Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Arzum 2023 Grandia'nın ağırlığı, internette belirtildiği gibi 12.6 kg mı? Kullanıcıları cevap yazarsa memnun olurum. Tezgahta yer olmadığından kullanmadığım müddetçe kaldırmam gerekecek. Teşhirde bulamadığından sipariş aşamasından döndüm şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _denzel_ _ kullanıcısına yanıt
    selam,
    1304'ün üretimi yok onu eleyin, a329 fena değil ama dökümix ideal seçim ...
  • Rvntn R kullanıcısına yanıt
    selam,
    arzum sitesindeki ağırlıkların ne anlama geldiğini ben de çözemedim ama onlar doğru değil, normalde 4-5 kg. civarıdır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    1304'ün üretimi yok onu eleyin, a329 fena değil ama dökümix ideal seçim ...
    Çok teşekkür ederim hocam temizleme sorunundan dolayı a329 aldım, dökümix te plakalar sabitmiş o yüzden korktum biraz saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _denzel_ _ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    arzum sitesindeki ağırlıkların ne anlama geldiğini ben de çözemedim ama onlar doğru değil, normalde 4-5 kg. civarıdır ...
    Teşekkür ederim. Bir perakende sitede 4.500 gr. olduğunu görünce sipariş verdim. Kullanma kılavuzunda Arzum "ithalatçı" ibaresiyle gözüküyor. Muhtemelen hacim veya başka bir ağırlık biriminin rakamsal ifadesi, 12.76 sayısı.

Çünkü 12.76 kg. ağırlığında olsa üşenmem, farkını verir, eve taştan pide ve lahmacun fırını yaptırırım. Hem ticari bir faaliyet olur

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Usta tavsiyen için sağol. Sağlık bakımından ne diyorsun ürüne. Granit mi seramik mi iyidir ?
  • Yüce Mert Y kullanıcısına yanıt
    sağlık için ideal olan demir-döküm plakalı ürünlerdir ...
    seramik-granit pek farketmiyor, hepsi teflonun farklı renk ve desen boyalı versiyonlarıdır, gerçekte seramik veya granitle ilgileri yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rvntn

Teşekkür ederim. Bir perakende sitede 4.500 gr. olduğunu görünce sipariş verdim. Kullanma kılavuzunda Arzum "ithalatçı" ibaresiyle gözüküyor. Muhtemelen hacim veya başka bir ağırlık biriminin rakamsal ifadesi, 12.76 sayısı.

Çünkü 12.76 kg. ağırlığında olsa üşenmem, farkını verir, eve taştan pide ve lahmacun fırını yaptırırım. Hem ticari bir faaliyet olur

Alıntıları Göster
    arzum firmasına mesaj yazdım;

- "AR2023 Arzum Grandia tost makinesinin teknik bilgilerinde "BOYUTSAL AĞIRLIK 12,76";
    AR2025 Arzum Kantintost modelinde ise "BOYUTSAL AĞIRLIK 1,8" yazıyor ...
    ürünlerinizin teknik özelliklerinde geçen;
    a- "BOYUTSAL AĞIRLIK" nedir ?..
    b- "12,76" veya "1,8" gibi rakamlar neyi ifade etmektedir ?..

cevap geldi;

- "İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle takip edilmiştir.
    Buna istinaden aşağıdaki açıklamayı bilgilerinize sunarız.
    “Karga firmasındaki paketleme ile ilgilidir. ”
    Arzum her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.
    Saygılarımızla,
    Arzum Müşteri Hizmetleri"

"hassasiyetle" takip sonucunda verdikleri cevabın yorumunu sizlere bırakıyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 16 Ocak 2019; 15:54:9 >

• Arkadaşlar selamlar,

Bu konuyu takip ederek hotpoint ariston cg200 axo tost makinesini aldım. Bugün makineyi ilk kez çalıştırdığımda bir şey pişirmediğim halde dumanlar çıkmaya başladı. Ben de fişten çekmek durumunda kaldım. Köpük ve diğer malzemeler yoktu. Duman çıkması normal midir? Aynı sorun devam ediyor.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=71165834

• careemm kullanıcısına yanıt
    selam,
    ilk çalıştırmada duman ve koku olabilir, ilk sayfada 3 no.lu mesajdakileri uyguladınız mı ?..
  • KFTN kullanıcısına yanıt
    beğenmenize sevindim, hayırlı olsun güle güle kullanın, selamlar ...
  • Herkese merhabalar,

Muzdarip olduğumuz konu malum bu başlık altında 😄, ne güzel ki böyle bir konu ile web’de araştırma yaparken denk geldim.

