Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşim çok yer kaplamasın diye ikisi bir arada olan bir makine istedi ben iki işi birden yapan makineler çok performanslı olmaz diyorum ama o ısrarcı önerileriniz için çok teşekkür ederim.
  • Breville Bgr200 icin yorumum kesinlikle temizlemesi iskence her ne kasar cok kaliteli guzel isini yapan cihaz olsa da temizlemesi iskence, iskence, iskence!!!!

Satin almak isteyen varsa bizimkini satabilirim oldukca temiz durumda ama dedigim gibi temizlemesi iskence!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Breville Bgr200 icin yorumum kesinlikle temizlemesi iskence her ne kasar cok kaliteli guzel isini yapan cihaz olsa da temizlemesi iskence, iskence, iskence!!!!

Satin almak isteyen varsa bizimkini satabilirim oldukca temiz durumda ama dedigim gibi temizlemesi iskence!!

Ne kadarlık bir bedel istiyorsunuz,düşünenler için bilgi olsun,
    Dökümix i tavsiye ederim sadece tost yapıyorsanız ,muhteşem makina.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frelancer

Hem tost hemde waffle yapan bir makine öneriniz varmı

bende bu var, 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum
  • ARÇELİK K-2369'un büyük ihtimal aynısı sadece firmasının Beko olduğu Beko Bkk 2118 Tost makinası aldım, 2 gün sonra gelir büyük ihtimal . 1 2 yıldır kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba ?
  • Arkadaşlar bizde tefal grill minute delux var şu model

Kaç yıldır kullanıyoruz inanın unuttum, bir kere arıza vermedi. 1700 watt ve çok hızlı ısıtıp kızartabiliyor oldukça geniş dikdörtgen plakası var, biz tosttan ziyade kahvaltıya ekmek kızartma amaçlı düzenli kullanıyoruz. Ama haliyle artık çok eskidi plakalarının telfonları harap oldu. Acaba yeni makine mi alsam diyorum ama bu makinenin performansında olmamalarından çekiniyorum.

İstediklerim

1. çok çabuk ısınmalı, çabuk kızartmalı
    2. plakaları çıkıp makinede yıkanabilmeli
    3. Teflondan ziyade seramik ya da granit düşünüyorum. Ama kesinlikle kalın kaplama olmalı kolay çizilmemeli.
    4. Metal gövdeli uzun yıllar kullanılabilmeli
    5. En az 6 tostluk gneiş bir model olmalı

Misal korkmaz diyorsunuz ama korkmaz'ın seramik tavaları çok kötü mesela, hem dayanıklılık, hem yapışmazlık anlamında vasatlar, tost makinelerindeki kaplamanın da pek kaliteli çıkacağını zannetmiyorum. Yukarıdaki 5 kriterime göre önerebileceğiniz modeller nedir, internette baktım milyon tane model var ama herkesi iyi güzel yazmış da ne kadar objektif yorumlar belli değil. Tefal kalitesinden sonra vasat bir markanın ürünü beni sinir etmesin istiyorum. Fiyat absürd olmadıkça sorun değil ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 11 Temmuz 2016; 22:04:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Arkadaşlar bizde tefal grill minute delux var şu model

Kaç yıldır kullanıyoruz inanın unuttum, bir kere arıza vermedi. 1700 watt ve çok hızlı ısıtıp kızartabiliyor oldukça geniş dikdörtgen plakası var, biz tosttan ziyade kahvaltıya ekmek kızartma amaçlı düzenli kullanıyoruz. Ama haliyle artık çok eskidi plakalarının telfonları harap oldu. Acaba yeni makine mi alsam diyorum ama bu makinenin performansında olmamalarından çekiniyorum.

İstediklerim

1. çok çabuk ısınmalı, çabuk kızartmalı
    2. plakaları çıkıp makinede yıkanabilmeli
    3. Teflondan ziyade seramik ya da granit düşünüyorum. Ama kesinlikle kalın kaplama olmalı kolay çizilmemeli.
    4. Metal gövdeli uzun yıllar kullanılabilmeli
    5. En az 6 tostluk gneiş bir model olmalı

Misal korkmaz diyorsunuz ama korkmaz'ın seramik tavaları çok kötü mesela, hem dayanıklılık, hem yapışmazlık anlamında vasatlar, tost makinelerindeki kaplamanın da pek kaliteli çıkacağını zannetmiyorum. Yukarıdaki 5 kriterime göre önerebileceğiniz modeller nedir, internette baktım milyon tane model var ama herkesi iyi güzel yazmış da ne kadar objektif yorumlar belli değil. Tefal kalitesinden sonra vasat bir markanın ürünü beni sinir etmesin istiyorum. Fiyat absürd olmadıkça sorun değil ne önerirsiniz?

