Bildirim
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (471. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
tugra 8 dilim tost makinesi aldım endüstüriyel mutfak malzemesi satan bir dükkandan.220tlye çok güzel tost yapıyor.Ekmeği kurutmuyor. -
İyi ki bu forum var, iyi ki sosyal medya var. Zararından çok (kullanmasını bilene) faydası oluyor. Dökümix tost makinesini 1,5 yıldan fazladır kullanıyorum. En ufak bir şikayetim olmadığı gibi iyi ki almışım dediğim eşyalardan. Bu vesile ile konu sahibi arkadaşımız @Bayberty e tekrar teşekkür ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
GG sitesinde dökümix dt 30 i modelini aldım tavsiyeleriniz doğrultusunda. Yorumlarına da baktığımda bu fiyata pişman etmeyecek gibi duruyor. Daha önce 3 defa 100 tl altında kaplama makineler kullandım ve işkence gibiydi kullanmak.
Bundan memnun kalırım diye düşünüyorum, hafta sonu denerim kısmetse.
Ek: Bu makine ile ızgara yapılabiliyor mu acaba? Bilenler, deneyenler yanıtlarsa sevinirim.
-
Usta temizlemesi kolay (Burada çıkarılabilir plaka olası gerekiyor sanırım makinaya atmak için) 200 -250 arası zirve diyebileceğin bir ürün var mı? İyi baskı yaparım biraz sağlam olmalı -
memnuniyetiniz çok değerli, bundan da ötesi tavsiyelerime değer verip dikkate almanız benim için onur ... teşekkürler, selamlar ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 12 Ocak 2019; 0:20:9 > -
o kriterlere en uygun seçenek Arnica Tostit Maxi Granit ... ... ancak fazla baskıya gelmez ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 12 Ocak 2019; 0:24:21 > -
Dokumix. Tost makinasi aldim . Zeytinyagi ile yagladik kullanmadan önce . Ekmek ile ızgarayı sildik . Tost yaptık ama tost hem alta üste yapışıyor ekmek. Nasıl yağlamak lazım . ? Zeytinyağı mı tereyağ mı ? Nasıl temizlenecek ? Bilgim zayıf . Hediye olarak aldım evdekilere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk sayfadaki "3- *İLK KULLANIM VE TEMİZLİK" başlığı altındaki mesajı okudunuz mu ?..quote:
Orijinalden alıntı: ugur@
Dokumix. Tost makinasi aldim . Zeytinyagi ile yagladik kullanmadan önce . Ekmek ile ızgarayı sildik . Tost yaptık ama tost hem alta üste yapışıyor ekmek. Nasıl yağlamak lazım . ? Zeytinyağı mı tereyağ mı ? Nasıl temizlenecek ? Bilgim zayıf . Hediye olarak aldım evdekilere -
tostit maxi aldım hocam. yorumunuzu bekliyorum. dökümix de düşündüm ama temizliği ağırlığı vs göz önüne alınca tostit maxi yi aldım 220 tl ye. -
çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun ...
kullanmadan önce üstte bahsettiğim ilk sayfadaki mesajı okumanızı öneririm ... -
Ben bu başlığı ilk 3-4 mesaj ve aradaki mesajları okudum . Şimdi tekrar okudum . Teşekkürler .
Ama tam anlayamadım. Tost makinası ne yağı ile yağlayayım. Tost ları koymadan önce. Tereyağı ile yağlayacağım .
Her karacada ayni sorun varmi sizce...
Selamlar tost makinesi arıyorum böyle çok kaba olmayan aşırı yer kaplamayacak bir şey. En birinci önceliğim sağlık sonra da kompakt olması.
Bütçe sınırım pek yok ama çok da uçmasak iyidir çünkü tost ve ısıtma harici ızgaradır ettir balıktır yapmayacağım genelde -
Merhaba Arkadaşlar,
yorumların bir çoğunu okudum ve ihtiyaca göre orta düzeyde alınan ve alınabilecek 3 model çıkıyor ancak bunlarda da prüzler mevcut.
Şöyleki; hem kaliteli pişirme hemde sağlıklı olması açısından döküm tabanlı istiyorum ve temizlik içinde takılıp çıkarılabilir olması gerekiyor.
1.Hotpoint Ariston 88410 Cg200Axo - çok tavsiye edilmiş ancak Türkiyeden çekilme kararı almış servis sıkıntısı oluşturabilir.
2.Homend 1320 Grıllıant Tost&Grill - çok yorum bulamadım ama çok şikayet buldum, çalışmayan alt üst tabakalar, yanan ve işlev görmeyen düğmeler vs.