Konu başlığının çoğunu okuduktan sonra ve son üç adayı finale bıraktım. Bunlar

-Hotpoint Ariston cg200 axo

-Delonghi cgh-910/912/912c

-Fayrinoks Dökümix inox 8 diilim dt30i

@Bayberty başta olmak üzere kullanıp yorum ve foto paylaşan diğer arkadaşlara teşekkürler. Tost makinesi seçiminin bu kadar zor olacağı hiç aklıma gelmezdi taki başıma gelene kadar 😂.

Bu süreçte sonuç olarak elde edeceğimiz çıktı damak tadımızı ve sağlığımızı etkileyecekse diye düşünerek dökümiks’te karar verdim. Ancak bu seferde internetten satılan sitelerde kullanıcı yorumları vs biraz ürküttü sonuçta kimin nasıl ve ne şekilde kullandığını ve yorum yazdığını kestiremiyorsunuz. Bu nedenle web’den dökümiks’in sitesindeki telefonları arayıp direkt üretici ile görüştüm ve sonuç aldım. Ayrıca aklımdaki soruları da ilettim ve cevaplarını makul bir şekilde yanıtladılar. Kargo dahil 210₺ inox olanı seçtim , diğer renkler biraz daha ucuzdu. Firma fiyatları uzun zamandır arttırmadıklarından dolayı indirim yapamayacaklarını iletti, bende çok üstelemedim ne de olsa diğer fiyatlardan çok çok farklı değil ve direk üretici ile bağlantı kurmuş oldum muhattap olarak. Neyse çok uzattım kusura bakmayın, nihayetinde dün verdiğim sipariş bugün yurtiçi kargo ile geldi ve tüm kontrollerden sonra , ilk temizleme prosedürlerini (ilk sayfadaki) yaptıktan sonra ilk tost denemesini gerçekleştirdim.

Sonuç @Bayberty ‘ni de dediği gibi f/p açısından değil lezzet açısından da 💯 aldı benden. Sadece ilk yağlamayı bol zeytinyağlı yapınca biraz mutfağı sis bastı o kadar 😂😂.

Son olarak daha ilk kullanımım ancak gerçeğini incelediğim birçok üründen daha efektif ve güzel sonuç verdi, diğerlerine göre kalite hissiyatı plastiklerinde biraz fark edilsede kalan diğer aksamlar hatta çok eleştirilen demir döküm plakalar ise gayet başarılı olduğunu gördüm, beklentimin daha üzerinde çıktı.

Tekrar paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Herkese Merhabalar,

Yaklaşık 1,5 ay önce buradaki yorumların da yardımıyla amazon.com.tr'den Arzum AR2023 tost makinesi almıştım. Oldukça da memnundum ancak yaklaşık 1 ay kullandıktan sonra üst plakayı çıkarmaya yarayan tuşun sorunlu olduğunu, bastıktan sonra basılı kaldığını farkedip iade ettim.

2 gün önce yine amazon üzerinden (bu sefer farklı bir satıcıdan) yine aynı ürünü sipariş ettim ve almadan önce de yaşadıklarımı kısaca ilettim. Dün kargom geldi. Açıp ilk iş olarak üst plakayı tutan düğmeyi kontrol ettim. Bunda da aynı sorun mevcut. Şimdi tekrar iade işlemi başlatıyorum.

Makineyi çok beğenmiş olmama rağmen açıkçası göz göre göre 3. kez Arzum almayacağım. Diğer modellerini de pek beğenmiyorum.

Dökümix mi alsam diye düşünmeye başladım şimdi? Sizin başka bir tavsiyeniz olur mu?

