Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

güle güle kullanın, yazdıklarınıza göre bu model tavsiye listesinde yer almaya devam edebilir ...
    Teşekkür ederim. Sizin tavsiyeleriniz üzerine aldım. Bunu almadan önce mağazalarda değişik marka ve modelleri inceledim. Bu kadar kaliteli duran bir model görmedim. İllaki vardır ama. 700 üstü fiyatlardadır diye düşünüyorum.

Üstteki mesajda bir arkadaş waffle olayını sormuş. Onu hiç bilmiyorum. Plakalar aynen resimde göründüğü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 25 Temmuz 2018; 17:2:56 >
  • Ufacık bir tost makinam var, tost yaparken can çekişiyorum artık iyi birşey alma vakti geldi. "İşte tost dediğin budur" dedirticek seviyede, pişman etmeyecek, sucuklu tostun hakkını vericek kaliteli bir cihaz bakıyorum. 200 liram var 3 aşağı 5 yukarı çıkabilirim Dökümix yazmış herkes bunu mu alayım yoksa Dökümix'ten daha iyi diyebilceğiniz bir ürün var mı ? Arzum'un cihazları da dizayn olarak çok daha hoş duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sote34

Arkadaşlar epeydir konuyu takip ediyorum ve neredeyse tüm yorumları okudum tercihlere göre değişiyor makine seçimi ben n11 den atababa 8 dilim sabit döküm plakalı makinada karar kıldım adı üstünde amacı tost yapmak döküm sağlık açısından tercihimdi ve büfe tipide olsa siparişi verdim ilk kullanım sonrası yorumumu eklerim sabit plakanın zorlukları var lakin tostunun lezzetide başkadır.
    Merhaba ;

Son zamanlarda bu cihaza ilgim arttı,
    Aldığınızı yazmıştınız,
    Görüşlerinizi bekliyoruz,

Telefonla görüştüm güvenilir satış yapan bir mağazada buldum linki aşağıdadır,

urun.n11.com
    Atababa 8 Dilim Ev Tipi Döküm Tost Makinası Çelik (inox) - n11.com
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/atababa-8-dilim-dokum-tost-makinasi-celik-inox-P239208124

• ekostros kullanıcısına yanıt
    ilk seçenek dökümix ... ... dizayn çok önemliyse arzum ar-2025 veya ar-2001 yada korkmaz a-310 ...
  • Merhaba bayberty ;

Şu cihaz hakkında bilginiz var mı ?
    urun.n11.com
    Tuğra Döküm Mini Endüstriyel&ev Tipi Tost Makinesi 8 Dilim 1800w - n11.com
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/tugra-dokum-mini-endustriyelev-tipi-tost-makinesi-8-dilim-1800w-P257305039

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 26 Temmuz 2018; 21:8:36 >

• @Bayberty Bayberty hocam selamlar , çıkarılabilir granit kaplaması, 6 dilim, 1800W yeni tip tost makinası ariyorum, bütçeme ve sizin tavsiyilerine göre Arzum AR2001 , Korkmaz A 310 ve daha önceden Tefal Break time kullanıcısı olarak Tefal Family 6 Dilim Izgara Ve Tost makineleri arasında kaldım.

Fiyatları hemen hemen yakın, Tefal'lerin bu serileri sanırım Türkiye üretimi ? size alım sırası nasıl olur, yada hangisini tek geçersiniz ? teşekkürler
  • quote:

ilk seçenek dökümix ... ... dizayn çok önemliyse arzum ar-2025 veya ar-2001 yada korkmaz a-310 ...
    Arzum AR2001 hepsiburada'da indirime girmiş 254 TL diğer yerlerde en ucuzu 284 TL. Ya bunu alıcam ya Dökümix. Ne dersin aralarında hatrı sayılır bir performans farkı varsa Dökümix alayım fark yoksa Arzum'u alacağım
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    gerçekten "iyi tost" istiyorsanız kesinlikle Dökümix ... "çok iyi tost yapmasa da olur, markası bildik olsun" derseniz arzum ar-2001, seçim sizin ...
  • multigen M kullanıcısına yanıt
    selam,
    benim sıralamam şöyle;
    1. korkmaz a-310
    2. arzum ar-2001
    3. tefal family
  • selam,
    açıkçası bilgim yok ama tuğra isimli firmanın dökümix'e benzeterek ürettiği bir ürün olabilir, yada bizzat fayrinoks firmasına fason ürettirmiş de olabilir ...
    daha önce başka bir marka daha sorulmuştu makinesi aynen böyle dökümix'e benziyordu, o soruya da benzer cevap yazdığımı hatırlıyorum...
  • quote:

selam,
    benim sıralamam şöyle;
    1. korkmaz a-310
    2. arzum ar-2001
    3. tefal family
    teşekkürler hocam
  • quote:

selam,
    açıkçası bilgim yok ama tuğra isimli firmanın dökümix'e benzeterek ürettiği bir ürün olabilir, yada bizzat fayrinoks firmasına fason ürettirmiş de olabilir ...
    daha önce başka bir marka daha sorulmuştu makinesi aynen böyle dökümix'e benziyordu, o soruya da benzer cevap yazdığımı hatırlıyorum...
    Cevap için teşekkür ederim üstadım,
    Önceki değerlendirmeniz gözümden kaçmış kusura bakmayın

Malum DÖKÜMİX Konya firması,
    TUĞRA ise İSTANBUL, dediğiniz gibi benzetilmiş bir ürün gibi anlamak daha mantıklı olanı,

Alakanıza tşk ederim,
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 26 Temmuz 2018; 21:41:58 >

