Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar küçük bir ÇiğKöfteci işletmemiz var yakınımızda ortaokul var. Dükkanda tost yapmak istiyoruz çocukların beğenisini kazanmak için ekonomik ve kullanışlı tost makinesi tavsiye edermisiniz. Birçok marka var Fayrinoks ,Emir,Yzc,Remta bunların hangisi daha kullanışlıdır? 12 dilim sanırım yeterli olur
  • ahsenim A kullanıcısına yanıt
    silver/simton/remta/fayrinoks ... hepsi kullanışlı ...
    örnek; silver 12-16 dilim, aynı makine ve birbirine yakın 3 fiyat (531/526/550 lira) ...
    -
    https://www.cafemarkt.com/
    Silver Tost Makinesi, 12-16 Dilim Fiyatı
    https://www.cafemarkt.com/tost-makinesi-12-16-dilim

-
    www.emirmakine.com
    Silver 12-16 Dilim Elektrikli Tost Makinesi
    https://www.emirmakine.com/silver-12-16-dilim-elektrikli-tost-makinesi-pmu14

-
    https://www.tekzen.com.tr
    Silver 12-16 Dilim Elektirikli Tost Makinası | Tekzen
    https://www.tekzen.com.tr/silver-12-16-dilim-elektirikli-tost-makinasi-2538567

• Fayrenoks Emir remta biraz daha ucuz Silver daha pahalı Silver 550 tl diğerleri 350-450 arası. Bu makinelerin performansları aynımıdır? Birde Atababa diye firma var onun fiyatıda çok uygun. Bu makinelerden tavsiye ettiğiniz hangisi olur?
    performanslarını ancak bu ürünlerden kullanan büfe-kantin gibi mekanlara denk geldiğinizde sorup öğrenebilirsiniz, onların vereceği bilgiler daha önemli ...
    mesela benim mağazalarda gördüklerim arasında silver 12 dilim modeli diğerlerine nazaran işçilik-malzeme olarak daha düzgün görünüyordu, makinede dikkatimi çeken yaylı bir sistem vardı üst kapağı bırakınca sert kapanmıyor amortisör gibi tutuyordu ... verimlilik performanslarını karşılaştırma imkanım olmadığından yorum yapamam ...
  • Affınıza ve sabrınıza sığınarak son bir soru sormak istiyorum günde 10-15 tost yapabiliriz diye düşünüyorum. Bu amaçla TEFAL
    Gourmet Grill Classic bizim işimizi görür mü? Yoksa muhakkak döküm mü tercih etmeliyim
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

Dediğiniz işlemi dün yaptım, makine çalışıyordu. Bugün ise makinenin power düğmesi yanıyor fakat ısıtma yapmıyor. 5. seviyeye de getirdim sonuç aynı. Ürünü yeni aldım ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 18 Ocak 2019; 12:31:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce felan burdaki tavsiyelere uyarak remta 8 dilim tost makinası aldım. 3 aydır hergün sabahları kullanıyoruz . Alışkanlık yaptı. Fakat 3-4 gündür şöyle bir sorun ortaya çıktı . Sag tarafı normal , sağ tarafı yakıyor. Tüm ekmek düşünün. 1 tarafı normal pişmiş , diğer tarafı yanmış. 3 aydır böyle bir sıkıntı yoktu. Derece ile ölçtüm sagsol arasında 3-4 derece fark var. 72-68 şeklinde ısıları. Bir sıkıntı olduğunu gösterir.
  • 8 dilimlik makine 2 yarım ekmekten aynı anda tost yapabiliyor mu?
  • careemm kullanıcısına yanıt
    selam,
    bu durumda makinede sorun var demektir, hemen iade veya değişim işlemi başlatın ...
  • şimdilik 3-4 derecelik fark fazla sayılmaz ancak sorun ileride daha da büyüyebilir, servisini arayıp sormakta yarar var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahsenim

Affınıza ve sabrınıza sığınarak son bir soru sormak istiyorum günde 10-15 tost yapabiliriz diye düşünüyorum. Bu amaçla TEFAL
    Gourmet Grill Classic bizim işimizi görür mü? Yoksa muhakkak döküm mü tercih etmeliyim
    Gourmet Grill Classic modelini bilirim işinize yaramaz, gövde ve üst kapak bağlantı noktası o yükü kaldırmaz, onun yerine tefal gourmet minute daha iyi ancak hiçbiri döküm gibi olmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 18 Ocak 2019; 19:41:4 >
  • Merhaba;

Et mühürleme yapabileceğim tost makinesi arıyorum. Döküm plakalarının alüminyum veya teflon olmaması çok önemli. Döküm Demir veya Titanyum olabilir.
    Ülkede olmayan bazı ürünleri beğendim ama garanti sorunu yaşamamak için tercih etmeyeceğim sanırım:
    Cuisinart Griddler Elite
    Hamilton Beach Gourmet
    Breville Panini Duo
    Ovente 4-Slice
    The IMUSA Large Panini Press
    Cuisinart GR-4N 5-in-1 Griddler
    Cuisinart GR-150 Griddler Deluxe

Yurt içinde bulabildiğim ve aklıma takılan birkaç model var:
    Delonghi CGH 1030D
    Breville 800GREX
    Delonghi CGH 1012D

Tefal'in birkaç modeline baktım. Alüminyum kaplı plaka kullanılmış. Bu yüzden eledim.

