Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk sayfada yazdığım gibi seramik-granit aslında beklenildiği/sanıldığı gibi teflondan çok da farklı değil ...
    size breville 250-ex veya 200-ex önerebilirim ...
    delonghi cgh-900/cgh-900-c, hotpoint-ariston cg-200 veya korkmaz a-328 diğer seçenekler ...
  • Kaç gündür cevap yazıp yollamaya çalışıyorum ama site çöküyor.Konuya gelirsek , breville benim bütçemin dışında kalıyor.İnternetten alabileceğim uygun fiyatlı site öneren olursa sevinirim.

Onun dışında ariston ile korkmaz a 328 arasında kaldım.Yarın almam gerek, bakalım hayırlısı.

Edit: A328'i aldım.Yanındaki kilit ne işe yarıyor onu çözemedim yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 5 Ağustos 2016; 10:12:09 >
  • Tost makinesi araştırması yapmak için gelmiştim ama bütün sayfaları okuyarak geçen birkaç saatin ardından, gözlük tavsiyesi istiyorum. Ekrana bakmaktan hakikaten gözlerim bulanıyor şuan.

Bayberty hocam; Delonghi CGH 900c modelini birkaç sefer önermişsiniz. Fiyatı farklı sitelerde 300 TL civarı şuan. Hepsiburada'da biraz indirim var. Yine de bana pahalı geldi.
    Delonghi CG-4001 hakkında yorum yapabilir misiniz? Fiyatı daha uygun.
    www.hepsiburada.com
    Delonghi CG-4001 Çıkarılabilir Plakalı Tost Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/delonghi-cg-4001-cikarilabilir-plakali-tost-makinesi-p-MTDELCG4001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silentis -- 6 Ağustos 2016; 23:05:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Arkadaşlar bizde tefal grill minute delux var şu model

Kaç yıldır kullanıyoruz inanın unuttum, bir kere arıza vermedi. 1700 watt ve çok hızlı ısıtıp kızartabiliyor oldukça geniş dikdörtgen plakası var, biz tosttan ziyade kahvaltıya ekmek kızartma amaçlı düzenli kullanıyoruz. Ama haliyle artık çok eskidi plakalarının telfonları harap oldu. Acaba yeni makine mi alsam diyorum ama bu makinenin performansında olmamalarından çekiniyorum.

İstediklerim

1. çok çabuk ısınmalı, çabuk kızartmalı
    2. plakaları çıkıp makinede yıkanabilmeli
    3. Teflondan ziyade seramik ya da granit düşünüyorum. Ama kesinlikle kalın kaplama olmalı kolay çizilmemeli.
    4. Metal gövdeli uzun yıllar kullanılabilmeli
    5. En az 6 tostluk gneiş bir model olmalı

Misal korkmaz diyorsunuz ama korkmaz'ın seramik tavaları çok kötü mesela, hem dayanıklılık, hem yapışmazlık anlamında vasatlar, tost makinelerindeki kaplamanın da pek kaliteli çıkacağını zannetmiyorum. Yukarıdaki 5 kriterime göre önerebileceğiniz modeller nedir, internette baktım milyon tane model var ama herkesi iyi güzel yazmış da ne kadar objektif yorumlar belli değil. Tefal kalitesinden sonra vasat bir markanın ürünü beni sinir etmesin istiyorum. Fiyat absürd olmadıkça sorun değil ne önerirsiniz?
    Homend 1304 Grilliant
    akakce.com
    Homend Grilliant 1304 2000 W Tost Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-homend-grilliant-1304-fiyati,1097388.html

Delonghi CGH 900
    akakce.com
    Delonghi CGH900 1500 W Tost Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-delonghi-cgh900-fiyati,1243441.html

Delonghi CGH 900C
    akakce.com
    Delonghi CGH900C 1500 W Tost Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-delonghi-cgh900c-fiyati,4253941.html

Delonghi CGH900C modeli benim bütçemi aşıyor. 300 küsür TL. O yüzden CGH900 ile 1304Grilliant arasında bir tavsiye verebilir misiniz?

Bir de önceki mesajımda sorduğum Delonghi CG4001'in yukarıdakilere göre eksileri nedir? Çok mu kalitesizdir acaba?
    akakce.com
    Delonghi CG4001 1600 W Tost Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-delonghi-cg4001-fiyati,766044,,,1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silentis -- 8 Ağustos 2016; 0:53:51 >

• Homend 1312 sipariş verdim, kullanan varsa yorum alabilir miyim? memnun kalır mıyız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentis
    ... Delonghi CG-4001 hakkında yorum yapabilir misiniz? Fiyatı daha uygun...

kesinlikle önermem, uzak durulması gereken bir model ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentis
    ... CGH900 ile 1304Grilliant arasında bir tavsiye verebilir misiniz?..

