Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selam,
    2001 ile 2025 birbirine yakın modellerdir, 2025 biraz daha oturaklı 2001 ise daha zariftir ...
    2001 serisinde (2001 / 2019 / 2020 / 2027 / 2028) ekstra olarak plakalar çift taraflı kullanılabiliyor ...
    ar-2023 ise biraz daha üst model, daha şık ve daha kaliteli ...
    arzum'un yukarıda saydığım modellerinin hepsi iyidir tavsiye ederim, bütçenize ve göz zevkinize uygun olanı tercih edebilirsiniz ...
  • sense21 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende arzum ar-2023 grandia sipariş verdim. 382TL'ye geldi.
  • bende arzum ar 2027 siparişini verdim komutan özellikle kırmızı rengini istediği için 265 tl gibi bir fiyata geldi
  • tefal gourmet minute modeli vatan'da indirime girmiş, tefal sevenler için iyi fırsat, 399 lira ...
    www.vatanbilgisayar.com
    TEFAL GOURMET MINUTE IZGARA VE TOST MAKİNESİ - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/tefal-gourmet-minute-izgara-ve-tost-makinesi.html
    ... hafta sonu vatan mağazasına uğrayacak olursanız yerinde inceleyin öyle karar verin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 10 Mayıs 2019; 18:57:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Hocam bende arzum ar-2023 grandia sipariş verdim. 382TL'ye geldi.
    Merhaba. Ürünü nereden aldınız? Bende aldım arzum ar2023. Ürün elime ulaştı ve açtım. Birşey dikkatimi çekti. Ürünün en üstünde ARZUM GRANDİA yazması gerekirken (resimlerde öyle görünüyor) benim üründe SİLVERCREST yazıyor. Neden olabilir? Sahte ürün olabilir mi? @bayberty
  • Mstfgzl07 M kullanıcısına yanıt
    açıkçası bilemedim ... başka bir farklılık var mı ...
  • Bende anladım. Başka farkta göremedim. Resimleri ekliyorum. Neden böyle acaba anlamadım?

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ürünün burdan aldım daha elime ulasmadı. Ürün ulasınca bilgi verebilirim.
    urun.n11.com
    Arzum Ar2023 Grandia 2000 W Tost Makinesi - n11.com
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/arzum-ar2023-grandia-2000-w-tost-makinesi-P287589797

Not: Ben aldığımda 5 adet kalmıstı. Simdi 1 adet kalmıs.

Hocam ben youtube'dan kutu açılıs videolarınada göz attım. Sizin ürün orginal olmayabilir. Eğer yasal süre geçmediyse kosulsuz iade edebilirsiniz.

M. Taner Aktasyoutube
    Arzum AR2023 Grandia Izgara ve Tost Makinesi Ürün İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=mtr5vN9NRlQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 11 Mayıs 2019; 4:21:9 >

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Selam,

Bütçeyi artırırsam daha sağlıklı ve yıkanabilir bir ürün alabilir miyim? Sizi yoruyorum kusura bakmayın, teşekkürler.
  • Accountant85 A kullanıcısına yanıt
    selam,
    eğer daha üst model isterseniz ve bütçe sorununuz yoksa size delonghi cgh-1012d önerebilirim ...
    ancak küçük bir problem var önceden fiyatlar makinenin sınıfına göre kademe kademe artardı ama ekonomik krizler sonrası iyice dengesizleşti, delonghi ve breville ürünlerinin fiyatları ikiye hatta üçe katlandı ...
    bütçeyi o kadar artıramam derseniz ideal olan yerli marka arzum ar-2023 grandia ... küçük makine de olur derseniz arzum'la benzer fiyata ekstra waffle plakalı delonghi SW12AC.S düşünebilirsiniz, onun daha ucuz versiyonu da var; delonghi SW12A.BK ...
  • Çok teşekkürler, delonghi SW12AC.S modeli 800 w olduğu için sıkıntı çıkarır mı?
  • Accountant85 A kullanıcısına yanıt
    plaka yüzeyi küçük olduğundan 800 watt yeterli olur, biraz yavaş ısınacağını varsayalım en fazla 1 dak. farkeder ... aynı serinin üçgen sandviç plakalısı da var ...
  • Başka Arzum ar2023 grandia alan var mı? Ürünün üst kapağının üstünde ARZUM GRANDİA yazması gerekirken (resimler de o yazıyor) bana gelen üründe (gg dan aldım) ise SİLVERCREST yazıyor. Ürünü başka kullanan varsa yada yeni alan yardımcı olursa sevinirim. Sahte ürün olabilir diye düşünüyorum.

arzum sitesine sordunuz mu ?..
    www.arzum.com.tr
    İletişim Bilgileri - Arzum
    https://www.arzum.com.tr/iletisim
    Ben den arzum ar 2023 aldım bende arzum grandia yazıyor sizinki gibi değil. Siz ürünü nereden aldınız? En iyisi arzum müşteri hizmetlerini arayın onlar size doğru bilgi verir.

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Sordum onlarda geri iade edin dediler. İade edeceğim bende.

bence de doğrusu bu ...
  • arkadaşlar hepinize selam;

Arzum ar 2023 Grandia'nın panellerinin ölçüleri nedir acaba? bana biraz küçük gibi geldi. uzun ekmeği tost yapabilir miyiz bunla sanmıyorum. ölçülerini bilen veya ölçme fırsatı olan biri olursa çok memnun olurum, kullanma kılavuzunda ve arzumun sitesinde yazmıyor ölçüler.
  • thunderlike kullanıcısına yanıt
    selam,
    sadece arzum değil tost makinelerinin çoğunda uzun ekmek tost makinesine tam sığmaz uç kısımlar hafif dışarıya taşar, bu durumda çözümü kolay; ekmek iki ucundan biraz kesilir ... kesmek istemiyorsanız fırında ekmeği gözünüzle seçerek alabilirsiniz bazı ekmekler kısa ve tombik olur ...
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.