Bu konuda bilgili arkadaşlar destek olursa çok memnun olurum.
  • ahmettevfik A kullanıcısına yanıt
    selam,
    tost makinelerinde sıcaklık sınırlaması var (max. 230"), bu nedenle et mühürlemeleri biraz zor ...
    breville-delonghi modellerinde kapağı 180" açmadan tost yapar gibi ızgara yapmak mümkün ama fazla bastırmamak yada kademe ayarını kullanarak yapmak gerekir, yoksa et suyunu kaybeder ziyan olur ...
    elektrikli aletler et ızgara konusunda pek iyi sayılmaz, en iyisi ocak üstü döküm tava yada sanayi tip ızgara araştırmak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 19 Ocak 2019; 1:24:25 >
  • Cucinox Tost Makinesi ve Izgara: 119,90 TL

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

urun.n11.com
    Cucinox Tost Makinesi Ve Izgara - n11.com
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/cucinox-tost-makinesi-ve-izgara-P274324201

Ürün, fiyatına göre iyi görünüyor. Bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Cucinox Tost Makinesi ve Izgara: 119,90 TL

urun.n11.com
    Cucinox Tost Makinesi Ve Izgara - n11.com
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/cucinox-tost-makinesi-ve-izgara-P274324201

Ürün, fiyatına göre iyi görünüyor. Bilgisi olan var mı?

Paslanmaz çelik plaka? İlginçmiş, eğer kullanışlıysa her türlü teflon, ve granit tarzı zararlı alüminyumlardan iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayberty üstadım sizi yordum farkındyım döküm makinaların temizliğinin zorluğu gözümü korkutuyor belli kullanımdan sonrada görüntüsü hiç hijyenik durmuyor bugün Vatan bilgisayarda Korkmaz a 328 gördüm kapağı diğerlerine göre ağır ve kaliteli duruyordu temizliğide kolay olur diye düşünüyorum günde 10-15 tost yapacak küçük bir işletme için Korkmaz a328 uygunmudur
    arasıra kol bağlantı noktasının vidasını sıkmak gerekebilir, bunun dışında a-328 iyidir ...
  • Bulunduğumuz konumu bilenler profesyonel makinenin uygun olmayacağını elektrik tüketiminin fazla olacağını normal makinelerin bize yeteceğini söyledi.Korkmaz hoşuma gitti sizin farklı tavsiyeniz olursa ona yönelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahsenim

Bulunduğumuz konumu bilenler profesyonel makinenin uygun olmayacağını elektrik tüketiminin fazla olacağını normal makinelerin bize yeteceğini söyledi.Korkmaz hoşuma gitti sizin farklı tavsiyeniz olursa ona yönelirim
    uygun seçenekleri gözden geçirelim;
    hotpoint ariston cg-200 (çift taraflı plaka)
    fayrinoks dökümix (döküm ama ev tipi)
    arzum ar-2023 grandia
    korkmaz a-328
    ...
    hotpoint'in bir avantajı var; plakaları çift taraflı kullanılabiliyor, bir yüzü çizgili diğer tarafı düz ...
    dökümix; aslında en iyi tost bunda ancak sabit döküm plaka olduğundan temizliği her günün sonunda yani mesai bitiminde düzenli yapılmalı yoksa sorun olur, en ucuzu da bu ...
    arzum'un kol bağlantıları korkmaz'dan biraz daha iyi ...
    korkmaz a-328'in plakaları biraz kalındır, çalıştırdıktan sonraki ilk ısınmasının biraz uzun sürdüğünü yazanlar olmuştu ...

bunları değerlendirin ve birini tercih edin, sonuçta hepsi işinizi görür ...

ancak bütün bunların dışında bir de şans faktörü var, birini alırsınız ancak sorunlu da çıkabilir, bir işe atılırken her ihtimali dikkate almanız gerekiyor ... Allah işinizi rast getirsin, kolay gelsin ...

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Özellikle internet üzerinden alıyorsanız şans faktörü çok önemli cidden.

Son 1 ay içinde 2 kez Arzum 2023 Grandia aldım. İkisinde de üst plakayı çıkaran tuş bastığımda basılı kalıyordu.

Ucuz olsa önemsemezdim ama bu kadar para verdiğim bir üründe böyle bir sorun görünce iade ettim.

Dökümix’e aklım çok gidiyor fakat temizlemesi ve sabit plaka yüzünden vazgeçtim.

Delonghi 1012D’de karar kıldım gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.