Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

markaların kendi siteleri genelde pahalı olur ... kalite farkı olmaz ürünler aynı ...
    ilk mesajlarınızdan birinde : DELONGHİ CGH-900C (üsttekiyle aynı sadece plakalar SERAMİK, sitesindeki tanıtımda çift taraflı seramik plaka görünüyor ancak satılanlar tek taraflı, çift yönlü plakalar servislerde satılıyor)... demişsiniz de acaba dedim çift tatarf tek taraf muhabbeti mi var
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    delonghinin yaptığı ayrı bir konu, standart olan yedek plakalar kutudan çıkmıyordu ...
    arasıra kampanya yapıp piyasayla yakın fiyata satan sadece homend var onun dışında markaların geneli pahalı satar, bir nevi ürünlerini satanları korumak zorundalar ticaretin kanunu bu ...
  • peki şu model hakkında ne dersiniz kapalı kutu gibi gerçi sitesinde bile açıklama yok... hem döküm hem çıkarılabilir olması hoşuma gitti çünkü
    www.tefal.com.tr
    Tefal Resmi Satış Sitesi - Anasayfa
    https://www.tefal.com.tr/c/Family-Toast/p/1500637695

döküm olduğu şurda yazıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 9 Ağustos 2018; 15:42:53 >

döküm dediğine bakmayın bunlar alüminyum plakalıdır internette 200'e bulunabilir, tefal'in comfort xl-800 ve gourmet grill comfort modelleri biraz iyidir diğerleri ilgimi çekmiyor ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    yukarıda 2001 i önermiştiniz fiyat olarakta 2001 daha ucuz f//P olarak hangisi iyidir 2001 mi 2023 yada 25 mi
    daha önce 2001 öneriyordum ancak 2025 piyasaya çıkınca onun yerini doldurdu 2001'e artık gerek yok, 2023 bir üst segment ... çok uygun fiyata denk gelirseniz ar-2023 yoksa ar-2025 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

daha önce 2001 öneriyordum ancak 2025 piyasaya çıkınca onun yerini doldurdu 2001'e artık gerek yok, 2023 bir üst segment ... çok uygun fiyata denk gelirseniz ar-2023 yoksa ar-2025 ...
    hmm az kalsın 2001 alıyordum sadece o avantajlı fiyattı çünkü .....
    peki mantıken 2025 daha iyi olmalı değil mi neden 2023 daha iyi
    2023 üst segment, 2025 orta sınıf, 2001 alt sınıf sayılır, bir de ekonomik modeller (ar-227, 271, 273) var ... tost makinelerindeki rakamlarda mantık olacağını sanmam ama arzum yetkililerine bir sormak lazım ...
  • bugün teknosaya ar2006 için gittim gitmeseydim keşke çok dandik gözüktü.

hemen yanında 2001 ve 2025kantin tost vardı. mağazada 400-450 tl yazıyorlar gittigidiyorda 2001 : 240 2025 : 288 TL 2001 sanki daha güzel gibi geldi gözüme açıkçası kararsız kaldım sipariş geçmeyi düşünüyorum
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    bence 2025 daha iyi ama 2001'i beğendiyseniz tercih sizin ...
    2025 ile 2001 arasnda nasıl farklar bulunmaktadır ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    daha önce cevaplamıştım ...
  • Merhaba,

Ocak üstünde yapmak çok zor olur mu hocam? Eve çıkacağım da şöyle güzel bir şey arıyorum ama granit vs. tabanlara bakasım bile gelmiyor. Benim Remta'dan sonra onlar gözüme oyuncak gibi gözüküyor. O da 11 kg olduğu için bir ilden başka ile otobüs yolculuğuyla götüremem. Mecbur başka bir şey alacağım ama dökümde kalmak istiyorum. Dökümix haricinde de eve uygun bir makine yok, onun da temizliği vs. öğrenci evi için pratik değil. Ne yapmalıyım? Siz ocak üstü kullanmışsınızdır mutlaka, bilmem gereken ne var bu konuda? İnternet araştırmasından önce size yazayım dedim.
    Lava'nın sitesinde sadece bu var ama çok pahalı..
    https://m.lavashops.com/lava-dokum-demir-tost-makinesi-18x26-cm/
    Taşhan daha uygun ama bunlar da çok ucuz
    Tam döküm değil galiba, alüminyum yazıyor.
    www.tashanmutfak.com.tr
    Ocak Üstü Tost Makinaları - Taşhan Mutfak
    http://www.tashanmutfak.com.tr/ocak-ustu-tost-makinalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 11 Ağustos 2018; 1:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    selam,
    ocak üstü candır vazgeçemediğim ürünlerden biridir kesinlikle tavsiye ederim, taşhan'ı yedekte bulunsun diye almıştım ama uzun zamandır sadece o kullanılıyor elektrikliyi hurdacıya verdik ...
    ilk sayfadaki tavsiye listemde lava ve taşhan mevcut, lava ağır bir üründür 3 kg.dır, şu an carrefourda 110 lira bence çok iyi fırsat ...
    www.carrefoursa.com
    Lava TST 1826 Döküm Tost Makinası 18x26 cm #30137730 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/lava-tst-1826-dokum-tost-makinasi-18x26-cm-p-30137730

taşhan da fena değildir 1.4 kg. ile sıradan alüminyum sayılmaz, internette 60 lira civarı, yıllardır kullanıyoruz bir yanlışını görmedik sadece tahta sapı arasıra yerinden çıkıyor ...
    www.tashanmutfak.com.tr
    Ocak Üstü Tost Makinaları - Mega İçi Greblon Tost Makinası - Taşhan Mutfak
    http://www.tashanmutfak.com.tr/ocak-ustu-tost-makinalari/Array/detay/256578/mega-ici-greblon-tost-makinasi

Teşekkür ederim,

Açıkçası Lava içime daha çok sindi. Peki bunun kullanım şekli normal tost makinesiyle aynı mı? Döküm makineyle temizliği de aynı mı yoksa suyun altına sokulur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 11 Ağustos 2018; 3:20:49 >
  • Merhaba

Hocam tost makinesinde gerçek demirdöküm plaka kullanan markalar nelerdir?

Bu işin ehli olan markalar nedir?

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    suyun altında rahatlıkla yıkanabilir, sonrasında iyice kurusun ıslak bırakmayın yeter ...
  • cemcagdas C kullanıcısına yanıt
    çok sayıda marka var ... en bilindik markalar remta, fayrinoks, silver, simton ...
    Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim ilginize

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.