Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emresarı
    Bu güzel çalışmayı yapan ve katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle. Korkmaz A329 modeli almayı düşünüyoruz? (gg çek ve world puan ile 177 TL'ye geliyor şu an). Fiyat/performasn olarak nasıldır sizce? Onun dışında A329-06, A329-12 vs gibi uzantılar ne anlama geliyor? Bunlara ek olarak 200 TL civarınızda tavsiye edeceğiniz modeller var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

selam,
    a-329 serisinde teflon, seramik ve granit plakalı 3 grup ürün bulunuyor...
    a-329-05 / 06 seramik olanlar, a-329-16 / 12 / 13 ise granit plakalıların kodları...
    ayrıca gövde rengine göre kendi arasında değişiklik arzediyor...mesela 06 beyaz, 16 kırmızı gövde...

200 civarı;
    delonghi cgh-900 / cgh-900-c,
    homend 1304,
    korkmaz a-328 / a-329-16
    modellerini önerebilirim...
    Hotpoint-Ariston CG 200 AX0 modeli de iyi görünüyor ancak henüz yakından görüp inceleyemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Bu güzel çalışmayı yapan ve katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle. Korkmaz A329 modeli almayı düşünüyoruz? (gg çek ve world puan ile 177 TL'ye geliyor şu an). Fiyat/performasn olarak nasıldır sizce? Onun dışında A329-06, A329-12 vs gibi uzantılar ne anlama geliyor? Bunlara ek olarak 200 TL civarınızda tavsiye edeceğiniz modeller var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

selam,
    a-329 serisinde teflon, seramik ve granit plakalı 3 grup ürün bulunuyor...
    a-329-05 / 06 seramik olanlar, a-329-16 / 12 / 13 ise granit plakalıların kodları...
    ayrıca gövde rengine göre kendi arasında değişiklik arzediyor...mesela 06 beyaz, 16 kırmızı gövde...

200 civarı;
    delonghi cgh-900 / cgh-900-c,
    homend 1304,
    korkmaz a-328 / a-329-16
    modellerini önerebilirim...
    Hotpoint-Ariston CG 200 AX0 modeli de iyi görünüyor ancak henüz yakından görüp inceleyemedim...

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Korkmaz a329 modeli nasıldır 177 TL'ye ?

• quote:

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Korkmaz a329 modeli nasıldır 177 TL'ye ?

177 lira süper fiyat kaçırmayın ancak hangi kodlu ürün olduğunu belirtmemişsiniz...sonunda 05, 06, 12, 13, 16 bulunur...
  • quote:

quote:

177 lira süper fiyat kaçırmayın ancak hangi kodlu ürün olduğunu belirtmemişsiniz...sonunda 05, 06, 12, 13, 16 bulunur...

ürün şu hocam:
    GittiGidiyor
    Korkmaz A329 Tostkolik Seramik Tost Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/korkmaz-a329-tostkolik-seramik-tost-makinesi-198827684

05-06.. falan yazmıyor sonunda.

• quote:

quote:

quote:

ürün şu hocam:http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/korkmaz-a329-tostkolik-seramik-tost-makinesi-198827684

ilanda karma bir fotoğraf kullanılmış, en üstteki model a-329-06, sanırım siparişe göre ellerinde olanı gönderirler...
    satıcıya sorup bilgi alınabilir netleştirmek için...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ürün şu hocam:http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/korkmaz-a329-tostkolik-seramik-tost-makinesi-198827684

ilanda karma bir fotoğraf kullanılmış, en üstteki model a-329-06, sanırım siparişe göre ellerinde olanı gönderirler...
    satıcıya sorup bilgi alınabilir netleştirmek için...

tamamdır hocam çok teşekkürler ben satıcı ile iletişime geçeyim o zaman.

• http://www.enplus.com.tr/breville-profesyonel-izgara-tost-makinesi-bgr200ex/
    Yukarıda linki olan Breville tost makinasını Enplusun Viaporttaki şubesinden aldık.
    Bir süre önce Teknosadan Philips marka Portekiz yapımı bir tost makinası almıştık. 289 lira ödemiştik. Bir süre önce dediğim 2 sene olmuştur en az..
    Fakat sürekli yapışma sorunu yaşadığımız için tosttan soğuduk bir kenarda atıl bekledi durdu..
    Evlenen birileri için hediye alalım derken yukarıda bahsettiğim Brevilleden bir tane hediye olarak aldık. aklıma yapışan philips gelince bir tanede eve aldık.
    Tamam fiyatı bayağı yüksek.. Lakin çalışan adamın en büyük yardımcısı diyebilirim.. Büfe yapımı tostların çok daha güzelini artık evde yapıyoruz.
    Gücü yüksek kısa sürede pişme işini yapıyor. ayüzey alanıda oldukça geniş.. Bütçesi müsait olan alsın dua eder..
    Ne bir yapışma nede bir sorun çıkarıyor. Yüksek öncelikli tavsiyemdir.
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• quote:

