Bildirim
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (194. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,
Ürünü 200/210 TL civarı bulursanız tavsiye ederim ancak plakaları sizin belirttiğiniz gibi ağır değil büyük bir ihtimal alüminyum üzeri kaplama,
Benim çok üzerinde durduğum ama almaktan vazgeçtiğim DELONGHI CGH900C SERAMİK IZGARA TOST MAKİNESİ vatanda yine indirime girmiş,
www.vatanbilgisayar.com
DELONGHI CGH900C SERAMİK IZGARA TOST MAKİNESİ - Vatan Bilgisayarhttp://www.vatanbilgisayar.com/delonghi-cgh900c-seramik-izgara-tost-makinesi.html
Aslında ben morhipo daki 50 tl indirimden faydalanabilseydim 1 ay önce 199 tl ye delonghi yi alacaktım ancak indirimden faydalanamayınca başka arayışlar içine ve araştırmaya başladım çift taraflı plaka oluşundan dolayı hotpointi tercih ettim henüz kullanamadım kullanmaya başlayınca daha çok fikir sahibi olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: zomeda
Merhaba,
Ürünü 200/210 TL civarı bulursanız tavsiye ederim ancak plakaları sizin belirttiğiniz gibi ağır değil büyük bir ihtimal alüminyum üzeri kaplama,
Benim çok üzerinde durduğum ama almaktan vazgeçtiğim DELONGHI CGH900C SERAMİK IZGARA TOST MAKİNESİ vatanda yine indirime girmiş,
www.vatanbilgisayar.com
DELONGHI CGH900C SERAMİK IZGARA TOST MAKİNESİ - Vatan Bilgisayarhttp://www.vatanbilgisayar.com/delonghi-cgh900c-seramik-izgara-tost-makinesi.html
Aslında ben morhipo daki 50 tl indirimden faydalanabilseydim 1 ay önce 199 tl ye delonghi yi alacaktım ancak indirimden faydalanamayınca başka arayışlar içine ve araştırmaya başladım çift taraflı plaka oluşundan dolayı hotpointi tercih ettim henüz kullanamadım kullanmaya başlayınca daha çok fikir sahibi olurum.
delonghi 1500 wat diyor hotpoint 2000 wat tercih için bir artı olurmu? kullanmadım ama sadece mağazada inceledim. tost ve ızgara için bakıyorum. birde 350 tl civarıydı baktığım mağazada
-
quote:
Orijinalden alıntı: joliva
Akşam media markt ta 309 lira
Vatana girdim sadece teşhir 239
Sistemden baktırdım Diğer vatanlarda ankarada hiç yok dediler..
Koçtaşın web sayfasında var yazıyor gittim yok...
En son teknosadan 249 a DE LONGHI CGH 900 ü aldık gittik....
Estertikte mercedes Amg
Genel mukavemet sağlamlık hareketli üst kapak malzeme kalitesinde Volvo tarzı bir tost makinesi
Tabi birde diğer markalar 2000 watt civarı iken bu 1500 watt....ısınma hızına çok büyük bir etkisi olmayacaksa ki test ettim hızlı ısınıyor
Az yakar çok kaçar tarzı dizel tost cihazı yapmıslar.....
hayırlı uğurlu olsun ...
tanımlamalar da güzel olmuş, beğendim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: kapisiz
100 tl yi geçmeyecek, evde kullanım için tost makinası tavsiyesi bekliyorum.
örnekler;
-arçelik k-2375-tg ...www.arcelik.com.tr
404 Resource at '/content/arcelik/TR/tr/pisiriciler-ve-isiticilar-tost-makinesi-k-2375-tg-tost-makinesi.html' not found: No resource foundhttp://www.arcelik.com.tr/pisiriciler-ve-isiticilar-tost-makinesi-k-2375-tg-tost-makinesi.html
-arnica tostika 4000
-fakir camilla
-arzum ar-271
-arzum ar-279
-arzum ar-213
-arzum ar-227
-goldmaster 7415 viva
-arnica 3000 ayvalık
-aksu t-32
-
fotoğraflar için teşekkürler ... -
Fotoğraflar için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Tost makinası seçimindeyim ..
Korkmaz a328 , a329 veya delonghi cgh900c içime sinen cihazlar..
Korkmaz için genelde olumlu yorum bildirilmiş. Delonghi kullananlardan yorum pek göremedim.
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ?
1500 W olması sorun oluyor mu acaba ? -
kullananlar delonghi'den memnun, şikayet olarak tek konu var; ön panele yağ sıçrıyor, yağı silince yazılar siliniyor...
