Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    149 yeni almamışsındır umarım çünkü ben aleti dün aldım 198 liraya n11 den.Tam olarak ne zaman aldın ?

Birde aleti ilk defa çalıştırdığında etrafa kötü bir koku yayıldımı ?

Kablo yanığı gibi bir koku ?

He birde makinan çok eski değilse tutma kolunun iç kısımlarının resmini koyabilirmisin.Bana gelen ürünün üstünde sağında solunda bişey yok ama tutma kolunun iç kısmında çizik gibi izler var.
  • ben alalı 2 ay olmuştur tam emin değilim.. yaşadığınız şehirde carrefour mağazası varsa gidin bi kontrol edin derim..
    mağazanın internet sitesinde görünmeyebilir ama raflarında aynen bulunabiliyor. üstelik oldukça uygun bir fiyata satıyorlardı.

ilk çalıştırmada bi koku oldu ama bu herkesin ilk çalıştırmasında olan birşey merak etme.
    son soruya gelirsek, benim makinanın da tutma kollarının iç kısımlarında çizikler var,
    sanırım üretimden kaynaklanan bir olay, taşlama izi gibi görünüyor, büyütülecek birşey değil

• antique kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede bu şekil çizikler vardı.İade edip tutarını geri almak en az 1 hafta süreceği için iade işine pek girmicem ama içim rahatladı çizik konusunda.

Teşekkürler resim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 3 Aralık 2015; 9:02:45 >
  • arkadaşlar kusura bakmayın, birkaç günden beri hafif hastalık nedeniyle pek ilgilenemedim...

@Kuralsiz111 o çizikler sorun olmaz, önemli olan plaka ve gövdede sorun olmasın...ilk çalıştırmada koku ve duman olması normal...ilk sayfada "ilk kullanım"la ilgili açıklamam var...

@Y@huz@ 200ex eski model, yenisi 250ex var fiyatı 399 lira...bence fiyattı fazla, onun yerine delonghi cgh-900 ceya cgh-900-c alabilirsiniz 250 lira...

@furkan1zek dökümix kendi sitesinden sipariş alıyor...http://www.dokumix.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

aynı ürünü CARREFOUR mağazasından 149liraya aldık, yine Bayberti arkadaşımızın tavsiyesiyle..

hergün mutlaka bi kere tost yapan adamım, makinadan çok memnunum, iyi ki büyük sözü dinlemişim diyorum her tost yapışımda..

selamlar

hayırlı olsun güle güle kullanın, beğenmenize sevindim...

• Geçmiş olsun hocam . Son kararı verip artık alayım diyorum bende bir türlü kararı veremedim malesef. Homend 1304 her şeyiyle ( fiyatı , şekli vs) çay makinesini de kullandığımdan güveniyorum da ancak teflon kaplama almakta çok istemiyorum açıkçası. Seramik temizlemesi zor diyorlar makineye falan atılmaz. Bu dökümix i alsam direk demir döküm sağlıklı olur ama alet ne kadar kaliteli tabi bilemiyorum. Benim hoşuma gidenler delonghi 900c ve homend idi . Kaplamaya karar versem daha rahat eleyebileceğim :) . Sizce granit-seramik- teflon- demir döküm hangisi tercih edilmesi siz olsanız hangisini alırdınız? Bütçe 150-250 arası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Geçmiş olsun hocam . Son kararı verip artık alayım diyorum bende bir türlü kararı veremedim malesef. Homend 1304 her şeyiyle ( fiyatı , şekli vs) çay makinesini de kullandığımdan güveniyorum da ancak teflon kaplama almakta çok istemiyorum açıkçası. Seramik temizlemesi zor diyorlar makineye falan atılmaz. Bu dökümix i alsam direk demir döküm sağlıklı olur ama alet ne kadar kaliteli tabi bilemiyorum. Benim hoşuma gidenler delonghi 900c ve homend idi . Kaplamaya karar versem daha rahat eleyebileceğim :) . Sizce granit-seramik- teflon- demir döküm hangisi tercih edilmesi siz olsanız hangisini alırdınız? Bütçe 150-250 arası olabilir.

teşekkür ederim...
    teflon, seramik, granit modellerin plakalarını sağlık açısından 2-3 yılda bir değiştirmek gerekebilir...
    bu bakımdan eğer "döküm plakaya gereken özeni gösteririm" derseniz, sağlık için hiç tereddütsüz dökümix derim...kalitesi konusunda hep olumlu yorumlar geldi, döküm olarak alternatifsiz bir model diyebilirim...remta vb. markaların da bu tip üretmeye başlamaları iyi olur...
    ancak "plakaların çıkarılabilir olması daha iyi, çizilir veya solarsa 2-3 yılda bir yeni plaka alırım" diyorsanız delonghi cgh-900/900-c, homend 1304, korkmaz a-328 veya a-329-12/13 modellerinden birini düşünmenizi öneririm...

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@huz@

Merhabalar,

Tost makinemiz epey eskidiğinden değiştirmek istiyorum. Haftada 1 2 kere anca tost yaparız ama uzun yıllar kullandığımızdan iyi bir makine istiyorum.