Arzum'un fiyatının biraz üzerine çıkıp Delonghi'lere falan mı bakmalı, yoksa ne gerek var o kadar para vermeye Dokumix al geç mi dersiniz?

Bir de bu Dökümix'in DT30 ve DT30i modeli arasında renk dışında herhangi bir farklılık yok sanırım. Doğru mu?

Teşekkürler,

• Selamlar tost makinesi arıyorum böyle çok kaba olmayan aşırı yer kaplamayacak bir şey. En birinci önceliğim sağlık sonra da kompakt olması.

Bütçe sınırım pek yok ama çok da uçmasak iyidir çünkü tost ve ısıtma harici ızgaradır ettir balıktır yapmayacağım genelde

• musicisgoodfood M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Başınızdan geçenler iyi olmamış , sizi biraz uğraştırmış.
    Dökümix, dt30i (i) inox için , diğer kalan renkler dt30 diye adlandırılıyor.

Seçim kriterleri kişiye göre çok değişiklik gösteriyor ancak ben kendi açımdan seçimimi, plakaların çıkmaması, yağ toplama haznesi olmaması , teknoloji marketlerdeki satılan cihazların %95’ine göre biraz daha ağır ve plastik kalitesinin düşük (ama çok değil) olmasına rağmen kararımı dökümix’ten yana kullandım. Demir döküm plakaları kusursuz çıktı, ısınma süresi olarak ne olmalı bilemiyorum ancak demir döküm plakaları gayet kısa sürede ısıtmış oluyor. Saniyeler mertebesinde kıyaslanabilir belki bazı başka cihazlar ile ancak saniyeler bazında tost hazırlama hassasiyeti kimde vardır bilemiyorum😂. Ben 6 ısıtma kademesinden 4 ile yeterli verimi alabildim ve termostat kapattıktan sonra fişten çektiğimde neredeyse bir tur daha tost hazırlayacak potansiyeli mevcuttu 😳.Araştırdığımız zaman karşımıza herşeyi eksiksiz sunan ürün malesef çıkmıyor. Kusursuza yakın özelliklerle ve tasarım olarak da güzel olsun dediğimizde olay bence amacından uzaklaşmaya başlıyor diye düşünüyorum.

Seçiminizde kolaylıklar dilerim, içinize sinecek ürün en doğrusu olacaktır sonuçta. En büyük derdimiz tost makinesi olsun😂.

İyi günler dilerim

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben de sizinle aynı fikirdeyim sanırım. Bu kadar seçenek olunca iş amacından sapabiliyor.

Dediğiniz gibi en büyük derdimiz tost makinesi seçmek olsun

Hocam nereden ve ne kadara aldınız acaba sakıncası yoksa?
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

www.fayrinoks.net
    http://www.fayrinoks.net

www.fayrinoks.net
    FAYRİNOKS;sanayi tipi tost makineları,sanayi tipi fritöz,Sanayi tipi fritöz Konya
    http://www.fayrinoks.net/elektrikli-tost-makinasi.htm

Web sitesinde bulunan iletişim numaralarından bağlantı kurdum ve banka havalesi ile ödemeyi yaptım.

Diğer alternatifler de mümkün tabiki , internet alışveriş sitelerinden de bulabilirsiniz, hatta bazıları biraz daha ucuz ve fırça hediyeli ancak ben üretici ile muhattap olmak istediğimden bu yöntemi seçtim.

İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: KFTN

Merhaba,

http://www.fayrinoks.net

http://www.fayrinoks.net/elektrikli-tost-makinasi.htm

Web sitesinde bulunan iletişim numaralarından bağlantı kurdum ve banka havalesi ile ödemeyi yaptım.

Diğer alternatifler de mümkün tabiki , internet alışveriş sitelerinden de bulabilirsiniz, hatta bazıları biraz daha ucuz ve fırça hediyeli ancak ben üretici ile muhattap olmak istediğimden bu yöntemi seçtim.

İyi günler
    Teşekkürler teflonsuz en uygunu ve sağlıklısı bu kesinlikle. Lava tavadan sonra mutfakta sağlıklı bir adım daha atayım dedim

• 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.