Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyatları 90-120 arası...
    -arnica tostika 4000
    -fakir camilla
    -arçelik k-2375-tg
    -arzum ar-271
    -arzum ar-279
    -arzum ar-213
    -arzum ar-227
    -goldmaster 7415 viva
    -arnica 3000 ayvalık
    -aksu t-32
    @Kuralsiz111
  • Yanlış bakmadıysam 1-2 tanesi hariç diğerleri kapağa bastırınca arkası şaha kalkan cinslerden :D

Son olarak sadece şunu sormak istiyorum

Homend 1304 mi ?

Yoksa bu mu ?

www.hepsiburada.com
    Arnica Tostit Izgaralı Çelik Tost Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/arnica-tostit-izgarali-celik-tost-makinesi-p-MTARNTOSTIT

Bu arada Homend dersen eğer

alıcam

Hepsiburadada 199 lira alet için birde kargo parası istiyorlar.Onlardan almıcam kazanmasınlar :D

• Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    homend 1304, arnica tostit'ten daha üstün özellikli bir makine...
    @Kuralsiz111
  • Homend'i sipariş vereceğim.

Çok teşekkürler.
  • www.hepsiburada.com
    Delonghi CG-4001 Çıkarılabilir Plakalı Tost Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/delonghi-cg-4001-cikarilabilir-plakali-tost-makinesi-p-MTDELCG4001
    bu model nasildir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 26 Kasım 2015; 10:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tavsiye listemizde bulunan fayrinoks ev tipinden aldim. Henüz kullanmadim. Kullanmadan önce temizlik işini nasıl yapayım? Firma su kullanmayın diyor susuz nasıl temizletir ben Çözemedin sterilizasyon olarak onerecegin bir metod varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

http://www.hepsiburada.com/delonghi-cg-4001-cikarilabilir-plakali-tost-makinesi-p-MTDELCG4001 bu model nasildir?

tavsiye etmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resneli

Hocam tavsiye listemizde bulunan fayrinoks ev tipinden aldim. Henüz kullanmadim. Kullanmadan önce temizlik işini nasıl yapayım? Firma su kullanmayın diyor susuz nasıl temizletir ben Çözemedin sterilizasyon olarak onerecegin bir metod varmıdır?

ilk kullanım öncesi;
    1-makine boştayken nemli bir bezle plakaları iyice silin...fabrikasyon toz, metal kalıntıları varsa giderin...
    2-ardından fişe takın ve orta kademeye getirip çalıştırın, kapağı açık konumda ara ara yine nemli bezle silin...plakalardan kir izi çıkmıyorsa bu aşama tamamdır...
    2-ısınmaya devam ederken bu sefer bir kağıt havluya sıvı yağ damlatın ve plakaları silmeye başlayın, 2 dak. arayla 2-3 kez yağlı kağıtla silmeye devam edin...
    4-sonraki 5 dak. son kademeye getirin iyice ısınsın, plakalar yağı çekmişse yine yağlı kağıt havlu ile silmeye devam edebilirsiniz...
    5-çalışma süresi toplamda 15 dak. dolunca makinenin fişini çekin, plakaların kızgınlığı azalınca (ama soğumadan) kuru ve yumuşak bir bez (veya kuru kağıt havlu) ile plakaları silin...
    6-makine kullanıma hazırdır, isterseniz tekrar fişini takıp son kademede ilk tost denemenizi yapabilirsiniz, tost yaparken hem lezzet hem de plakalara yapışmaması için ekmeğe hafiften margarin sürmek daha iyi sonuç verir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

http://www.hepsiburada.com/delonghi-cg-4001-cikarilabilir-plakali-tost-makinesi-p-MTDELCG4001 bu model nasildir?

tavsiye etmem...

Hocam tesekku ederim. Sorduktan sonra bugun mediamarka gidip canli gordum cok basit duruyor

• King p625 maxima ile Homend 1304 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz. Önceliklerim
    1. Sağlam bir makine olsun
    2. Sağlam bir kilit mekanizması olsun (tost sıkıştırmak için dk.larca başında beklemrk istemiyorum)
    3. Kaplaması dayanıklı, uzun süre yapışmazlığını koruyan bir malzeme olsun.

Delonghi cgh 900 c modeline tip olarak bayıldım ama kiliti yok, o yüzden vazheçtim.

