi yanları ne artısı ne? Electrolux'un, itaya ve polonya üretimleri var... Bunlar nasıl...

Bu konuya hakim arkadaşlardan yorum bekliyorum.

https://www.hepsiburada.com/siemens-hb514fbr0t-ankastre-firin-p-HBV00000BIXNZ?magaza=Final%20Price

4.544,00 TL

https://www.hepsiburada.com/electrolux-kgg6436k-59-cm-gazli-ankastre-ocak-p-HBCV00000U90P2?magaza=Pa%C5%9Facan

3.514,05 TL

https://www.hepsiburada.com/kugerr-d8-60-cm-siyah-cam-ankastre-sessiz-davlumbaz-p-MTKUGD860?magaza=Tns%20Ev%20Gere%C3%A7leri

4.712,00 TL

Sorun yok

Arkadaşlar iyi akşamlar.

178 cm boy için 3500 tl ye kadar dağ bisikleti arıyorum.
Yanı 18 inç.
27.5 jant.

Önerileriniz nelerdir. Mutlaka bekliyorum. (Ümit ve Kron Hariç)
Arkadaşlar Z2 alalı 3,5 sene oldu. Batarya son 2-3 aydır çabuk bitiyordu. İZMİR KVK telefonu verdim. garanti kapsamında olmadığı için 1 gün sonra hemen değişip verdiler. ancak ben bataryanın değiştiğini veya orjinal batarya koyduklarına inanmıyorum. Accubattery yükledim batarya potansıyenın 2.500 olduğunu gösteriyor. yanı 3200 olması gerekirken.... ısınma problemi devam ediyor... nasıl br yol izyebeiliriz
Arkadaşlar s.a 30.06.2018 askerlik durumu açısından sıkıntı yoktur yazıyordu şimdi baktım. 31.07.2018 tarihine kadar askerlik açısından sıkıntı yoktur diyor.
Belge de 01.10.2018 e kadar geçerliymiş.
1. film izlerken arkadaşlar bazen ekran donuyor ses takılıyor. ekran kartını güncelledim olmadı

2. Usb takıyorum 4-5 saniye sonra okumadan hata var diyor ancak flas uzerinde ışık yanmaya devam ediyor
mERHABA ARKADAŞLAR.
1. Sorun: Film izlerken ses bazen takılıyor bazende ekran takılıyor kapatıp açınca düzeliyor. ekran kartını güncelledim ancak hala devam ediyor.
2. Sorun : Flas belleki takıyorum 3-4 saniye sonra usb okumuyor ancak usb ışığı yanıyor. USB adı vermeden pc görmüyor 3-4 saniye sonra
Arkadaşlar Selamunaleykum. Yatılı bir okulda öğretmenim
Okulda Vestel Tv var. çocuklardan bazıları tv şifre koymuş USB ile film izleyemiyorlar. bende sevabına kırayım dedi.

model: smart 48fd7300 TV şifresini nasıl kırabilirim ?
arkadaşlar telefonu sarja taktım pc üzerinden manyetik sarja telefon sarj uyarı hatası verip kapandı şimdi sarja takıyorum norma prize ancak açılmıyor kırmızı yanıp yanıp sönüyor?

orjinal sarjı okulda unuttum ..
arkadaşlar selamlar...
hp301 kartuş kullanan 2050a var bende ama baktım kartuş 60 tl olmuş.. diyorum şöyle birşey görmüştüm. yanda tüpler var tüplere mürekkebi koyup koyup basılan makina lazım bana.. kolay dolum olabilen...ne önerebilrsiniz
Hakkında
İlgi Alanları: Arabalar, Akvaryum, Teknoloji, Mühendislik ve Eğitim.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Mitsubishi
Mobil cihaz
Z2
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 391
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 28.385 (Bu ay: 632)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.