Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun, hakiki dostlarsınız iyi ki varsınız ...

@adres63
    @cygor06
    @Akabey
  • chat41 C kullanıcısına yanıt
    selam, cevap gecikmesi için kusura bakmayın ...
    dökümix düşünmüyorsanız ideal iki modeli bence bulmuşsunuz, aradaki 150 liraya değecek ne var derseniz; daha kaliteli gövde ve daha fonksiyonel tasarım (kademe ayarı gibi) diye özetleyebilirim, ayrıca daha şık ... ancak arnica da iş görür diye düşünüyorum ... bu iki makineyi yakından incelediyseniz içinize sinen hangisi olursa onu tercih edin, ikisi de iyidir ...
    homend 1304 üretimi biten bir model, elinde teşhir kalan mağazalar müşteriye gönderip duruyor belki birinde kalır diye fırsat kolluyor uyanıklar, sakın bulaşmayın ...
  • tuna9720 T kullanıcısına yanıt
    selam, bir süre uzak kaldım cevap yazamadım kusura bakmayın ...
    karaca'yı sıfır sorunsuz bulmanız büyük şans işi, bence şansınızı fazla zorlamayın macera yaşayabilirsiniz çünkü yaşayan arkadaşlarımız oldu, siz en iyisi ar-2023'e yönelin zaten o daha iyi ...
  • petenka pokrovski P kullanıcısına yanıt
    selam,
    ar-2025 hayırlı olsun, uzun yıllar memnuniyetle kullanmanız dileğiyle ...
  • 210507 2 kullanıcısına yanıt
    selam,
    limon-karbonat önerisinden haberim yoktu sizin sayenizde öğrenmiş oldum, deneyenler sonucunu buraya yazarlarsa ben de ilk sayfada paylaşırım ...
    tabii işin uzmanı bir arkadaşımızdan limon ve karbonatın demire etkisi hususunda görüş bekleriz, yanlış bir iş yapıyor olmamak için ...

benim ilk sayfada yaptığım öneri şöyle;
    -özellikle sabit plakalı makinelerde tost yaptıktan sonra plakalar tam soğumadan bez veya kağıt havlu ile plakaların kaba kirini alın,
    -demir plakalar üzerindeki yanık peynir-ekmek kalıntılarını tel fırça, bulaşık teli veya bulaşık süngerinin sert/yeşil kısmı ile çıkarın,
    -sabit alüminyum plakalarda sadece süngerin yumuşak kısmını kullanın,
    -ıslattığınız bulaşık süngerine bulaşık deterjanı sürüp plakaları temizleyin,
    -nemli bezle iyice durulayın, deterjan kalmasın,
    -kuru bez veya kağıt havlu ile silip kurulayın,

-çıkarılabilir alüminyum plakaları ise önce sıcak sudan geçirin kaba kiri aksın,
    -ardından sabunladığınız bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla yıkayıp durulayın,
    -bulaşık makinesinde yıkamayın (bulaşık süngerinin sert/yeşil kısmını kullanmak ve bulaşık makinesinde yıkamak kaplamalı plakaların erken solmasına yol açar),
    -plakaları kurulayın,

-temizlik sonrası plakaların neminin gitmesi için tüm makinelerde üst kapağı bir süre açık bırakmak iyi olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 29 Nisan 2019; 16:17:53 >

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hala bir tost makinesi alamadım, en son Korkmaz A329a karar vermiştim ama renk sıkıntısı var.
    Renge göre fiyatları değişiyor, pembe ve mavi en ucuz olanları kırmızı ve rosegold en pahalı olanları.
    Tamamen saçmalık, ben de acaba yeni bir şey var mı diye bi konuya bakayım dedim ama yok maalesef.
    Bu arada yönetimin derdi neymiş.
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt
    yönetim meselesi uzun hikaye hocam ...
    talep görmeyen renkler genelde daha ucuz olur, bence en iyisi fiyatı 300'e çıkmadan ve halen sıfırı varken bir arnica tostit maxi granit alın kurtulun ...
    Cok tesekkur ederim yanit icin.. Onemlisi tekrar hosgeldiniz.. Ben burada yeni sayilirim ama cok emek vermissiniz ve de cok kisi bilgilerinizden faydalaniyor..

Bu arada Karaca konusunda israrci degilim sunu merak ettigim icin sorayim.. internet magazasinda halen satista, onlar acik urun mu gonderiyor diyorsunuz?