Seni bundan aşağısı kurtarmaz kardeş , umarım bütçen yeter bu ürüne.

www.hepsiburada.com
    Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/tefal-gourmet-grill-comfort-izgara-ve-tost-makinesi-p-MTTEFGOURMETCOM

Yada ısınma süresi biraz uzun olabilir diyorsan , ve illa seramik istiyorsan,

www.hepsiburada.com
    Delonghi CGH900C Seramik Plakalı Tost Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/delonghi-cgh900c-seramik-plakali-tost-makinesi-p-MTDELCGH900C

• Moneta tost makinesi işine girsede rahatlasak, adam gibi gerçek seramik kaplamayı bir tek o yapıyor. Korkmaz'ın kaplamaları falan tırt, hele king, goldmaster gibi markaların kime nasıl kaplama yaptırdığına hiç girmiyorum. Bu piyasada seramik diye satılan ürünlerin çoğu seramik değil boyalı teflon kaplama. Seramik olanlarında kaplaması ince ve kalitesiz. Yapıştırıcısı sağlığa uygunluğu belli değil. Keza granit kaplama denilen nane de öyle. Moneta duy bizi tost makinesi yap.

Ya da işin çözümü belli aslında bu dökümix gibi firmalar kafalarını azıcık çalıştırsalar döküm plakaları emaye kaplasalar ve çıkarılabilir olarak yapsalar iş kökünden hallolur. Emaye kaplı çıkarılabilir demir döküm plakalı ev tipi tost makinesi. Bunu düşünmek, üretmek bu kadar zor olmamalı. MAdem ev tipi döküm yapabiliyorsun, hangi akla hizmet çıkarılabilir plakalısını yapmıyorsun? Ağır mağır demeyin, isteyen her türlü tutma mekanizmasını tasarlar zor birşey dğeil. Emaye kaplama da zor birşey dğeil, bugün ülkemizde satılan döküm demri tavaların %90'ından fazlası emaye kaplı, yerli üreticilerimiz de var. Ee o zaman neden böyle tost makinesi yapmıyorsun da kullanışsız sabit plaka yapıyorsun bunu anlamak mümkün değil. Dökümix çok güzel almamamın tke sebebi de sabit plaka olması, eminim pek çok vazgeçen kişi de bundna dolayı almıyordur. Adam gibi temizlik için plakaların çıkabiliyor olması ŞART.

• Breville satıcısı değilim, ancak bu makinanın bu kadar rahat harcanmasına karşıyım. Ayrıca temizleme işinin çok zor olacağını sanmıyorum. Temizleme tarağı aradaki malzemeyi çıkartıyor. Temizlemesi biraz daha kolay olsun diye BGR 200 değil BGR 250 aldım. 250 nin 200 den farkı alt tablasının düz oluşu. Tostta akan peyniri peçete ile rahatça silebiliyorsunuz. Ayrıca 250 nin ızgarada daha efektif olacağını düşündüğümden, aradaki 50 lirayı sorun etmedim :)
  • Maximum 140 Liraya alabileceğim sadece tost yapacağım bir ürün tavsiye eder misiniz?Tost kağıt gibi olsun yeterli :)
    Şöyle bir ürün buldum nasıldır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi token45 -- 15 Temmuz 2016; 17:07:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: token45

Maximum 140 Liraya alabileceğim sadece tost yapacağım bir ürün tavsiye eder misiniz?Tost kağıt gibi olsun yeterli :)
    Şöyle bir ürün buldum nasıldır acaba?
    http://www.hepsiburada.com/era-sm-24-press-granito-granit-kaplamali-cikarilabilir-plakali-izgara-ve-tost-makinesi-gri-p-MTERAPRESSSM24-GR

o işe yaramaz ...
    tek seçeneğiniz kenwood hg-400 ...

• 200 tl ye kadar tavsiye edebileceğiniz modeller hangileri acaba?
    teşekkürler.

• Ben de kaliteli bir tost makinesi önerisi istiyorum. Korkmaz a329 olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

200 tl ye kadar tavsiye edebileceğiniz modeller hangileri acaba?
    teşekkürler.

homend 1304
    king p-625
    kenwood hg-400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 17 Temmuz 2016; 19:18:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Ben de kaliteli bir tost makinesi önerisi istiyorum. Korkmaz a329 olabilir mi?

breville 200-ex
    delonghi cgh-900
    homend 1304
    korkmaz a-328
    kenwood hg-400
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty
    breville 200-ex
    delonghi cgh-900
    homend 1304
    korkmaz a-328
    kenwood hg-400

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Ben de kaliteli bir tost makinesi önerisi istiyorum. Korkmaz a329 olabilir mi?

breville 200-ex
    delonghi cgh-900
    homend 1304
    korkmaz a-328
    kenwood hg-400

Hotpoint in tost makinesini tavsiye eder misiniz? Güzele benziyor.

• edaliy kullanıcısına yanıt
    HOTPOİNT-ARİSTON CG-200 yapısal olarak sağlam bir ürün ancak performansla ilgili forumda kullanıcı yorumu az oldu, bir üyeden "alt-üst eşit kızartmıyor" eleştirisi gelmişti ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler bayberty,

yazılarınızı okudum ve şu an için delonghi ve hotpoint arasında kaldım.

tabi breville çok iyi ama fiyatı oldukça yüksek.

hotpoint i mağazada gördüm çok hoş bi makine, malzeme kalitesi çok iyi. plakalar çift taraflı ve kaliteli. diğer tost makinelerinden açıkçası daha kaliteli geldi bana.

bu yorumu yazmasaydınız alacaktım :)) şimdi delonghi ye bakmayı düşünüyorum.

Delonghinin bastırınca arka kısmı kalkıyor mu bilginiz var mı? hotpoint le çok benziyorlar birbirine.
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.