Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Bayberty hocam. Bahsettiğiniz ELK 12 bana mantıklı geldi. Plakalarının çıkarılabilir olması temizliği sorun olmaktan çıkarıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

@Bayberty hocam. Bahsettiğiniz ELK 12 bana mantıklı geldi. Plakalarının çıkarılabilir olması temizliği sorun olmaktan çıkarıyor mu?

sabit plakalı dökümlere nisbeten tabii ki büyük kolaylık ...
    en azından çıkarıp sabunlu bezle ova ova yıkama ve su altında durulama, sonunda da kurutma imkanı var ...
    bence döküm için büyük kolaylık elk-12 modeli, zaten sınıfında tek örnek diye biliyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

@Bayberty hocam. Bahsettiğiniz ELK 12 bana mantıklı geldi. Plakalarının çıkarılabilir olması temizliği sorun olmaktan çıkarıyor mu?

sabit plakalı dökümlere nisbeten tabii ki büyük kolaylık ...
    en azından çıkarıp sabunlu bezle ova ova yıkama ve su altında durulama, sonunda da kurutma imkanı var ...
    bence döküm için büyük kolaylık elk-12 modeli, zaten sınıfında tek örnek diye biliyorum ...

Teşekkürler. Peki yaklaşık fiyatı nedir acaba? İnt. üzerinden nereden alabiliriz?
  • _Akıncı kullanıcısına yanıt
    fayrinoks'un kendi sitesinden irtibat kurabilirsiniz, tel. veya e-mail ile sipariş alıyorlar diye biliyorum ...
    fiyatı 200 + kargo olabilir ... http://www.fayrinoks.net/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih dereboyu

merhaba arkadaşlar tost makinesi üzerine uzman bir kişi olduğumu düşünüyorum fayrinoks dökümix dediğiniz ürün hakkinda size geniş bilgi vermek istedim
    yuzeyinde teflon kaplama yoktur kanserojen içermez aliminyumda bir kanserojendir.teflon bir sure sonra aşınır ve aşınan bir kısım teflon gıda yoluyla vucudumuza taşınır ısınınca tepkimeye girer ve tostunuza malesef
    kimyasal kalıntı birakır. teflon aşındımı altındaki alimınyum teflondan masum değildir.
    dökümix in tablaları
    demir dökümdür ( eskiden kullandığımız üzerinde ekmek kestane pişirdiğimiz sobaların uzerindeki dökümden.)
    plakalar incedir 2.5 mm kalınlığında o sebeple hızlı ısınır 3 dakıkada 180 dereceye çıkar
    maximum 320 dereceye kadar çıkabilir.
    fayrinoks sanayi tipi tost üretir yıllardır günde yırmi dört saat çalışabilen tost makineleri üretir rezistans ve termostatlar özellikle kablolar ona göredir
    dökümix fayrinoksun yan ürünüdür aynı kalitedeki kablo rezistan ve termostatları dökümixlerde kullanmaktadır. evde haftaba bir iki kere on dakkalık bi çalışma ile
    yırmi otuz yıl kullanım omrü olacağı kanaatimdeyim. ağırlığı 7.5 kilodur.
    kulbu tek parça u seklınde yekparedir seklinde ve gevseyecek bi pozisyonu yok tur. civalı termost sayesin dökümün ısısını algılar sabit ısıda kalır
    paslanma konusuna deyıneyim
    zaten tost yaparken yağ kullanıyoruz. bu yağı tost makinesinin dökümü emer ve paslanmayı engeller ve yapışmaya da engel olur ıyı günler

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

Merhaba,
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
    Ben de bu üründen satın aldım. Kısmet olursa bugün kullanacağım.
    Temizlik hakkında da bilgi verebilir misiniz ?

• Uzun suredir f/p olarak cucinoxu goruyordum ama king p-625 gerek tasarimi gerek teknolijisi ve fiyatiyla benim onceligimi degistirdi. Evde cucinox kullaniyorum ama bunu annnemlere verip king alacagim. Dun n11den 194 lira fiyatiyla 22tl cek kullanip 172ye mal ettik ve extra çek de geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
    kısa bir hatırlatma;
    bazı kullanıcılar ürünlerinde açma-kapama tuşu ve ısı ayar mekanizmasıyla ilgili sorunlar olduğunu yazmıştı, siz de gelen ürünü deneyin ve sorun görürseniz değişim veya iade isteyin ...
  • Bende 209 liraya Korkmaz A-329 aldım. Cumartesi gelir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tergen

Bende 209 liraya Korkmaz A-329 aldım. Cumartesi gelir diye düşünüyorum.

hayırlı olsun ...
    a-329 ama hangisi ?..
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar ,aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz ? çıkarılabilir olması bizim için büyük bir avantaj.
    DELONGHI CGH900
    Cucinox LW505
    Dökümix
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    ilk sıradaki ...
    alternatif olarak homend 1304, korkmaz a-328 ...
    Teşekkür ederim.
    Sağolun iyi dilekleriniz için.
    Yeşil renkli, granit olandan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergen -- 4 Temmuz 2016; 19:53:56 >
  • Merhaba,

Yorumlarınız sayesinde n11 den Dökümix aldım. Gri renkli olanı 30 TL kupon ile 120 TL geldi.
  • kamaka kullanıcısına yanıt
    çok iyi fiyat, hayırlı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

Merhaba,

Yorumlarınız sayesinde n11 den Dökümix aldım. Gri renkli olanı 30 TL kupon ile 120 TL geldi.

En iyi fiyata alınan dökümix sizinki heralde hayırlı olsun 10 numara makina aldınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 6 Temmuz 2016; 16:40:42 >
  • Günde maximum 5 tost satacağım bir iş yerim var. Kullanım ve temizleme açısından beni fazla zorlamayacak hesaplı bir tavsiyeniz var mı acaba hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Günde maximum 5 tost satacağım bir iş yerim var. Kullanım ve temizleme açısından beni fazla zorlamayacak hesaplı bir tavsiyeniz var mı acaba hocam ?

5 mi ?.. 50 mi ?..
    temizleme açısından dökümlerin hepsi aynıdır ve hergün aksatmadan iş bitimi temizlenmeleri gerekir ...
    "simton 8 dilim" modeli işinizi görür ama plakalar sabit, mediamarktta bulunabilir ...
    plakaları çıkarılan tek model var "fayrinoks elk-12", temizliği en kolay olan o, çıkarılıp yıkanabilir ...
  • Hem tost hemde waffle yapan bir makine öneriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: frelancer

Hem tost hemde waffle yapan bir makine öneriniz varmı

var ...
    arçelik k-8382-tg
    veya
    arnica tostika 4000
    yada
    korkmaz a-309 vertex
    kenwood sm-650
    homend 1307 ...
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.