Bir de avm'deki magazada ellerinde vardi diye hatirliyorum ama acip incelemedim.. Sayet her ikisi de yeni kutu olsa gene de Arzum'u mu tavsiye ederdiniz?
  • tuna9720 T kullanıcısına yanıt
    hoşbulduk teşekkür ederim ...
    ilk alanlar memnun kaldı ancak sonraki dönemde karaca sipariş verenler genelde sürpriz yaşadı sonra da iade ettiler, neyse ki internetten alış verişin böyle bir avantajı var, mağazadan alınca iade olmuyor ...
    karaca inox-2002 ile arzum ar-2023 birbirinin muadili makineler, benim gözüm arzum'un tasarımına ve siyah teflon plakalarına daha sıcak bakıyor ancak bir mağazada bizzat kendiniz inceleyip alacaksanız karaca da tercih edilebilir ...
  • Dokumix aldım ben de şu an kargoda tasarım ve onemli değil işlevi ve tostun içinin pişmesi önemli lezzeti bu veriyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yanlış saymadiysam 10. Dökümixi arkadaşa aldık. Döküm yüzeyler daha pürüzsüz ve güzeldi bu gidişle piyasanın tek hakimi olmaması için hiçbir sebep yok

• @Bayberty üstat ve yorumlarla destek olan arkadaşlar aracılığıyla aldığım ve kullandığım dökümix ile ilgili yazdığım ve paylaştığım fotoğraflar forumdan silinmiş olabilir mi? Geriye dönük incelediğimde karşına çıkmadılar.

Tost makinesi düşünen arkadaşlara tavsiyem yine dökümix olacaktır. Memnuniyetsizlik yaşamanız zor bir makine. İlk 2-3 kullanımda plakaları yağlama ve soğumaya geçtiğinde pamuklu hafif yağlı bir bezle temizliğini yapıyorum ve şimdiye kadar hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Tostlar ise enfes.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • KFTN kullanıcısına yanıt
    dökümix'i güle güle kullanın ...
    fotoğraf silinmiş olabilir mi konusuna kesin bir şey diyemem ama her şey mümkün forumda ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adres63

Bugün yanlış saymadiysam 10. Dökümixi arkadaşa aldık. Döküm yüzeyler daha pürüzsüz ve güzeldi bu gidişle piyasanın tek hakimi olmaması için hiçbir sebep yok
    buna maşallah denir, 10. dökümix hayırlı olsun, sahibi güle güle kullansın ...
    önceleri plakalardan şikayetler vardı, kalitenin artırılması taleplerine olumlu cevap gelmiş demek ki ...
  • Bende dün King K462 aldım, kargoda, pazartesi ulaşır. Aklım Dökümix'de kalmadı değil.
    Yaş 30'a da yaklaşsa ailemle kalınca anneme Dökümix sabit plakalı falan diye anlatınca tereddüt etti. Önceki gibi bir geleneksel makine almış oldum. (Temizlik sorununu aklımdan çıkartsam da bir sorunla karşılaşmam durumunu da düşündüm.) Alan arkadaşlar güle güle kullansın, sorunsuz bir makinenin mutlu edeceğini hala düşünüyorum, bende King den memnun kalırım umarım.

https://www.epey.com/izgara-ve-tost-makinesi/karsilastir/84022-93999-100447-108794/king-k462-462r_arnica-tostit-maxi_goldmaster-gm-7450_arzum-ar2025-kantintost/

Gittigidiyordan (200lira) aldım, birde 333 liraya Hotpoint mikrodalga aldım. Zaten mikrodalga indirimi denk geldi diye hızla yanına King'i ekledim. Bu indirim olmasa 170 liraya N11'den Dökümix alacaktım bu hafta sonu.. Böylesi uygun düştü, bakalım kargolar gelsin bir..

Ek: Son bir gün içinde yazılan Dökümix mesajlarını görünce şimdi ben huzursuz oldum, aldığım ürün daha gelmeden büyük hata mı yaptım diye düşündüm. (Harbi güzel cihaz dökümix)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 4 Mayıs 2019; 18:14:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    önemli olan sağlam ürün gönderilsin ben memnun kalacağınızı düşünüyorum, fiyatı da çok iyiymiş, dökümix aklınızda kalmasın alınmış alınmıştır güle güle kullanın, king k-462 hayırlı olsun ...
    ben de bugün avm'de dökümix'in ikizi olan bir makine gördüm, plakaları eski üretimlerden olabilir çünkü berbat haldeydi ...
  • Selamlar herkese,

Evimiz için uzun yıllar kullanabileceğimiz tost Makinesi bakıyorum. Son birkaç sayfada yorumları okudum. Arzum AR2023 ile DELONGHI SW12AC.S modeli arasında kaldım. Tavsiyelerine açığım, teşekkürler.
  • Ugur120 kullanıcısına yanıt
    selam,
    delonghi 2 tostluk küçük boy, ekstra waffle plakası olan ve düşük wattlı bir model ... arzum ise 4 tostluk 2000 watt ... ihtiyacınıza göre kararınızı belirleyin, ikisi de güzel makine ...

not; ayrıca aynı modelin delonghi SW12A.BK versiyonu da var, daha ucuz, waffle plakası yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 5 Mayıs 2019; 17:22:16 >
    Teşekkürler hocam, arzum aldık

• 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.