Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    homend sitesinden 1304 model almayı düşünenler için ilk sayfada uyarı yazmıştım, siz hangi modeli aldınız ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

homend sitesinden 1304 model almayı düşünenler için ilk sayfada uyarı yazmıştım, siz hangi modeli aldınız ?..
    1321

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    homend kendi ayağına sıkmaktan haz alıyor demek ki ...
  • merhaba, delonghi veya breville bu iki markanın modellerinin plaka içeriği tam olarak nedir
  • yıllar içinde edindiğimiz izlenime göre breville plakalarını kaliteli alüminyum dökümden üretiyor, asıl farkın plakalarda kullandığı kaplamadan geldiğini biliyoruz, quantanium denilen bu kaplamanın teflondan daha dayanıklı ve daha sağlıklı olduğu söyleniyor ...
  • Korkmaz a310 modeli bugün elime geldi tasarımi ısıtması cok memnun kaldım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremlag kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Sağolasın bayberty fonksiyonel bir ürün arıyorum (tost ızgara waffle) ancak demir dökümü bulmak zor breville delonghi arasında tercihiniz hangisinden yana olurdu?öncelik tost arada ızgara bazende waffle için ya da tek olarak iyi bir tost makinesi sanırım dökümix ızgara ve waffle için tavsiyeniz neler olurdu
  • karaca 4'ü 1 arada modelini incelemenizi öneririm, tam istediğiniz özelliklerde (tost-ızgara-krep-waffle) ...
    www.krc.com.tr
    Karaca Biogranit 4ü 1 Arada Izgara Krep Waffle Tost Makinesi Karaca
    https://www.krc.com.tr/urun/karaca-biogranit-4u-1-arada-izgara-waffle-tost-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 27 Eylül 2018; 22:33:24 >

Teşekkürler Bayberty tam aradığım tip yalnız Bu modelde plakalar alüminyum üzeri granit sanırım Sağlık konusu düşündürücü? Birde bu tost makinesi ile büfe tipi incecik tost yapmak mümkünmüdür Fiyat ne olursa olsun hem sağlıklı hemde çok fonksiyonlu bir ürün yok sanırım
  • bu özelliklerde 4in1 başka bir ürün bulmanız zor, her biri için ayrı makineler alırsanız çok pahalıya gelir fazla yer kaplar, bu ürün hem fonksiyonel hem de hesaplı ...
    sağlık konusunda da karaca'nın bir tık avantajı var çünkü her işlevi aynı plakayla yapmayacaksınız ayrı plakaları mevcut dolayısıyla yıpranma daha az olacak ...

bunları yapacak demir-döküm plakalı tek makine yok, olanlar da zaten sanayi tip olur ... breville markasının en düşük bütçeli ürünleri bile tek başına bundan pahalı ...

diğer bir seçenek Delonghi CGH 1030D, onun da fiyatı yine bunun 3 katı ...

nihayetinde tavsiyem önerdiğim karaca'yı bir mağazada incelemenizdir, bence beklentilerinizi karşılayacaktır, bu modelle ilgili 20-21 eylül mesajlarına da bakabilirsiniz orada konusu geçti ...
    zaten internetten sipariş verir de kullandıktan sonra memnun kalmazsanız iade hakkınız var ... selamlar ...

• Merhaba arkadaşlar.Bende tost makinesi arıyordum.Bayberty üstada danıştım bilgisine başvurdum.Tefal - Korkmaz a310 - Dökümix kullandım.
    Tefalin plakaları eskidiği ve baskıyı eşit dağıtmadığı için
    Dökümixi temizliğinden dolayı
    Korkmazı ise plakalarının kalınlığından dolayı beğenmedim.Plaka kalınlığı tostun lezzetinde etkisi olduğunu düşünüyorum.Tostlar lezzetli olmuyordu.Bu arada Gaziantepliyim :)
    En son arzum kantintost aldım.6 aydır kullanıyorum.Tek kelime ile aradığımı buldum.
    Yazdıklarımı hadsizlik olarak algılamayın.Ben nasıl burdan faydalandıysam başkalarıda faydalansın istedim.Bu arada renkler ve zevkler (tatlar) farklı olabilir.Bunu da belirteyim...

• Hepsiburada'dan aldığım Dökümix bugün geldi ama alt tablanın dökümü çatlak çatlak gibi. Üst tablada da sanki daha önce tost pişirilmiş gibi izler var. Hiç içime sinmedi. Bu izler normal mi?

• eylul_mt E kullanıcısına yanıt
    Urunun kullanildigini sanmiyorum ancak uretimden kaynakli bir defo var gibi. Degisim istemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emsan ocak üstü tost makinesi 90 tl. 80/20 çek ile 70 tl. Piyasada 108 tl ucuza yok. Ben aldım 1 adet.

Bakalım beğenecek miyiz ☺

GittiGidiyor
    Emsan Tost Grill Döküm Granit Tost Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/emsan-tost-grill-dokum-granit-tost-makinesi-380788196

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler bayberty fazlasıyla yardımcı oldun karaca iyi bir makineye benziyor stokta gözükmüyor umarım gelirde deneme fırsatım olur
  • Selamlar bu makina, A310- formulanin bir ust modeli mi? Onerir misiniz?
    https://www.korkmazstore.com.tr/
    Korkmaz Kompakto Inox/Siyah Maxi Die Cast Tost Makinesi A315 | korkmazstore.com.tr
    https://www.korkmazstore.com.tr/korkmaz-kompakto-inoxsiyah-maxi-die-cast-tost-makinesi

Bir de bu bosch nasildir, kullanan var mi daha once?https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/pisirme-grubu/tost-makineleri/TFB4402V#/Togglebox=-338081843/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TemurCeynek -- 1 Ekim 2018; 15:48:7 >

• TemurCeynek T kullanıcısına yanıt
    ilk linkteki ürün korkmaz a-315 eski tip makinedir, a-310'un alt modelidir ama krom gövde olduğundan fiyatı hayli kabartıldı ...
    diğer linkteki makine biraz albenili yapılınca ve üstüne bosch markası basılınca çok kaliteli imajı veriyor, benzeri siemens ve philips markalarında da var ama bence hepsi sıradan ürünler ...
  • ben burdaki yorumlara göre korkmaz a310 alayım dedim.ürünü netten amatörce inceledim,pişirmede yükseklik ayarı ve sıkıştırmada kilit yok galiba.evde kuruyan,bayatlayan ekmekleri çok çok hafif ıslatıp tost makinesinde pratik şekilde ısıtırım,(böylece bayat ekmekler sadece eşim ve bana kalmaz herkes yer).ısıtma esnasında ekmeğin ezilmemesi için yükseklik ayarı iyi oluyordu,.200-250 civarı bana önerebileceğiniz (fazla tenekeye kaçmadan) bi model varmı.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M i M

Emsan ocak üstü tost makinesi 90 tl. 80/20 çek ile 70 tl. Piyasada 108 tl ucuza yok. Ben aldım 1 adet.

Bakalım beğenecek miyiz ☺

https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/emsan-tost-grill-dokum-granit-tost-makinesi-380788196
    Ben 90 tl den aldım şu an yolda. Bugün baktım bi daha inmiş 70 tl olmuş. Napsam şimdi bidaha alıp geleni iade mi etsem? Gerçi kuponla benimki de 70 e geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.