Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çözüm bulabildiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesstern

çözüm bulabildiniz mi?
    valide sağ olsun kutusunu atmış... atma dememe rağmen... yani hepsiburadaya iade işi yatar.

bayramdan sonra servise götürmeyi düşünüyorum.

kapak oldu bana muhtemelen.
  • ar 2020 nasıldır? 2023 her yerde yok ve pahalı 2025 in yukardaki macerasından sonra ondan biraz soğudum
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    ar-2020 fena değildir ama önce bir mağazada inceleyin sonra karar verin, önemli olan sizin beğenmenizdir ...
    şu ürünü de inceleyin, homend 1314 299 lira ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ar-2020 fena değildir ama önce bir mağazada inceleyin sonra karar verin, önemli olan sizin beğenmenizdir ...
    şu ürünü de inceleyin, homend 1314 299 lira ...https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/homend-grilliant-1314-grill-amp-tost-makinesi-368158207?mpch=ads&utm_source
    granitmiş o da. temizliği zor olur.Homend ürünleri arzuma göre nasıldır?

homend'in bu modeli ar-2020'den daha kaliteli ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    İyi Bayramlar Batberty

Sizce ,

Arzum AR2001 (275 TL) mi yoksa Arzum AR2020 (245TL) mi yoksa Korkmaz a310-01 Formula (216 TL) mı alınmalı? Cevap verirseniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 22 Ağustos 2018; 21:3:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis.

İyi Bayramlar Batberty

Sizce ,

Arzum AR2001 (275 TL) mi yoksa Arzum AR2020 (245TL) mi yoksa Korkmaz a310-01 Formula (216 TL) mı alınmalı? Cevap verirseniz memnun olurum
    selam iyi bayramlar,
    ar-2001 ve ar-2020 aynı makinedir sadece renkleri farklıdır, ben ikisi arasında gri olan 2001'i tercih ederim ancak üçü arasında korkmaz'ı seçerim ...
  • Valla herkes bi seyler demiste. Bahsettiginiz tost makinalarinin hepsi giris seviyesi. Hepside ayni formulayi bilmiyorumda servis vs. Acisindan korkmaz veya arzumdan ucuz olani alin gecin derim ben

• zamanında Arnica Ayvalık 3000 almıştım şimdi ızgaraları kötü oldu. 2 adet ızgara alayım dedim, ikili fiyatı 130 TL'ye geliyor :))) Makinanın kendisi kadar fiyatı var ızgaraların.
  • Merhaba,

https://www.homend.com.tr/
    Homend Grilliant 1320 tost ve grill
    http://www.homend.com.tr/grilliant-1320-tost-grill
    bu ürünü aldım. 300 liraya geldi. Nasıl bir ürün daha önce kullanan var mı ?

• cll.eksi C kullanıcısına yanıt
    bunu değil ancak homend’in önceki modelini çok inceleyip kronik sorunu var diye vazgeçmiştim. bunda daha az fonksiyon var ve fiyatı daha yüksek. sebebi kronik sorun tuşunu düzeltmiş olmaları olabilir. vodafone ve hopi kullandınız sanırım. hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesstern -- 25 Ağustos 2018; 22:24:30 >
  • Arkadaşlar maksimum 250 TL'ye kadar önerebileceğiniz hangi modeller var? Ben biraz bakındım aklımda birkaç tane oluştu ama sizlerin de tavsiyelerini alırsam sevinirim.

Aklımda ki modeller;

Dökümix kırmızı (Temizliği zor gözüküyor)
    Homend 1317 (Homend'den şikayetçi olan çok ama bilemedim )
    Arzum AR227 (Bu da plastik oyuncak gibi duruyor ama çok satılmış.)
    Korkmaz A 310-03 (Bu da güzel bir makineye benziyor ama kusurlu ürünler yollanıyormuş hep ve geç ısınıyormuş)

Dediğim gibi aklımda bunlar var ama başka model tavsiyeniz olursa yardımcı olursanız sevinirim. Benim için çabuk ısınsın, iyi tost yapsın ve ebatı küçük olmasın yeter
  • Dökümix temizliği vs. Sıkıntı değil peynir tostun arasından makineye dökülünce bıçak veya çatalla hemen alabilirsiniz. Yok kalsın yapişsin akraba olsunlar dersen. Baya ızdırap olur. İyi tost dökümix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartı iniridmiyle 370 e ar 2023 aldım........ eski kenwood um daha sağlam duruyor! 2000 wat ve plakalarının yeni olması dışında bir artısı yok....

Bu arada bütün satıcılarda olduğu giib satın aldığın satıcı da 6 tost yapabilir yazmış ama kılavuzunda da belirtildiği gibi normalde 4 tost ekmeği sığar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 29 Ağustos 2018; 16:12:15 >
    hayırlı olsun ... ... tost performansı nasıl ?..

ek; küçük tost ekmeklerinden 6, normalinden 4 adet sığar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 29 Ağustos 2018; 16:38:37 >
    kart kesimim yarın benim de. 2023 siparişi geçeceğim. çok mu basit geldi size

• quote:

Orijinalden alıntı: chesstern

kart kesimim yarın benim de. 2023 siparişi geçeceğim. çok mu basit geldi size
    yok o kadar değil beklentim yüksekti ....fotoğraflarından iri yarı birşey bekliyordum o kadardeğilmiş, kibar birşey öndeki ısı ayar düğmesi biraz basit geldi plakalar diğerine göre daha hafif,meğer eski makinam kaliteliymiş ben ucuz sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

hayırlı olsun ... ... tost performansı nasıl ?..

ek; küçük tost ekmeklerinden 6, normalinden 4 adet sığar ...
    Teşekkürler, tost performansı iyi çavdarlı vs ile test etmedim sade tost ekmeğini kısa sürede kızarttı
    evet ben normal 6 sığıyor diye düşünmüştüm :/
    eski makinamın plakalarına göre bunlar çok hafif alimünyum döküm olmasından mıdır acaba? bu durumda eskisi ne dökümdür?
    sizin eski makine kenwood hg-400 müydü ?..
  • 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.