ideal seçim; homend 1304 ...
  • 100-150 liraya kadar granitli öneriniz var mı acaba..granitli olup olmaması cok onem teskıl eder mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..
    100-150 liraya kadar granitli öneriniz var mı acaba..granitli olup olmaması cok onem teskıl eder mi

granit olması-olmaması önemli değil ...
    ama granite sempatiniz varsa 100-150 aralığında önerebileceğim iyi bir makine yok ...
    sadece yukarıda bir üyeye önerdiğim era sm-24 press granito olabilir ...
    o fiyata yakın ama daha iyi bir tost makinesi isterseniz kenwood hg-400 önerebilirim ancak plakaları sabit ..
    sabit plaka sizin için sorun olmazsa en uygun seçenek o ...
  • peki hocam 150 ye kadar çıkarılabilir plakalı ürün önerme sansın var mı kenwood biraz küçük geldi de
  • delonghi cgh-900 alan pişman olmaz...
  • Hocam ücretin pek önemi yok. ama 400leride bulmasın. makinede yıkanabilir de olabilir yıkanmasada olur. kolay cizilmesin fakat plakaları çıkabilsin. güzel tost yapsın. bu özelliklerde neyi önerebilirsiniz?
  • Bir de seramik döküm kaplama vs ömürleri nasıldır
  • Semipermeable S kullanıcısına yanıt
    uygun modeller;
    *homend 1304
    *delonghi cgh-900
    *delonghi cgh-900-c (seramik)
    *korkmaz a-328
    *korkmaz a-329-05 (seramik)
    *korkmaz a-329-16 (granit)
    seramikler çabuk çiziliyor ...
    breville 200-ex daha iyi ancak sabit plaka ... 400 lira ...
  • Daha önce ipucunu vermiştim; dediğim oldu ve beyoğlu istiklaldeki tekno-marketler kapandı ...
    cadde üzerindeki teknosa ve demirören avm'deki media markt kapalıydı ...
    sultanbeyli atlaspark avm'deki teknosa da kapalı ...
    Sıra diğer avm’lerde …

sanırım toplum avm'lere ve mağazalara doydu …
    zaten millet mağazada görüp inceleyip internetten sipariş veriyordu çünkü daha cazip ...
    bakalım diğerleri (bimeks, vatan, gold, istanbul bilişim, vb.) ne yapacak ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Ağustos 2016; 14:58:46 >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Teşekkürler. Yorumlarımı iletiyorum.

*homend 1304 ->> döküm müdür?
    *delonghi cgh-900 >> döküm müdür ?
    *delonghi cgh-900-c (seramik)
    *korkmaz a-328 ->> döküm müdür ?
    *korkmaz a-329-05 (seramik)
    *korkmaz a-329-16 (granit)
    seramikler çabuk çiziliyor ...

Ben en sağlıklısı olsun istiyorum. seramik mi granit mi mesela daha sağlıklı ve kullanışlı ? Breville markasını su ısıtıcısından biliyorum tost makinaları da iyidir muhtelemen. Fakat yer çok kaplayacak gibi. Ayrıca ızgara yapmayı düşünmüyorum tost makinesinde onun için ayrı döküm tava alacağım. Bu yüzden tostu en iyi en sağlıklı şekilde yapabilen kolay temizlenen. bulaşık makinesine girsin yada girmesin bir ürün arıyorum. Görüntüsü de güzel olsa fena olmaz hani :):) Granitlerde çabuk çiziliyorlar mı ?

• Semipermeable S kullanıcısına yanıt
    dökümden kastınız eğer gerçek döküm ise bunların hiçbiri demir-döküm değil, breville hariç hepsi teflon kaplı alüminyum-döküm ...
    hem sağlıklı, hem çıkarılabilir plakalı, hem şık olarak size önerebileceklerim ...
    korkmaz a-329-05 veya a-329-06
    delonghi cgh-900-c
    king p-625
    ...
  • Merhabalar,

Dayanıklı, kolay temizlenebilir, şık bir ürün bakıyorum.

Fiyat ilk önceliğim değil.

Üst sınıfta ve orta sınıf makinelerde önerebileceğiniz ürünler var mı?
  • Altta belirttiğim ürünler arasından bir sıralama yapabilirmisin?

-Arçelik K2369 TG
    -Arzum AR292
    -Kenwood HG400
    -Korkmaz A329-06
    -Korkmaz A316 Tostella
    -Tefal Gourmet
    -Delonghi CGH 900
  • vanhelcing V kullanıcısına yanıt
    1-Delonghi CGH 900
    2-Tefal Gourmet comfort / Korkmaz A329-06
    3-Arçelik K2369 TG / Kenwood HG400
    ...
    4-Korkmaz A316 Tostella
    5-Arzum AR292
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.