• Öncelikle bu konuyu hazırladığınız için çok teşekkür ederim. Homendin konuşan çay makinesini almıştım. Bu 1304 tost makinesinide almayı düşünüyorum bu fiyatta sanırım en iyi- en sağlıklısı bu. Acaba buna alternatif tavsiye edebileceğiniz ürün var mı? Son kararı vermeden önce ona da bakmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Öncelikle bu konuyu hazırladığınız için çok teşekkür ederim. Homendin konuşan çay makinesini almıştım. Bu 1304 tost makinesinide almayı düşünüyorum bu fiyatta sanırım en iyi- en sağlıklısı bu. Acaba buna alternatif tavsiye edebileceğiniz ürün var mı? Son kararı vermeden önce ona da bakmak isterim.

selam,
    f/p olarak 1304 tavsiye ederim...

alternatif olarak delonghi cgh-900 veya cgh-900-c modelini sayabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 26 Kasım 2015; 19:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

King p625 maxima ile Homend 1304 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz. Önceliklerim
    2. Sağlam bir kilit mekanizması olsun (tost sıkıştırmak için dk.larca başında beklemrk istemiyorum)

Delonghi cgh 900 c modeline tip olarak bayıldım ama kiliti yok, o yüzden vazheçtim.

ikisi de üst kapak ağırlığı bakımından iyi makinelerdir...
    makinelerdeki kilit mekanizmaları aslen tostu sıkıştırmak için değil, makineyi kapattıktan sonra dik durmasını sağlamak için düşünülmüştür, üst kapak ağır olduktan sonra kilit gerekmez...
    p-625 ve 1304 bu konuda yeterlidir, homend'in artısı ise üst kapak kademe ayarının da bulunmasıdır, ızgara için kullanışlı bir özelliktir tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

King p625 maxima ile Homend 1304 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz. Önceliklerim

ikisi de üst kapak ağırlığı bakımından iyi makinelerdir...
    makinelerdeki kilit mekanizmaları aslen tostu sıkıştırmak için değil, makineyi kapattıktan sonra dik durmasını sağlamak için düşünülmüştür, üst kapak ağır olduktan sonra kilit gerekmez...
    p-625 ve 1304 bu konuda yeterlidir, homend'in artısı ise üst kapak kademe ayarının da bulunmasıdır, ızgara için kullanışlı bir özelliktir tavsiye ederim...

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam :) söyledikleriniz doğrultısunda delonghi de işlevsel gözüküyor 50tl farka rağmen. Öğrenci evinde ucuz bir arzum tost makinemiz vardı, tostu çok sıkışık sevdiğimiz için üzerine damacana koyup 7 dk sonra alırdık şimdi de tost için başında beklemek işime gelmiyor. Ama dediğiniz gibi kapak ağır olduğunda tostun sıkışıklığı korunacaksa endişe etmeyim madem

• Tekrar merhaba...

Tam ürünü sipariş edecektim youtubedaki bir inceleme videosunda gözüme takıldı.İncelemeyi yapan işi homend.com.tr deki ürünü gösteriyodu.Baktım orda fiyatı 367 lira ama N11 de 198 lira.

Arada 170 lira fark nasıl olabilir.Bu N11 satılanda bir yamuk olmasın ???

Homend 1304 ü alacaktım.

@Bayberti
  • arzum ar286 ürünü de oldukca guzel bir ürün inceleyin istersenizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

Tekrar merhaba...

Tam ürünü sipariş edecektim youtubedaki bir inceleme videosunda gözüme takıldı.İncelemeyi yapan işi homend.com.tr deki ürünü gösteriyodu.Baktım orda fiyatı 367 lira ama N11 de 198 lira.

Homend 1304 ü alacaktım.

@Bayberti

Homendin sitesindeki fiyatlar şişirilmiş . Her çarşamba indirimle bazılarını normal fiyata indiriyor. Bende gittigidiyordan almıştım çay makinesini satıcı puanı iyiyse sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

Tekrar merhaba...

Homend 1304 ü alacaktım.

@Bayberti

yukarıdaki arkadaş benden önce iyi açıklamış meseleyi...
    homend bunu hep yapar, önce şişirir sonra "%35 indirim" deyip yine de piyasanın üstüne bir fiyata satmaya çalışır...
    aslında bu "gidin piyasadan alın" demektir, anlayana tabii...
    aynı taktiği esse markası da çok yapar, bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: mcclouhd

arzum ar286 ürünü de oldukca guzel bir ürün inceleyin istersenizz

hangi yönüyle "oldukça güzel" diyoruz bu ürüne?...
  • hem ızgara hem tost makinası olması acısından oldukca guzel bir ürün
    ayrıca sık ve kullanıslı
    fiyat olarak da mantıklı seviyelerde
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.