Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıcaklığı ızgara için yeterli. Lezzeti de güzel. Ama ortalığı mahvediyor. Yağlar sıçradı, dumanlar çıktı, koku yaptı. Birkaç kez yaptım bir daha yapmam. Ama kolay piştiği için köfte yapılabilir. Izgara sonrası temizlik de daha zor oluyor. Bir de ızgara yaparken makinenin tek tabelasını kullanabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    benim sıralamam şöyle;
    1. korkmaz a-310
    2. arzum ar-2001
    3. tefal family
    üstat selam...

tost makinelerindeki teflon soyulması olayından nefret ediyorum, sağlıklı da bulmuyorum. şu anda plakaları çıkarılabilir, bulaşık makinesinde ya da elde yıkanabilir bir tost makinesi bakıyorum. ızgara vs. için pek kullanılmıyor ama her gün minimum 1 adet tost yapacağım. siz a310 dediğiniz için onu alacağım gibi görünüyor. 2 tane sorum var:

1-hepsiburada'dan almayı düşünüyorum, n11'de vs farklı bir satıcı tavsiye eder misiniz?
    www.hepsiburada.com
    Korkmaz A 310-03 Formula Granit Tost Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/korkmaz-a-310-03-formula-granit-tost-makinesi-p-MTRUBKRM31003

2-a329 modelini de gördüm, onu çıkmaya gerek yok mu? her gün kullanıldığı için gerekiyorsa 100 lira daha verebilirim.

3-yorumlarda yanlış anlamadıysam plakaları tutan kısımların kolay kırılabilir gibi olduğu söylenmiş, doğru mudur?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Temmuz 2018; 22:32:31 >

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    selam,
    şöyle bir geçek var baştan kabul etmek lazım; çıkarılabilir plaka kaplamalarının hepsi (teflon-granit-seramik hepsi) bir süre sonra solmaya başlar ...
    plakaların bulaşık makinesinde yıkanmasını tavsiye etmem daha erken solmaya neden olur ...
    en sağlıklısı ve benim ilk sırada önerim ise demir-döküm plakadır ancak onlar sabit ...
    elde yıkaması en kolay plakalar yüzeyleri daha kaygan olan siyah teflon kaplamalardır, granit desenliler biraz daha pütürlü olduğundan yıkaması onun kadar kolay sayılmaz, seramikleri önermiyorum çünkü kaliteleri daha düşük, kaplaması erken deforme oluyor ...
    yıkaması nisbeten daha kolay olanlara örnekler;
    -arzum ar-2023 grandia,
    -arzum ar-2025 kantintost,
    -hotpoint-ariston cg-200
    -korkmaz a-328 (05 granit olanı değil, teflon plakalı olan düz a-328)

benim alt bütçe için önerdiğim a-310 ise granit desenli plakaya sahiptir, gövdesi yeniye benzetilmiş eski tasarımdır, ucuz modeller arasında en iyisi sayılabilir ancak üst kapak mekanizmasının eski nesil olması nedeniyle arasıra ekmeği bastırmada sorun çıkartabilir ...
    bütçeyi yükseltme imkanınız varsa yukarıda örnek verdiğim modelleri biraz araştırın, fazla gelirse en ekonomik seçenek yine a-310 ...

• Acil hepsiburada'da tost makinelerinde güzel indirimler var mesela arzum Ar2006 180 TL. Dökümix alacaktım kafam karştı bu indirimlerle daha iyi bir makine alınabilir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 30 Temmuz 2018; 11:44:56 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    kafanız karışmasın dökümix ilk sırada, lezzetli çıtır tost açısından ar-2006 kesinlikle dökümix'le yarışamaz ...
    alınabilecek en düşük bütçeli çıkarılabilir plakalı makine korkmaz a-310'dur, ar-2006'dan daha iyidir ...
  • Arkadaşlar şöyle bir ürün var.Fakat içi biraz farklı.Kullanan var mı?
    Ben de araştırıyorum güzel bir ürün.Kararsız kaldım.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    forumda alıp kullanan arkadaşımız var mı bilmiyorum ama wmf ürünleri kalitelidir, bu makine 2 kişilik küçük bir model, plakalar üçgen tost için tasarlanmış yani normal fırın ekmeğiyle işiniz zor, hazır tost ekmeği kullanmanız gerekir, waffle için de kullanılabilir ... iki kişilik bir makine için 500'lük fiyatı bence çok yüksek ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam ev için alacağız ancak A310 un bastırma tipi eski demişsiniz. Sorun çıkartır mı arada sırada tost yapıyoruz. Bir de yeni mekanizmalı ama yine uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz bütçe 180-250 TL.
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    arasıra tost yapan için sorun sayılmaz, düşük bütçeli ve çıkarılabilir plakalılar arasında ilk önerim a-310'dur ...
    sabit plakalıya razı olanlara ilk sırada dökümix öneririm, diğer seçenek homend 1315 yine sabit plakalı ...
    Sağolun hocam konuyu da okudum ama yine de tam emin olamadım maruz görün. Eğer 300 TL civarı bütçeniz olsa plakaları kolay temizlenen hangi modeli alırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

