Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ItsYaO Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emresarı

quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

quote:

quote:

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Korkmaz a329 modeli nasıldır 177 TL'ye ?

177 lira süper fiyat kaçırmayın ancak hangi kodlu ürün olduğunu belirtmemişsiniz...sonunda 05, 06, 12, 13, 16 bulunur...

ürün şu hocam:http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/korkmaz-a329-tostkolik-seramik-tost-makinesi-198827684

05-06.. falan yazmıyor sonunda.

ilanda karma bir fotoğraf kullanılmış, en üstteki model a-329-06, sanırım siparişe göre ellerinde olanı gönderirler...
    satıcıya sorup bilgi alınabilir netleştirmek için...

tamamdır hocam çok teşekkürler ben satıcı ile iletişime geçeyim o zaman.

Hocam urunu nerden ne kadara aldiniz, bende 328 almaya karar verdim.

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyterbeyi hocam

homend 1304 180-190 lira civarı 2000w
    arçelik 2369 TG 200 lira 2400w
    cıconox (SK42041E) 148lira 2000 W
    fazla para vermek istemiyorum ama

ciconox almayı düşünüyorum birinci tercih olarak plakalarını merak ettim
    bu fiyata alınırmı
    olmazsa hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: herowman
    homend 1304 180-190 lira civarı 2000w
    arçelik 2369 TG 200 lira 2400w
    cıconox (SK42041E) 148lira 2000 W

ilk sırada 1304...
    diğerlerine gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireStorm

http://www.enplus.com.tr/breville-profesyonel-izgara-tost-makinesi-bgr200ex/
    Yukarıda linki olan Breville tost makinasını Enplusun Viaporttaki şubesinden aldık.
    Bir süre önce Teknosadan Philips marka Portekiz yapımı bir tost makinası almıştık. 289 lira ödemiştik. Bir süre önce dediğim 2 sene olmuştur en az..
    Fakat sürekli yapışma sorunu yaşadığımız için tosttan soğuduk bir kenarda atıl bekledi durdu..
    Evlenen birileri için hediye alalım derken yukarıda bahsettiğim Brevilleden bir tane hediye olarak aldık. aklıma yapışan philips gelince bir tanede eve aldık.
    Tamam fiyatı bayağı yüksek.. Lakin çalışan adamın en büyük yardımcısı diyebilirim.. Büfe yapımı tostların çok daha güzelini artık evde yapıyoruz.
    Gücü yüksek kısa sürede pişme işini yapıyor. ayüzey alanıda oldukça geniş.. Bütçesi müsait olan alsın dua eder..
    Ne bir yapışma nede bir sorun çıkarıyor. Yüksek öncelikli tavsiyemdir.
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

Harika bir cihaz, bende de büyük modeli var sulu yemek hariç her şey pişiriyoruz. Ben mutfakta bozulan her cihazı breville ile değiştiriyorum.

• arkadaslar delonghi cgh-900 almayı düşünüyorum 2 tane onu alma sunu al diyebileceginiz bi model var mıdır delonghi yi tavsiye der misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak235

arkadaslar delonghi cgh-900 almayı düşünüyorum 2 tane onu alma sunu al diyebileceginiz bi model var mıdır delonghi yi tavsiye der misiniz ?

ondan daha iyisi de var ama pahalı; breville 800-gr veya 250-ex...
    yakın rakip olarak ise korkmaz a-328 veya a-329-16 olabilir...
    sonuç;
    f/p olarak en iyi seçim delonghi olur...
    2 tane alacaksanız birini cgh-900, diğerini cgh-900-c almanızı öneririm...
    kullanırken hangi plakanın daha iyi olduğunu anlarsınız ve ileride yedek plaka gerektiğinde memnun kaldığınız plakadan alırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 24 Aralık 2015; 16:13:07 >

• Hocam konuyla alakasız ancak fikrinizi merak ediyorum. Arçelik minitelve nin cezvesinin dibinde gördüğünüz gibi soyulmalar var. Bunun yenisini gg n11 gibi sitelerde görmüştüm 50 tl ye falan. Bu sağlık açısından bir sorun teşkil eder mi sizce değiştirmeli miyim?
    [simage]
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 24 Aralık 2015; 16:30:12 >

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    bundan daha az solmuş tefal pilav tenceresini çöpe attım...sizinki "acilen atılmalık" olmuş diyebilirim...
    milletin "teflondan uzak durun" dediği mesele bu zaten, direkt kanserojen...
    ek: bu tür ürünlerde içi çelik olanlar daha sağlıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 24 Aralık 2015; 16:44:11 >
  • quote:

bundan daha az solmuş tefal pilav tenceresini çöpe attım...sizinki "acilen atılmalık" olmuş diyebilirim...
    milletin "teflondan uzak durun" dediği mesele bu zaten, direkt kanserojen...
    ek: bu tür ürünlerde içi çelik olanlar daha sağlıklı...

Haklısınız teşekkür ederim. Bende değiştireyim artık.
    GittiGidiyor
    Arçelik Beko Telve Cezve Pişirme Haznesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arcelik-beko-telve-cezve-pisirme-haznesi-196670344
    Bu ürün çelikmiş sanırım uzun süre idare eder. Bundan alayım en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 24 Aralık 2015; 16:56:27 >

• daha önce de yazılmıştı ... henüz alalı 25 gün civarı olmasına karşın DELONGHİ CGH 900 üzerindeki ısı derecesi vs bilgiler silinmeye başladı .....bezle üzerinden geçmeye temizlemeye karşı oldukça dayanıksız.... kurşun kalemle yazmışlar sanırım ...

bunun dışında cihazın verimi iyi ... sağlam makine.... 1500 watt olması geç ısınıyor anlamına gelmediğini de tecrübe ettik en az 10 kere..... daha önce sormuştum 0-230 arası sıcaklık derecesini tost için hangi kademeye getirsek optimal olur diye ??? 180 üzeri 190 ın ideal olduğuna karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 24 Aralık 2015; 19:01:59 >
  • Merhaba Hocam,
    Tost makinası bakıyordum sizin konunuzu gördüm, cidden faydalı oldu. Lakin baya kalabalık bir konu olmuş kafamda karışmadı değil. Bütçe olarak 300-400e çok iyi ise çıkabilirim. Birkaç model hakkında fikrinizi almak isterim. Tost yanında ızgara da yapmak istiyorum.