İlk olarak Breville BGR200EX var aklımda. 2400W olması, marka kalitesi, altında yağ haznesi olması güzel detaylar. Ama plakalar çıkmıyor sanırım. 370 TL'ye alabiliyorum bunu. Bu tutarı hakeder mi?

Cucinox LW505 bu model de ilgimi çekti. Plakaların çıkması güzel benim için. Fiyat 220 TL'ye geliyor.

Fakir Valery de fena değil gibi duruyor. Plakalarının çıkması güzel yine. Ama internette yüzeyinin çok çizildiğiyle alakalı bir şikayet okudum. Fiyat 270 TL.

yukarıda kısaca cevap yazmıştım ama diğer sorulara da değineyim...
    cucinox'un o modelini hiç görmedim ancak resimlerden gördüğüm kadarıyla eski 42041e modeliyle aynı...hakkında muhtelif rivayetler var, net bir kanaat oluşmadı cucinox hakkında...
    fakir valery modelini çok beğenirdim ancak fakir'lerin performans sorunu yaşattığını biliyorum, bu nedenle aldıktan sonra hayal kırıklığı yaşamanızı istemem...

• selam. homend 1304 ekmekleri kızartıp içindeki kaşarı eritebiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillasulun

selam. homend 1304 ekmekleri kızartıp içindeki kaşarı eritebiliyor mu acaba?

evet bunu yapabilir...
  • hocam bunu yapamayan tost makinesi elimden geçtiği için sorayım dedim. :)
  • quote:

hocam bunu yapamayan tost makinesi elimden geçtiği için sorayım dedim. :)

benim de elimden geçtiği için 2013'te bu konuyu başlattım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

hocam bunu yapamayan tost makinesi elimden geçtiği için sorayım dedim. :)

benim de elimden geçtiği için 2013'te bu konuyu başlattım...

Döküm kaliteli bisey alayım bende arkadaşlar dökümiks mi de longi mi yoksa homend mi dersiniz? Bwncw önemlisi cizilmeyen döküm olmalı plaka cıkarsa hoş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebry
    Döküm kaliteli bisey alayım bende arkadaşlar dökümiks mi de longi mi yoksa homend mi dersiniz? Bwncw önemlisi cizilmeyen döküm olmalı plaka cıkarsa hoş olur.

çıkarılabilir gerçek döküm plakalı model de var...yine fayrinoks; ELK-12 ...

• quote:

quote:

çıkarılabilir gerçek döküm plakalı model de var...yine fayrinoks; ELK-12 ...

Sanayi tipi galiba evin imajını bozar gibi tüplü gibi bu yahu :))

• quote:

o zaman delonghi, homend veya korkmaz...
  • quote:

quote:

Üstad Arzum da alınabilir bir model var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Geçmiş olsun hocam . Son kararı verip artık alayım diyorum bende bir türlü kararı veremedim malesef. Homend 1304 her şeyiyle ( fiyatı , şekli vs) çay makinesini de kullandığımdan güveniyorum da ancak teflon kaplama almakta çok istemiyorum açıkçası. Seramik temizlemesi zor diyorlar makineye falan atılmaz. Bu dökümix i alsam direk demir döküm sağlıklı olur ama alet ne kadar kaliteli tabi bilemiyorum. Benim hoşuma gidenler delonghi 900c ve homend idi . Kaplamaya karar versem daha rahat eleyebileceğim :) . Sizce granit-seramik- teflon- demir döküm hangisi tercih edilmesi siz olsanız hangisini alırdınız? Bütçe 150-250 arası olabilir.

teşekkür ederim...
    teflon, seramik, granit modellerin plakalarını sağlık açısından 2-3 yılda bir değiştirmek gerekebilir...
    bu bakımdan eğer "döküm plakaya gereken özeni gösteririm" derseniz, sağlık için hiç tereddütsüz dökümix derim...kalitesi konusunda hep olumlu yorumlar geldi, döküm olarak alternatifsiz bir model diyebilirim...remta vb. markaların da bu tip üretmeye başlamaları iyi olur...
    ancak "plakaların çıkarılabilir olması daha iyi, çizilir veya solarsa 2-3 yılda bir yeni plaka alırım" diyorsanız delonghi cgh-900/900-c, homend 1304, korkmaz a-328 veya a-329-12/13 modellerinden birini düşünmenizi öneririm...

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Dökümü biraz araştırdın gerçekten zormuş temizlemesi. Sonuçta su değmiyor bu yüzden hep pis kalır o :). Granit aslında en iyisi gibi geldi bana ama korkmazında bütün makineleri aynı hiç kaliteli izlenim vermiyorlar bana. Delonghi 900c seramik tabanlı ama niyeyse 1500watt yapmışlar bunun dışında çok iyi gibi geldi bana. Homend hem fiyat hemde 2000 watt olması sebebiyle en yakın olduğum sanırım homendi alacağım :).

• quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

quote:

Üstad Arzum da alınabilir bir model var mı?

ar-225, ar-254 veya ar-218 var ama plakalar sabit...
    çıkarılabilir plakalı modelleri tavsiye edilecek kadar iyi değil...
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    homend 1304 iyi seçenektir, hayırlısı olur inşallah...
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.