Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman a328 inox çelik dökümü alıyorum hocam. çok teşekkür ederim.
  • Merhaba
    hg-400 Makine geldi Bayberti hocam
    mintosta alıştığımızdan bu sanki tezgahta büyük göründü ama zamanla buna da alışırız,çokta beğendik

dediğiniz gibi testini de yaptım,ilk kullanıma da hazırladım
    garanti -fatura yoktu ama kutulu sıfır ürün 75 e geldi bütçemizi de aşmadı
    tavsiye için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujigef

Merhaba
    hg-400 Makine geldi Bayberti hocam
    mintosta alıştığımızdan bu sanki tezgahta büyük göründü ama zamanla buna da alışırız,çokta beğendik

dediğiniz gibi testini de yaptım,ilk kullanıma da hazırladım
    garanti -fatura yoktu ama kutulu sıfır ürün 75 e geldi bütçemizi de aşmadı
    tavsiye için çok teşekkürler

hayırlı uğurlu olsun ...
    hg-400 bağlantı kollarının sağlamlığı ve üst kapak ağırlığı ile tam bir f/p üründür, hele ki 75 liraya türkiye rekoru bile sayılabilir...
    sorunsuz ürün gönderilmesi büyük şans, sizin adınıza sevindim güle güle kullanın ...

• sağolun Bayberti hocam ,tavsiyeniz sayesinde,çok teşekkürler
  • Arçelik K 2369 TG nasıldır?

170 lira civarı beyazı, 200-220 arasında da siyahı satılıyor. Bize siyah lazım alırsak.

Kullanan varsa plakanın ters tarafı düz mü yoksa tırtıklı mı?

Ya da onun yerine alttaki bosch daha mı iyidir? Yağ haznesi yok arçelikde, bosch da ise var. Bosch da 270 civarı.

Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arçelik K 2369 TG nasıldır?

170 lira civarı beyazı, 200-220 arasında da siyahı satılıyor. Bize siyah lazım alırsak.

Kullanan varsa plakanın ters tarafı düz mü yoksa tırtıklı mı?

Ya da onun yerine alttaki bosch daha mı iyidir? Yağ haznesi yok arçelikde, bosch da ise var. Bosch da 270 civarı.

http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/tost-makineleri/TFB4431V.html#tab2

Teşekkürler,

siyah olan daha iyi, üst kapak daha ağır (beyaz olanın üst kapak daha hafif ve gevşek)...ancak bu seride plakalar eski tip...
    yerli olsun servisi bol olsun diyenler için arçelik tercih nedeni olabilir...alternatif olarak k-8381-tg modeli var...
    bosch daha iyi değil, tavsiye etmem...

• Teşekkür ederim cevabınız için.

Hocam ben hiç anlamıyorum, nişanlımın söylediği kriterleri yazayım yardımcı olursan sevinirim. :)

plaka çıkacak
    plaka çift taraflı olup bir tarafı tost-ızgara
    diğer tarafı düz olacak
    yağ haznesi olmalı - ızgara yaparken önemliymiş.

Fiyatı 250-300 civarına kadar olabilirmiş.
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    hepsi birarada ürün yok, kriterlere en uygun seçenekler şunlar;
    delonghi cgh-900 veya cgh-900c (çift taraflı yedek plaka servislerden alınabiliyor)
    Hotpoint-Ariston CG 200 AX0 (plakalar çift taraflı)
  • quote:

teşekkürler Bayberti hocam,bulma şansımız yoksa hiç gezmeyelim,ancak aluminyum ve teflon zararları malum,kızım küçük tostu seviyor,vücuda alınmasını nasıl önleriz acaba?

Pisirme kagidi kullanabilirsiniz tost yaparken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel v brunch 1000 kullanan var mı? metroda gördüm almadım 49tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

vestel v brunch 1000 kullanan var mı? metroda gördüm almadım 49tl.

kırmızı olanı 49 liraysa hemen alınır...
    beyaz olan sırf ucuz ve plakaları çıkarılabilir olduğu için alınabilir...
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Düşündüm ancak Pişirme kağıtlarını, ne idiğü belirsiz trans-domuz-yanmış-atıl vb yağ içeriğinden ötürü hiç tavsiye etmiyorlar
  • Tost makineleri üzerine sayfalarca iddaname hazırlanmış bilirkişi raporları görgü tanıkları ifadeleri vsvs....emeği geçen herkese teşekkürler....
    Yalnız ekonomik tost ekmeği arayışlarımda yüksek fiyatıyla UNO askeri cunta gibi çökmüş piyasaya.....aynı semtte 3 ayrı ekmek bayisine girdim 3 ü de uno satıyor
    630 gr uno tost ekmeği 6 lira fazla gibi...500 gr olanı 4.250 tl