DELONGHI CGH900C
    DELONGHI CG4001
    Kenwood HG400
    Breville BGR200EX ( 360tl gibi bir fiyata alma şansım var)

Panellerin çıkıp yıkanması önemli.
    Bunlar harici önerebileceğiniz başka model varsa o noktada da tavsiyenize açığım.
    F/p olması benim için önemli lakin kaliteli ürüne para vermekten çekinmem ama.
    1-2-3-4 numaralandırsanız nasıl olurdu ?
    Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkeskinist -- 25 Aralık 2015; 21:31:48 >
  • Cucinox SK 42041 kullanıyorum. Plakalarının yapışmaz özelliği kayboldu. Cucinox müşteri hizmetlerini aradım, plakaları kargo dahil 70 TL'ye gönderiyorlarmış. Fiyat bana biraz fazla gibi geldi.
  • joliva kullanıcısına yanıt
    yağ toplama haznesi varmı cihazın. ne kadara almıştınız ürünü.
  • cgh900 teknosada 186 tl ye düşmüş. 900c modeli 239 tl acaba çok performans farkı varmı bu cihazlar arasında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak235

arkadaslar delonghi cgh-900 almayı düşünüyorum 2 tane onu alma sunu al diyebileceginiz bi model var mıdır delonghi yi tavsiye der misiniz ?

ondan daha iyisi de var ama pahalı; breville 800-gr veya 250-ex...
    yakın rakip olarak ise korkmaz a-328 veya a-329-16 olabilir...
    sonuç;
    f/p olarak en iyi seçim delonghi olur...
    2 tane alacaksanız birini cgh-900, diğerini cgh-900-c almanızı öneririm...
    kullanırken hangi plakanın daha iyi olduğunu anlarsınız ve ileride yedek plaka gerektiğinde memnun kaldığınız plakadan alırsınız...

Yazıların silinme mevzusu ve aralarındaki güç farkının olmasından da korkmaz da karar verdim a329-16 aldım. Bu cihazda biftek falan yapan oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: embayo

yağ toplama haznesi varmı cihazın. ne kadara almıştınız ürünü.

Yağ haznesi yok!!!
    Üstte bir arkadaş teknosada 189 a düştüğünü yazmış delonghi cgh 900 ün......ben 249 a almıştım teknosadan 1 ay önce.. 60 TL lik bir kaybım olmuş...
    Ben de UNO nun 6 liraya sattığı 670 gr tost ekmeği yerine 2 liralık 670 gr NİMET marka tost ekmeğini keşfettim.....kaşarı da normalden biraz ince kesip malzemeden bi 15-20 gün daha çaldımmı 60 liralık cihaz zararını amorti ederiz...

bence teknosada 189 denmiş ama stokta ürün olduğunu sanmıyorum....vatanda olduğu gibi ürün sadece teşhirde ve sadece ülke genelinde 2-3 mağazada kaldığinda fiyatları bu şekilde ďüşürüyorlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkeskinist

Merhaba Hocam,
    Tost makinası bakıyordum sizin konunuzu gördüm, cidden faydalı oldu. Lakin baya kalabalık bir konu olmuş kafamda karışmadı değil. Bütçe olarak 300-400e çok iyi ise çıkabilirim. Birkaç model hakkında fikrinizi almak isterim. Tost yanında ızgara da yapmak istiyorum.

DELONGHI CGH900C
    DELONGHI CG4001
    Kenwood HG400
    Breville BGR200EX ( 360tl gibi bir fiyata alma şansım var)

Panellerin çıkıp yıkanması önemli.
    Bunlar harici önerebileceğiniz başka model varsa o noktada da tavsiyenize açığım.
    F/p olması benim için önemli lakin kaliteli ürüne para vermekten çekinmem ama.
    1-2-3-4 numaralandırsanız nasıl olurdu ?
    Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

selam,
    400'e kadar çıkabiliyorsanız breville 250 ex liste başı olur ama plakalar sabit...
    2. sırada delonghi cgh900 veya 900c...
    alternatif olarak 3. sıraya korkmaz a328 veya a329-16 yazıyorum...
    kenwood hg400 iyi modeldir ancak daha düşük bütçe için düşünülmeli...
    delonghi cg4001 bu sayfada hiç yer almamalı, düşünmeyin bile...

not: dün internet kesikti foruma giremedim, uydunete saygılarımla ...

• quote:

Orijinalden alıntı: embayo

cgh900 teknosada 186 tl ye düşmüş. 900c modeli 239 tl acaba çok performans farkı varmı bu cihazlar arasında

performans farkı yok bence kaçırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz
    Yazıların silinme mevzusu ve aralarındaki güç farkının olmasından da korkmaz da karar verdim a329-16 aldım. Bu cihazda biftek falan yapan oldu mu acaba?

ızgaraya uygun bir makinedir, ister ızgara konumundayken ister tost yapar gibi biftek ızgara yapılabilir...
  • joliva kullanıcısına yanıt
    Stojta var urun magazadan gidip alacagim galiba

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.