1500 watt olması sorun değil...
korkmaz a-328 veya a-329-16 da iyidir... -
bu delonghi cgh 900 için tost yaparken 80 /230 arası optimal ibre kaçta olmalı sizce??? bu sabah ilk tecrübemde 150 iyidir diyerek başladık ama... sanki 180 dereceye çıkmak mı lazım??? -
quote:
Orijinalden alıntı: joliva
bu delonghi cgh 900 için tost yaparken 80 /230 arası optimal ibre kaçta olmalı sizce??? bu sabah ilk tecrübemde 150 iyidir diyerek başladık ama... sanki 180 dereceye çıkmak mı lazım???
nasıl tost sevdiğinize bağlı bir durum, denemeler yaparak karar vermeniz lazım...
ben son kademede yani en sıcak (230") derecede yapıyorum, o bile yeterli gelmiyor daha yüksek (300") gerekiyor...
bu nedenle "keşke demir-döküm plakalı alsaydım" diyorum... -
Hocam merhaba, Tost, ekmek ısıtma ve ızgara işleri için kullanacağımız bir makine alacağım. kenwood hg-400 - Delonghi CGH900 - cucinox sk-42041-e - fakir vallery. Kararsız kaldım bunlar arasında. Ya da farklı önereceğin bir marka/makine tavsiyen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayn -- 12 Aralık 2015; 12:54:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kubilayn
Hocam merhaba, Tost, ekmek ısıtma ve ızgara işleri için kullanacağımız bir makine alacağım. kenwood hg-400 - Delonghi CGH900 - cucinox sk-42041-e - fakir vallery. Kararsız kaldım bunlar arasında. Ya da farklı önereceğin bir marka/makine tavsiyen var mı?
selam,
ızgara da olacaksa kenwood liste dışı...
cucinox ve fakir de elendi...
delonghi iyi bir seçim...
ek olarak;
homend 1304
korkmaz a-328
veya
a-329-16
olabilir... -
Rica ederim,
Asıl biz teşekkür ederiz herkese sıkılmadan üşenmeden yardımcı olduğunuz için.
Ben bu sabah ekmek kızarttım ekmeğin altı yandı üstü normal kızardı bunun sebebi ne olabilir sonuçta bu makinenin altına da üstüne de aynı rezistans koymuyorlarmı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlısı ile Korkmaz a328 siparişi verdik bakalım. Gelince izlenimlerimi yazarım -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayberti
quote:
selam,
ek olarak;
homend 1304
korkmaz a-328
veya
a-329-16
olabilir...
Hocam ben Izgara işinden vazgeçtim, sadece tost ve ekmek kızartacağım. Umarım sizi yormuyorumdur. Öneriniz nedir? -
quote:
quote:
quote:
selam,
ek olarak;
homend 1304
korkmaz a-328
veya
a-329-16
olabilir...
Hocam ben Izgara işinden vazgeçtim, sadece tost ve ekmek kızartacağım. Umarım sizi yormuyorumdur. Öneriniz nedir?
siz yine de delonghi, homend veya korkmaz modellerinden birini tercih edin derim...
daha ucuz seçenek isterseniz sabit plakalılardan arzum ar-254 veya kenwood hg-400 olabilir...
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2601cuneyt
Hayırlısı ile Korkmaz a328 siparişi verdik bakalım. Gelince izlenimlerimi yazarım
haydi hayırlısı inşallah... -
quote:
Rica ederim,
Ben bu sabah ekmek kızarttım ekmeğin altı yandı üstü normal kızardı bunun sebebi ne olabilir sonuçta bu makinenin altına da üstüne de aynı rezistans koymuyorlarmı.
ilk denemede olduysa belki geçici bir durumdur, ancak sürekli yaparsa ve alt-üst arasında belirgin fark olursa servise bildirmek iyi olur... -
quote:
quote:
Rica ederim,
ilk denemede olduysa belki geçici bir durumdur, ancak sürekli yaparsa ve alt-üst arasında belirgin fark olursa servise bildirmek iyi olur...
Bu güzel çalışmayı yapan ve katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle. Korkmaz A329 modeli almayı düşünüyoruz? (gg çek ve world puan ile 177 TL'ye geliyor şu an). Fiyat/performasn olarak nasıldır sizce? Onun dışında A329-06, A329-12 vs gibi uzantılar ne anlama geliyor? Bunlara ek olarak 200 TL civarınızda tavsiye edeceğiniz modeller var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X