3. Korkmaz A328-05 - tabanı istediğim gibi döküm değil, işlev düğmeleri yok ızgarası iyideğil denmiş ama çok tavsiye edilmiş.
bu 3 makinede aynı fiyat aralığında. bu konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sağlamcı1907 -- 14 Ocak 2019; 20:11:54 > -
ilk 3-4 mesajı tekrar tekrar okudum. bu başlığıda ara ara açar bakardım. aramalarda farklı mesajlı sayfaları çıkardı.
herkese teşekkürler. konuyu açan arkadaş ve diğer arkadaşlar herkesin önemsemediği aslında çok önemli konuları anlatmışlar.
bende bunun üzerine döküm plaka ya karar kıldım . aslında bu başlığı görmedende teflondan uzak duruyordum döküm tost makinalarına ilgi duyuyordum. çok bilgim olmadan. başlığı okuyunca kafamdaki bilgi parçalarını birleştirdim .
bu sabit döküm tabakayı nasıl temizleyeceğime ve yağlayacağıma tam emin olamıyorum. biraz karmaşık birşey.
zeytinyağı ile yağladım . koktu vs. bugün sabah tekrar yağladım. çalıştırdım. kullandıktan sonra da yağladım. ama yağ lekeleri var. ne yapsam bilmiyorum.
bu arada evdekiler benden habersiz TEFAL TOAST EXPERT almışlar ( metrodan) dün buldum. 225 tl ye. daha açmamışlar.
bu nasıldır. satıcılar titanium vs demiş heryerde. ben inanmadım. 190 tl dökümix + 225 tl tefal toast expert 2 tane makina oldu bi anda. bu makina nasıldır acaba ? başlığın ilk mesajlarında yok pek bilgi.
-
arkadaşlar bende başlığı okudum ama aklımda hala bir marka belirmedi dökümix plakaları çıkabilir olsaydı alırdım galiba ama onu eledim.
Boschun aşağıdaki ürününü buldum araştırıken hiç adı geçmemiz fikirleriniz nedir acaba ?
Bosch TFB4431V -
İlk başlarda tostu biraz fazla yağların döküm yüzeylere yapışmaz. Zamanlada dökümler yağa doğacağı için bir teflon gibi yapışmaz oluyor. 2.5 senedir kullanıyorum ve 4-5 kişiye aldırdım herkes memnun teşekkürler bayberty.quote:
Orijinalden alıntı: ugur@
ilk 3-4 mesajı tekrar tekrar okudum. bu başlığıda ara ara açar bakardım. aramalarda farklı mesajlı sayfaları çıkardı.
herkese teşekkürler. konuyu açan arkadaş ve diğer arkadaşlar herkesin önemsemediği aslında çok önemli konuları anlatmışlar.
bende bunun üzerine döküm plaka ya karar kıldım . aslında bu başlığı görmedende teflondan uzak duruyordum döküm tost makinalarına ilgi duyuyordum. çok bilgim olmadan. başlığı okuyunca kafamdaki bilgi parçalarını birleştirdim .
bu sabit döküm tabakayı nasıl temizleyeceğime ve yağlayacağıma tam emin olamıyorum. biraz karmaşık birşey.
zeytinyağı ile yağladım . koktu vs. bugün sabah tekrar yağladım. çalıştırdım. kullandıktan sonra da yağladım. ama yağ lekeleri var. ne yapsam bilmiyorum.
bu arada evdekiler benden habersiz TEFAL TOAST EXPERT almışlar ( metrodan) dün buldum. 225 tl ye. daha açmamışlar.
bu nasıldır. satıcılar titanium vs demiş heryerde. ben inanmadım. 190 tl dökümix + 225 tl tefal toast expert 2 tane makina oldu bi anda. bu makina nasıldır acaba ? başlığın ilk mesajlarında yok pek bilgi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
“Adres63” tesekkurler cevap icin . 3. Denemem biraz daha iyi . Zeytinyagi ile siliyorum genelde . Bi sorun yaratir mi ? Yada ekmege tereyagi surmek . Bunlarin sakincali olani var mi ?
Merhaba arkadaşlar konuyu okudum biraz araştırmalara devam ediyorum şimdi bi karar vermem lazım sizlerden yardım istiyorum üç model arasında kaldım birincisi korkmaz a329 diğeri homend 1304 en sonuncusu da dökümix bunlardan hangisini tercih edeyim siz ne dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X