Sağolun hocam konuyu da okudum ama yine de tam emin olamadım maruz görün. Eğer 300 TL civarı bütçeniz olsa plakaları kolay temizlenen hangi modeli alırdınız?
    şu 3 modelden biri;
    -hotpoint-ariston cg-200
    -homend 1314
    -arzum ar-2025 kantintost
  • Arkadaşlar banada tost makinesi lazım sinbo almıştık tırtladı çöpe attım birdaha asla almam.

Bu arzum modellerinin ne farkları var ? Fiyatlar oynuyor hep..

Mesela AR2001 AR2028 AR2019 AR2020 birisi açıklayabilir mi?

• MEMATİ kullanıcısına yanıt
    o seride makineler aynı sadece gövde renkleri farklı ...
    yeni çıkan ar-2023 ve ar-2025 daha iyi modeller ...
    ne gibi farkları vardır yeni modellerin acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEMATİ

ne gibi farkları vardır yeni modellerin acaba?
    gövde, kollar ve plakalar daha iyi ...
  • fiyat grubuna göre tavsiye listesi ...

*300 liraya kadar
    -simton/silver/remta 8 dilim (sabit döküm plaka, büfe tip)
    -fayrinoks dökümix (sabit döküm plaka, ev tip)
    -korkmaz a-310 formula
    -homend 1315 (sabit plaka)
    -fakir matilda (sabit plaka)
    *küçük modeller
    -homend 1317
    -arzum ar-297 panimini midi
    *eski tip makineler
    -korkmaz a-315 kompakto maxi
    -korkmaz a-314 kompakto midi
    -arzum ar-271 prego delux
    -arzum ar-273 prego max
    -arzum ar-227 marino
    *ocak üstü tavalar
    -lava döküm ocak üstü tost tavası
    -taşhan ocak üstü tost tavası

*300-600 lira arası
    -arzum ar-2023 grandia
    -arzum ar-2025 kantintost
    -homend 1314
    -hotpoint-ariston cg-200
    -karaca biogranit 4'ü 1 arada (tost-ızgara-krep-waffle)
    -karaca biogranit tost makinesi
    -korkmaz a-328
    -korkmaz a-328-05
    -tefal gourmet grill comfort

*600 lira üstü
    -delonghi cgh-1012d multigrill
    -wmf 415110011 lono
    -delonghi CGH-912
    -breville 250-ex (sabit plaka)
    -tefal comfort xl-800

seçimlerinizi bu modeller arasından yapabilir yada mağazalarda görüp beğendiğinizi alabilirsiniz ...

• Merhabalar, uzun süredir formu takip ediyorum ve tavsiyeler üzerine Bayberty ye teşekkür ederim. üstad tavsiyen üzerine dökümix tost makinasını aldım birkaçgün önce açtım 1 -2 defa kullandım tostlar fena değil ama makine kalite oldukça ağır ve plakalar hoşuma gitti. ilk kullanımda tavsiyen üzerine 10 dk çalışır vaziyette boyunca sıvı yağ ile yağladım. sıvı yağı ilk kullanımda kullandım sonrasında margarin kullandım. acaba ilk kullanımdada mı margarin kullansaydım.
    şimdi de daha lezzetli tost nasıl yapılır tavsiyenizi bekliyorum.
    saygılarımla..
  • absolutely33 kullanıcısına yanıt
    doğru yapmışsınız önemli olan ilk kullanımda yağlamaktır hangi yağı kullandığınız çok önemli değil, ben en üst sıcaklık kademesinde yapmayı severim ama en iyi tost kişisel zevke göre denemeler sonunda bulunabilir... güle güle kullanın hayırlı olsun ...
  • Garanti bankasından %35 indirim kodu geldi arzum sitesinden.Fakat sitede normal sitelerden çok pahalı .Sitesinden daha kaliteli mi satıyor ne oluyor?!Bilginiz var mı?
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    markaların kendi siteleri genelde pahalı olur ... kalite farkı olmaz ürünler aynı ...
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.