• TAÇ LİFE ve İTİMAT markalarının aynen dökümix'e benzeyen tost makineleri var, bunu öğrendiğimde aklıma ilk gelen düşünce "dökümix'i üreten FAYRİNOKS firması, başka firmalara da aynı ürünü fason üretiyor olabilir" şeklindeydi ... ayrıca bir ürün piyasada tutulduğunda taklitleri çıkar, böyle bir ihtimal de var ... tabii bizimki tamamen tahmin ... selamlar ...
  • Beyler acil cevap bekliyorum. Bu dökümix tost makinesinin Kırmızı rengi HB de 165 TL şuan, İnox su ise 172 TL arada 7 TL lik var. İkisi arasında kaldım. İnox un renklilere göre farkı nedir ? Dökümix 'ın sitesinde her ikisi içinde çelikten üretilmiştir, kaplama yoktur diyor. Bu saatte fabrikayı aradım, haliyle açan da olmadı. Normalde dışarda satılan bir ürün olsa gider eller, aradaki farkı anlardım ama şimdi bu inox ün bir farkı olması lazım diye düşünemiyorum. Sanki gri renge boyanmış sahte inox gibi duruyor resimde, yoksa her ne alırsam alayım inox kendi başına bir metal olduğundan renklilere göre daha pahalı olduğunu biliyorum. Lütfen bilgisi birisi tüm Türkiyeyi bilgilendirsin. Hatta etiket yapıyorum, tüm Türkiye sorunun cevabına net ulaşsın diye; Dökümix İnox Tost Makinesinin Farkı Nedir ? (Kırmızı, Pembe , Mor ve Gold Renge Göre)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mercan34

Beyler acil cevap bekliyorum. Bu dökümix tost makinesinin Kırmızı rengi HB de 165 TL şuan, İnox su ise 172 TL arada 7 TL lik var. İkisi arasında kaldım. İnox un renklilere göre farkı nedir ? Dökümix 'ın sitesinde her ikisi içinde çelikten üretilmiştir, kaplama yoktur diyor. Bu saatte fabrikayı aradım, haliyle açan da olmadı. Normalde dışarda satılan bir ürün olsa gider eller, aradaki farkı anlardım ama şimdi bu inox ün bir farkı olması lazım diye düşünemiyorum. Sanki gri renge boyanmış sahte inox gibi duruyor resimde, yoksa her ne alırsam alayım inox kendi başına bir metal olduğundan renklilere göre daha pahalı olduğunu biliyorum. Lütfen bilgisi birisi tüm Türkiyeyi bilgilendirsin. Hatta etiket yapıyorum, tüm Türkiye sorunun cevabına net ulaşsın diye; Dökümix İnox Tost Makinesinin Farkı Nedir ? (Kırmızı, Pembe , Mor ve Gold Renge Göre)
    Rengi dışında hiçbir farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeraydin0678

Rengi dışında hiçbir farkı yok.

Alıntıları Göster
    Siz bizzat gördünüz o zaman ikisini de doğru mudur?

• mercan34 kullanıcısına yanıt
    İnox sıkıntı hocam bana sorarsanız. Çabuk iz tutuyor ve temizlemesi daha zahmetli olduğundan ben kırmızı rengini aldim 3 gün önce. İnox dedikleri boyasız düz metal oluyor, metalin baskıdan çıktıktan sonra direkt montajlanmasi. Renkliler ise o metalin boyanmasi sonrasi satilmasi yani inoxlar daha kaliteli diye bir durum yok.

Bu arada arkadaşlar Dokumix'in tostlari bir harikaymis yahu ekmeğin dış tarafını nar gibi kizartirken iç tarafi simsicak ve yumuşacık oluyor. Yerken "tost budur işte" dedim valla.

Granit, teflon kaplama makineler ile yıllarca tost yemedigimi fark ettim.

Harbi tost yemek istiyorsaniz döküm plakalı tost makinesi alın arkadaşlar.

• iyi günler, dökümix'de ızgara yapan oldu mu? döküm olunca acaba ızgara döküm tava yerine de kullanılabilir mi merak ettim, lava hecha gibi markaların döküm ızgara tavalarına alternatif olarak. eti mühürleyerek pişirme vs. durumları nasıldır acep...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrok

iyi günler, dökümix'de ızgara yapan oldu mu? döküm olunca acaba ızgara döküm tava yerine de kullanılabilir mi merak ettim, lava hecha gibi markaların döküm ızgara tavalarına alternatif olarak. eti mühürleyerek pişirme vs. durumları nasıldır acep...
    Merhaba ;

Birkaç arkadaş yaptığını yazdı ancak temizlik için çok uğraştığını söyledi,
    Genel olarak ızgara için tavsiye edilmiyor,
    Sabit plakaları ızgara sonrası yağ - parça vs.ler temizlemek çok sıkıntılı olur,

Ben de TEFAL XL 800 Çıkarılabilir plakalı ürün var,
    Bunda bile bir kaç defa ızgara et/tavuk/köfte denedim,

Heryer sıçramalardan dolayı yağ oldu :(
    Izgara oldu mu ?
    oldu !
    Ama plakalar sabit olmamasına rağmen temizlerken canım çıktı ve tostun yağı ile plakaların kazandığı seasoning yapısı yıkayınca kayboldu ve bu durum tostlarımın lezzetine yansıdı,
    bu nedenle artık makinemde ızgara yapmıyorum ve daha uzun süre temiz kalıyor ve plakaların kazandığı lezzette kaybolmuyor,
    Sonuç olarak TOST MAKİNESİ tost yapmak içindir ızgara yapılmasına karşıyım.

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 29 Temmuz 2018; 12:23:7 >

• mercan34 kullanıcısına yanıt
    Evet ben birkaç kez fabrikasına gittim. Bütün dökümix modelleri aynı. İnox biraz fazla parlak. Yani beyaz eşya inoxları gibi mat değil.

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.