Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: atillasulun

hocam bunu yapamayan tost makinesi elimden geçtiği için sorayım dedim. :)

benim de elimden geçtiği için 2013'te bu konuyu başlattım...

markası bluehouse olabilir mi? dün akşam homend 1304 siparişimi verdim kargoya verilmiş ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillasulun -- 4 Aralık 2015; 18:03:58 >
  • Waffle yapılan bir model aldım. Gayet güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hocam bunu yapamayan tost makinesi elimden geçtiği için sorayım dedim. :)

benim de elimden geçtiği için 2013'te bu konuyu başlattım...

markası bluehouse olabilir mi? dün akşam homend 1304 siparişimi verdim kargoya verilmiş ürün.

benimki fakir pearl idi...
    gerçi sonrakinin de ondan farkı yok gibi; korkmaz a-321 slimline maxi...
    sizinki hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail_yikilmaz

Waffle yapılan bir model aldım. Gayet güzel oluyor

hayırlı olsun, hangi model?..
  • teşekkürler başkan
  • quote:

quote:

homend 1307
  • bıkmıştım hanıma waffle almaktan
  • quote:

quote:

quote:

homend 1307

tavsiye listesine ekleyelim mi?..kalitesi iyi mi?..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

homend 1307

fiyatına göre gayet kullanışlı. listeye eklenebilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

homend 1307

fiyatına göre gayet kullanışlı. listeye eklenebilir

eyvallah...küçük makineler bölümüne eklendi...

• Bugün Homend 1304 almak için çıktım carrefour a baktım bulamadım.Media Markt'da ise acayip uçuk bir fiyatı vardı o paraya çok daha iyi modeller var zaten.İnternette ise 190 tl'den aşağı değil fiyatı neyse en son vatana uğradım orda da yoktu ama kenwood hg400 vardı fiyatı da 130 tl gibi birşeydi bizde onu sipariş verdik artık.Birkaç güne elime geçer umarım pişman olmam.Delonghi 900c de 200 küsür liraydı biraz daha ekleyip onu almayı düşündüm aslında ama fiyat farkına değer mi bilemedim.Burda Homend 1304'ün o kadar adı geçmiş ki makine 50 tl pahalanmış resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorthol

Bugün Homend 1304 almak için çıktım carrefour a baktım bulamadım.Media Markt'da ise acayip uçuk bir fiyatı vardı o paraya çok daha iyi modeller var zaten.İnternette ise 190 tl'den aşağı değil fiyatı neyse en son vatana uğradım orda da yoktu ama kenwood hg400 vardı fiyatı da 130 tl gibi birşeydi bizde onu sipariş verdik artık.Birkaç güne elime geçer umarım pişman olmam.Delonghi 900c de 200 küsür liraydı biraz daha ekleyip onu almayı düşündüm aslında ama fiyat farkına değer mi bilemedim.Burda Homend 1304'ün o kadar adı geçmiş ki makine 50 tl pahalanmış resmen

homend 1304 konusunda haklısınız, fiyat birdenbire arttı...
    delonghi iyi makine ama hg-400 bence yeterli, fiyatı da iyiymiş...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gorthol

Bugün Homend 1304 almak için çıktım carrefour a baktım bulamadım.Media Markt'da ise acayip uçuk bir fiyatı vardı o paraya çok daha iyi modeller var zaten.İnternette ise 190 tl'den aşağı değil fiyatı neyse en son vatana uğradım orda da yoktu ama kenwood hg400 vardı fiyatı da 130 tl gibi birşeydi bizde onu sipariş verdik artık.Birkaç güne elime geçer umarım pişman olmam.Delonghi 900c de 200 küsür liraydı biraz daha ekleyip onu almayı düşündüm aslında ama fiyat farkına değer mi bilemedim.Burda Homend 1304'ün o kadar adı geçmiş ki makine 50 tl pahalanmış resmen

homend 1304 konusunda haklısınız, fiyat birdenbire arttı...
    delonghi iyi makine ama hg-400 bence yeterli, fiyatı da iyiymiş...

evet fiyatı falan çok uygundu zaten geriye son 2 tane kalmıştı.Bu arada bu ürünler için bu konudan çok faydalandım teşekkür ediyorum hocam tavsiyeler için

• bugün vatan'da tost makinesi fiyatları gayet uygundu, yarın da öyle olabilir...
  • korkmaz granit plakalı seriden kırmızı modeli çıkarmış; a-329-16, fena görünmüyor...
  • quote:

bugün vatan'da tost makinesi fiyatları gayet uygundu, yarın da öyle olabilir...

Evet bende sitesinden baktım delonghi 900c 215 tl olmuş. Cidden çok iyi fiyat. 1500 watt yerine homend gibi 2000 olsa sanki daha iyi olurmuş ama ondan daha kaliteli görünüyor. Bir tane de fazladan ayarı var onun ne olduğunu bilemiyorum ama yarın gidip bakacağım belki de alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

bugün vatan'da tost makinesi fiyatları gayet uygundu, yarın da öyle olabilir...

Evet bende sitesinden baktım delonghi 900c 215 tl olmuş. Cidden çok iyi fiyat. 1500 watt yerine homend gibi 2000 olsa sanki daha iyi olurmuş ama ondan daha kaliteli görünüyor. Bir tane de fazladan ayarı var onun ne olduğunu bilemiyorum ama yarın gidip bakacağım belki de alırım.

delonghi'de tost ve ızgara ayarları ayrı yapılıyor, fazladan ayar odur...
    piyasada genel bir indirim vardı bugün, yılbaşında çok kampanya olacağa benziyor tost makinesi almayı düşünenler fırsatları takip etsinler...
    özellikle son aylarda fiyatları artan breville, delonghi, korkmaz, homend ürünlerinde iyi indirim olursa değerlendirmek lazım...

• Mediamarkttan bgr200ex breville aldık en sonunda. 380 tl ye düşmüştü . Bgr250 ex ile 200 ün farkı var mı bilmiyorum aletler aynıydı. Siz 250ex önermişsiniz bu yüzden merak ediyorum. Ürün fotolarını eve gidince ekleyeceğim.

• quote:

Mediamarkttan bgr200ex breville aldık en sonunda. 380 tl ye düşmüştü . Bgr250 ex ile 200 ün farkı var mı bilmiyorum aletler aynıydı. Siz 250ex önermişsiniz bu yüzden merak ediyorum. Ürün fotolarını eve gidince ekleyeceğim.

indirim beklediğim oranda değilmiş ama yine de hayırlı olsun iyi makine aldınız...
  • quote:

quote:

Mediamarkttan bgr200ex breville aldık en sonunda. 380 tl ye düşmüştü . Bgr250 ex ile 200 ün farkı var mı bilmiyorum aletler aynıydı. Siz 250ex önermişsiniz bu yüzden merak ediyorum. Ürün fotolarını eve gidince ekleyeceğim.

indirim beklediğim oranda değilmiş ama yine de hayırlı olsun iyi makine aldınız...

Teşekkür ederim.
    İnternette morhipoda falan 400 gidip 380 e görünce bitsin bu iş dedim:) . Keşke size sorsaydım önceden ama bir anda gelişti. Sizin beklediğiniz indirim neydi hocam mahsuru yoksa söyler misiniz? Birde Acaba 200ex ile 250 ex arasında fark var mı bu konuda bilginiz var mı? Demir döküm sıpatulayla temizleniyormuş. Izgaralar derin temizlemesi daha kolay olur. Alet oldukça güzel sağlam geldi incelerken.

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.