Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 219 tl en uygun fiyatı alıyorum daha uyguna bulamam sanırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben acele etmiyorum essenso panini grill modelinin halen stoklara tekrar gelmesini bekliyorum kesin geleceğini söyledi müşteri hizmetleri yetkilileri bugünde aradım.
    Bakalım Bayberti'nin önerdiğide bir ürün.
    Benim bekletilerimede cok uygun hem düz hem diğer türlü plakası mevcut.
    Sanırım arkası kalkma durumuda bu üründe olmaz gibime geliyor.
    Benim için en iyi ürün.

Beklemedeyim.
  • Arkadaşlar merhaba evde kullanmak için 120 liraya kadar önerebileceğiniz bir tost ızgara makinesi arıyorum.

arzum-ar-227 nasıldır. Bunu dışında vereceğiniz önerileri bekliyorum. teşekkürler.

www.hepsiburada.com
    Arzum AR227 1800W Marino Izgara Tost Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/arzum-ar-227-1800w-marino-izgara-tost-makinesi-p-MTAR227

Bir sorum daha olacak bu döküm dedikleri üstü teflon kaplamamı oluyor? Teflon kaplama olmayan ne önerirsiniz? Bu arzum-ar-227 de döküm üzeri teflon kaplamamı ? bu konularda da yardımınıza ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbidden_man -- 13 Ekim 2015; 16:04:43 >

• forbidden_man kullanıcısına yanıt

www.hepsiburada.com
    Aksu T 28 Tostadoy Tost Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/aksu-t-28-tostadoy-tost-makinesi-p-MTAKST28

• quote:

Orijinalden alıntı: forbidden_man

Arkadaşlar merhaba evde kullanmak için 120 liraya kadar önerebileceğiniz bir tost ızgara makinesi arıyorum.

arzum-ar-227 nasıldır. Bunu dışında vereceğiniz önerileri bekliyorum. teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/arzum-ar-227-1800w-marino-izgara-tost-makinesi-p-MTAR227

Bir sorum daha olacak bu döküm dedikleri üstü teflon kaplamamı oluyor? Teflon kaplama olmayan ne önerirsiniz? Bu arzum-ar-227 de döküm üzeri teflon kaplamamı ? bu konularda da yardımınıza ihtiyacım var.

eski tip tost makinesi tavsiye etmesem de seçtiğiniz ürün ar-227 o fiyat limitinde en iyi seçeneklerden biri...ar-213, ar-279, ar-271 ve arçelik k-2375-tg diğer seçenekler...arçelik şu an bayilerde 99 lira...

döküm denilenler aslında pres alüminyum üzeri teflon kaplama, diğer seçenekler seramik ve granit ama onların da çok farkı yok teflondan...ar-227 teflondur...

• iyi günler bu delonghi tost makinesi en son kaca gelir ?
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Peki ar- 227 ve ''lordford50'' nin önerdiği aksu arasında siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Aksu yeni nesil olan makinelerden sanırım.
  • Esse aldım, şu kırmızı granit plakalı olanlardan. tavsiye etmyorum. kabuklu ekmekleri zor kızartıyor. plakalar arasında boşluk var. dolayısıyla da tost gibi olmuyor. fiyatı yüzünden aldık ama sahibinden'e ilana vermeyi düşünüyorum :D
  • yuusuuf Y kullanıcısına yanıt
    iyi gunler
    25 tl indirim ceki verme sansımız sözkonusu düsünürseniz eger
    kargo dahil fiyatı 219 tl ye gelir
    ayrıca eger alısverisleriniz 300 tl yi gecerse
    50 tl indirim ceki verme imkanımız da oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaltug -- 14 Ekim 2015; 13:26:19 >
  • quote:

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Peki ar- 227 ve ''lordford50'' nin önerdiği aksu arasında siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Aksu yeni nesil olan makinelerden sanırım.

