Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bulabileceğiniz en küçük ve "ev tipi" döküm makine budur, zaten özellikle onu yazdım...
    diğerleri büfe/kantin tipi sanayi makineleridir...örneğin fayrinoks elk-12 veya remta r-71 gibi...
    ısınması bildik ürünlerden az da olsa uzun sürer ancak dağlar kadar fark olmaz...
    tek çekincem; kullandıktan sonra temizlik ve bakım konusunda özen gerektirmesidir...
    sağlık açısından diğerlerinden öndedir çünkü dökümde kaplama maddesi olmadığını belirtmiş üretici...
  • çok teşekkürler hocam, sadecehttp://www.sayardan.com/ adlı mağazada kargo dahil 139 tl ye var
    temizlik tamam ancak bakım olayı nedir tam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujigef

çok teşekkürler hocam, sadecehttp://www.sayardan.com/ adlı mağazada kargo dahil 139 tl ye var
    temizlik tamam ancak bakım olayı nedir tam anlamadım

fiyat çok çok uygun bence kaçırmayın...
    bakım olayı ise şu;
    makineyle işiniz bitti temizliğini yaptınız diyelim...ardından plakaları iyice kurutmanız ve sonra sıvı yağ ile hafif yağlayıp o şekilde kutusuna koyup bekletmeniz gerekiyor...aksi takdirde nemli bıraktığınızda plakalarda paslanma izleri beliriyor...
    (not: markanın kendi sitesinden de sipariş alıyorlar...)

• çok teşekkürler Bayberti hocam,
  • Hocam bu homend 1304 deki metal ,cikarilabilen dokumlerin temizligi nasil olmali.ozel bi oneriniz var mi ? Daha once basit ,ucuz bi makine vardi bende ,dokumunu bulasik makinesine attim bi kac kere ,sanki zarar verdi curudu metal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

Hocam bu homend 1304 deki metal ,cikarilabilen dokumlerin temizligi nasil olmali.ozel bi oneriniz var mi ? Daha once basit ,ucuz bi makine vardi bende ,dokumunu bulasik makinesine attim bi kac kere ,sanki zarar verdi curudu metal

bulaşık makinesi kaplamada solmaya sebep olur ama eninde sonunda makinede yıkanacak kaçış yok, hanımlar elde yıkamayı sevmez...
    tost yaptıktan sonra kağıt havlu ile silmek genelde yeterli oluyor ancak çok yağlı-kirli ise sıcak su ile bulaşık deterjanı ve süngerinin yumuşak tarafıyla sabunlayıp bol köpüklü yıkayın...
    ürünün kullanma kitapçığındaki talimatları da okumak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 13 Aralık 2015; 22:02:42 >

• Tsk ettim hocam onerileriniz icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberti hocam, ilk sayfada tavsiye ettikleriniz arasında olan ,korkmaz a-305 ile ilgili bir yorumunuz olabilir mi?
  • quote:

Bayberti hocam, ilk sayfada tavsiye ettikleriniz arasında olan ,korkmaz a-305 ile ilgili bir yorumunuz olabilir mi?

önerdiklerim arasına yazmadım ama "alınabilir" modeller arasında geçiyor...
    1-2 kişilik kompakt makine sevenlerin işini görür, waffle seviyorsanız a-309 yedek plakalıdır...
  • teşekkürler hocam 80 tl ye kargo dahil gibi olacak
    birde kullanılmamış kutulu spot garantisiz KENWOOD HG400(75 tl ye kargo dahil gelecek) büyük geliyor ama fikrinizi almak isterim
  • fujigef F kullanıcısına yanıt
    sağlamsa hg-400 çok daha iyidir ancak sorunlu ürün gönderirlerse baş ağrıtır...
  • anladım hocam
    denemeden para vermeme durumum var
    güç ayarlama oluyor mu hocam kenwoodda,arzum mintost kullanıyordum 700 watt yetiyordu, bu 1800 w görünüyor tüketimi ona göre çokmu fazla olur?
  • fujigef F kullanıcısına yanıt
    güç ayarı yok o modelde ancak çok gerekli değil...
    uzun süreli çalışan aletlerde (klima, elektrikli ısıtıcılar, çamaşır-bulaşık makinesi, buzdolabı, tv, vb.) tüketim önemlidir ancak kısa süreli kullanılan ev aletlerinde (süpürge, tost makinesi, blender, vs.) watt sorun olmaz faturayı pek etkilemez...
  • siparişi vereyim o halde hocam

gelince makineyi nasıl test edeyim acaba Bayberti hocam?
  • quote:

siparişi vereyim o halde hocam

gelince makineyi nasıl test edeyim acaba Bayberti hocam?

kargoyu teslim alırken mümkünse elemanın yanında kutuyu açıp kontrol edin, hasarlı ürün gönderilmişse en azından şahidiniz olur...ürün hasarlıysa tutanak tutturun, aldığınız yere bildirin iade talep edin...
    üründe kusur görünmüyorsa fişe takıp kontrol edin, ısınıyorsa tamamdır...hemen bu konunun ilk sayfasındaki "ilk kullanım" başlığını okuyun...
  • dediklerinizi aynen uygulayacağım Bayberti Hocam,çok teşekkürler
  • Herkese merhabalar. Delonghi CGH900C Tost Makinası mı ? Yoksa Korkmaz A329-05 Tostkolik Tost Makinası mı? ikisi de seramik plaka. Korkmaz 50-60 TL daha pahalı. Karar veremedim. Sizlerin tecrübesini bekliyorum. Gittigidiyor da ki bir yorumda delongi nin plakalarının ceramik olmadığı çizildiği falan yazılmış. Çok kararsızım ve acil almam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surmenaj3

Herkese merhabalar. Delonghi CGH900C Tost Makinası mı ? Yoksa Korkmaz A329-05 Tostkolik Tost Makinası mı? ikisi de seramik plaka. Korkmaz 50-60 TL daha pahalı. Karar veremedim. Sizlerin tecrübesini bekliyorum. Gittigidiyor da ki bir yorumda delongi nin plakalarının ceramik olmadığı çizildiği falan yazılmış. Çok kararsızım ve acil almam lazım.

delonghi ...
  • emresarı kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba hocam.

Korkmaz 329-06 (Seramik) , 329-05 (Seramik), 329-13 (Granit), 329-12 (Granit), 329-16 (Granit) ve A-328 İNOX ÇELİK (DÖKÜM) modellerinden hangisini önerirsiniz acaba? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresarı

Tekrar merhaba hocam.

Korkmaz 329-06 (Seramik) , 329-05 (Seramik), 329-13 (Granit), 329-12 (Granit), 329-16 (Granit) ve A-328 İNOX ÇELİK (DÖKÜM) modellerinden hangisini önerirsiniz acaba? Teşekkürler

en üstte a-328 veya a-329-16
    ardından diğer granitler 12 veya 13
    daha sonra seramiklerden 05 (06'nın plakaları daha önce solmaya başlıyor diye yorumlar geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 15 Aralık 2015; 16:45:17 >
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.