Tercihim 500 gr lık NİMET marka tost ekmeği oldu son 10 gündür....2 lira net fiyatıyla , lezzetiyle beni tatmin etti diyebilirim
    Yalnız tabi ankara için yerel bir marka sanırım..diğer şehirlerde satışı olmayabilir...
    Diğer tavsiye edebileceğiniz tost ekmeği markaları var mı dır ekonomik anlamda????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkürler hocam 80 tl ye kargo dahil gibi olacak
    birde kullanılmamış kutulu spot garantisiz KENWOOD HG400(75 tl ye kargo dahil gelecek) büyük geliyor ama fikrinizi almak isterim

O fiyata varsa ben de almak isterim?
    Satıcıya nasıl ulaşabiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özelden yazabilirsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: surmenaj3

Herkese merhabalar. Delonghi CGH900C Tost Makinası mı ? Yoksa Korkmaz A329-05 Tostkolik Tost Makinası mı? ikisi de seramik plaka. Korkmaz 50-60 TL daha pahalı. Karar veremedim. Sizlerin tecrübesini bekliyorum. Gittigidiyor da ki bir yorumda delongi nin plakalarının ceramik olmadığı çizildiği falan yazılmış. Çok kararsızım ve acil almam lazım.

delonghi ...

Hocam insanlara usenmeden surekli cevap verdiginiz icin tesekkur ederim. Bilgi paylastikca guzeldir...

Bende yeni bir tost makinasi arayisindayim, arada gril yaparken de fayda saglasa guzel olur elbette. Korkmaz ve delonghi dikkatimi cekmisti. Siz bu iki model arasinda delonghi diyorsunuz, nicin delonghi peki yorumlar misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz
    Hocam insanlara usenmeden surekli cevap verdiginiz icin tesekkur ederim. Bilgi paylastikca guzeldir...

Bende yeni bir tost makinasi arayisindayim, arada gril yaparken de fayda saglasa guzel olur elbette. Korkmaz ve delonghi dikkatimi cekmisti. Siz bu iki model arasinda delonghi diyorsunuz, nicin delonghi peki yorumlar misiniz?

selam,
    delonghi'nin tasarımı daha iyi, daha şık, bağlantı kolları daha sağlam...ızgara ayarı var...
    korkmaz'ın plaka yüzeyi daha büyük, servisi daha yaygın olabilir...ancak bağlantı kolları bir süre sonra gevşemeye başlar vidaları sıkmak gerekir, bazılarında plakalar tıkırtı yapar...
    bugüne kadar korkmazla ilgili az da olsa şikayet söz konusu oldu, delonghi ile ilgili olumsuz bir dönüş olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

Tost makineleri üzerine sayfalarca iddaname hazırlanmış bilirkişi raporları görgü tanıkları ifadeleri vsvs....emeği geçen herkese teşekkürler....
    Yalnız ekonomik tost ekmeği arayışlarımda yüksek fiyatıyla UNO askeri cunta gibi çökmüş piyasaya.....aynı semtte 3 ayrı ekmek bayisine girdim 3 ü de uno satıyor
    630 gr uno tost ekmeği 6 lira fazla gibi...500 gr olanı 4.250 tl

Tercihim 500 gr lık NİMET marka tost ekmeği oldu son 10 gündür....2 lira net fiyatıyla , lezzetiyle beni tatmin etti diyebilirim
    Yalnız tabi ankara için yerel bir marka sanırım..diğer şehirlerde satışı olmayabilir...
    Diğer tavsiye edebileceğiniz tost ekmeği markaları var mı dır ekonomik anlamda????

Bimden aliyorum. Kepekli de var daha saglikli. Kepeklinin 5 lisi 1.75 tl

• Halk Ekmeğin normal somunları elmekarası tost yapmak için ideal.

Tost ekmeklerini denemdim.

Ama bildiğim, piyasada malzeme ve üretim olarak en sağlıklı ve hesaplı ekmeklerin Halk Ekmek olduğudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihascelik -- 22 Aralık 2015; 1:12:28 >
  • N11 sitesinde bakınırken karşıma çıktı, belki almayı düşünen olabilir diyerek haber vereyim dedim

Kenwood HG400 1800W Tost ve Grill Makinesi (Gri ve Kırmızı) - 145TL (ücretsiz kargo)
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.