Orijinalden alıntı: FireStorm

http://www.enplus.com.tr/breville-profesyonel-izgara-tost-makinesi-bgr200ex/
    Yukarıda linki olan Breville tost makinasını Enplusun Viaporttaki şubesinden aldık.
    Bir süre önce Teknosadan Philips marka Portekiz yapımı bir tost makinası almıştık. 289 lira ödemiştik. Bir süre önce dediğim 2 sene olmuştur en az..
    Fakat sürekli yapışma sorunu yaşadığımız için tosttan soğuduk bir kenarda atıl bekledi durdu..
    Evlenen birileri için hediye alalım derken yukarıda bahsettiğim Brevilleden bir tane hediye olarak aldık. aklıma yapışan philips gelince bir tanede eve aldık.
    Tamam fiyatı bayağı yüksek.. Lakin çalışan adamın en büyük yardımcısı diyebilirim.. Büfe yapımı tostların çok daha güzelini artık evde yapıyoruz.
    Gücü yüksek kısa sürede pişme işini yapıyor. ayüzey alanıda oldukça geniş.. Bütçesi müsait olan alsın dua eder..
    Ne bir yapışma nede bir sorun çıkarıyor. Yüksek öncelikli tavsiyemdir.
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

Sonunda benim gibi bu makineden alan birisi daha :). Bende kısa bir süre önce aldım ve memnunum. Tost dışında bir şey denemedik pek ama döküm gerçekten başkaymış. Temizlemeside kolay aslında zaten yağ derin ızgaralar sayesinde akıp gidiyor hazneye. Plastik spatula hariç metal vs. bir şey dokundurmayın diyor bunun haricinde de dikkat edecek bir şey yok. Forum böyle giderse tost uzmanı olacak :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FireStorm kullanıcısına yanıt
    iyi bir ürün aldınız, hayırlı olsun ...
    (not: eğer önceki makineniz philips hd-4408 ise, ilk sayfada "tüketiciyi çeken ama yanıltıcı" bir model olduğunu belirtmiştim... )

@FireStorm
  • arzum serato makinayı sakın almayın buradaki yorumlara güvenerek aldım 5 aydır kullanıyoruz bukadar berbat bir alet olamaz kesinlikle tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 13 Aralık 2015; 14:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

arzum serato makinayı sakın almayın buradaki yorumlara güvenerek aldım 5 aydır kullanıyoruz bukadar berbat bir alet olamaz kesinlikle tavsiye etmiyorum.

burada kullanıcılardan iyi yorumlayanlar mı oldu bilemiyorum ama ilk sayfada ben olumsuz görüş belirtmiştim bu makine için...
  • quote:

quote:

arzum serato makinayı sakın almayın buradaki yorumlara güvenerek aldım 5 aydır kullanıyoruz bukadar berbat bir alet olamaz kesinlikle tavsiye etmiyorum.

burada kullanıcılardan iyi yorumlayanlar mı oldu bilemiyorum ama ilk sayfada ben olumsuz görüş belirtmiştim bu makine için...

Tavsiye edilen cihazlar icindede yazıyor malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Tavsiye edilen cihazlar icindede yazıyor malesef

bir yanlışlık var, o model tavsiye listesine girmedi...
    sadece "modeller hakkında bilgi" bölümünde adı geçiyor, zaten o bölümde bildiğim tüm modelleri yazdım...

• Ocak üst tost için dökme demir olanı var mı acaba arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujigef

Ocak üst tost için dökme demir olanı var mı acaba arkadaşlar?

var...taşhan ve emsan...bende taşhan var yıllardır kullanıyorum...
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 13 Aralık 2015; 15:53:12 >

• Bayberti hocam onlar sanırım aluminyum ve teflon kaplama,ben sadece dökme demir arıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 13 Aralık 2015; 16:00:57 >
  • quote:

Bayberti hocam onlar sanırım aluminyum ve teflon kaplama,ben sadece dökme demir arıyordum

bunlardan daha "döküm" olanı maalesef yok, üretilmiyor...bulabileceğiniz en ağır ve sağlam ürünler bunlardan ibaret (1400 gr.)...
    bendeki taşhan sanırım 15 yıl oldu, adına layık taş gibi maşallah...
  • teşekkürler Bayberti hocam,bulma şansımız yoksa hiç gezmeyelim,ancak aluminyum ve teflon zararları malum,kızım küçük tostu seviyor,vücuda alınmasını nasıl önleriz acaba?
  • quote:

teşekkürler Bayberti hocam,bulma şansımız yoksa hiç gezmeyelim,ancak aluminyum ve teflon zararları malum,kızım küçük tostu seviyor,vücuda alınmasını nasıl önleriz acaba?

fayrinoks dökümix modeli gerçek demir-dökümdür, önerebilirim...

• Evet hocam
    beni anladınız
    çaresiz elektriğe tekrar döneceğiz gibi görünüyor
    ancak bu bize çok büyük ,ufak modeli bulabilirmiyiz?,ısınması geç olmuyormu?
    şu an ömrünü tamamlayan evdeki arzum ar 248 (mintost)
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.