ar-227 daha sağlam, lordford'un önerdiği model daha şık görünür ama bağlantı kolları gevşektir...
    imkanınız varsa kenwood hg-400 araştırın, 150'ye bulunabilir, hem yeni tip hem sağlamdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Esse aldım, şu kırmızı granit plakalı olanlardan. tavsiye etmyorum. kabuklu ekmekleri zor kızartıyor. plakalar arasında boşluk var. dolayısıyla da tost gibi olmuyor. fiyatı yüzünden aldık ama sahibinden'e ilana vermeyi düşünüyorum :D

tavsiye etmediklerimin başında gelen bir modeldir, alan pişman oluyor...
  • diğerleri ile arasında yarı fiyat olunca tost alt tarafı dedik ama tost yapmıyor ekmek ısıtıyor. makineden ne beklediğini belirlemeli insan önce :) bu da bizim hatamız oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Peki ar- 227 ve ''lordford50'' nin önerdiği aksu arasında siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Aksu yeni nesil olan makinelerden sanırım.

ar-227 daha sağlam, lordford'un önerdiği model daha şık görünür ama bağlantı kolları gevşektir...
    imkanınız varsa kenwood hg-400 araştırın, 150'ye bulunabilir, hem yeni tip hem sağlamdır...

Bilgiler için teşekkür ederim '' Bayberti ''. ar-227 ye karar kıldım. İyi günler dilerim.

• Delonghiyi aldm alır almaz denedim sonuç mükemmel tşkler öneri için..

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss1n3m

Delonghiyi aldm alır almaz denedim sonuç mükemmel tşkler öneri için..

hayırlı olsun...
  • Teşekkür ederim .. Almadan önce üşenmeden tüm mesajları sayfaları okudum birkaç model arasında gidip geldim ama seçim doğrupişman değilim ..

• Bana bir yardım edermisiniz Öncelikle arkası kalkmayan ve tostu gerçekten tost gibi yapan bir tost makinesi önerirmisiniz ?

ARZUM AR277 Metallo 165tl
    Kenwood HG400 186tl
    Kıng P-625 229tl
    Delonghi CGH 900 246

yada paraya kıyıp Breville BGR250 mi alayım kararsız kaldım 399tl

Yada sizin şu modeli alın dediğiniz Teknosa da 55tl hediye çekim var oradan alacağım lakin çok çeşit yok bir yardımcı olurmusunuz?

www.teknosa.com
    Tost Makineleri Fiyatları ve Modelleri
    http://www.teknosa.com/kategori/beyaz-esya/tost-makinesi/1502

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet0678 -- 15 Ekim 2015; 11:41:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmet0678

Bana bir yardım edermisiniz Öncelikle arkası kalkmayan ve tostu gerçekten tost gibi yapan bir tost makinesi önerirmisiniz ?

ARZUM AR277 Metallo 165tl
    Kenwood HG400 186tl
    Kıng P-625 229tl
    Delonghi CGH 900 246

yada paraya kıyıp Breville BGR250 mi alayım kararsız kaldım 399tl

Yada sizin şu modeli alın dediğiniz Teknosa da 55tl hediye çekim var oradan alacağım lakin çok çeşit yok bir yardımcı olurmusunuz?

www.teknosa.com
    Tost Makinesi Fiyatları ve Modelleri
    http://www.teknosa.com/kategori/beyaz-esya/tost-makinesi/1502

teknosa listesinden delonghi cgh-900, kenwood hg-400 ve king p-625 modelleri yapısal açıdan sağlam makinelerdir...
    arzum ar-277 çok oturaklı bir model değil onun yerine ar-225 veya ar-254 modellerini araştırmanızı öneririm...
    korkmaz a-328 de düşünebilirsiniz fena değildir...

• Ariston buldum ancak 360tl istiyorlar, 360tl verdikten sonra 399 a Breville alırım daha iyi diye düşünüyorum yanılıyormuyum _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatasagun

Ariston buldum ancak 360tl istiyorlar, 360tl verdikten sonra 399 a Breville alırım daha iyi diye düşünüyorum yanılıyormuyum _?

Hotpoint-Ariston CG 200 AX0'yu yakından görmedim kalitesini bilmiyorum ama yine de 360 çok para...breville de bence pahalı...
    ariston'u beklemek lazım belki piyasada bollaşır kampanyalarda fiyat düşebilir...
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.