Şimdi Ara

Tosla Kart 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
8
Favori
9.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulamasında daha önce 10 ₺ olan kart şimdi gezinirken denk geldi 1 ₺ den satışta . Hepsiburada 100/20 kampanyasını kullanmak isteyenler kaçırmasın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvErEsT0671 -- 6 Mayıs 2020; 2:31:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 10kr olduğunda değerlendirdik.
    Şimdi 1 tl değerlendirmek isteyenler alsın yoksa yarın yine 10tl yapar.

Papara gibi dişli bir firmayla kıyaslanmaz ama bu sektöre girmek için bu kartı bedava yapmalı yada 10kr yapabilirdi temsili.
    Kampanya zaten az kartta bir işe yaramıyor. Kartın şuan için en büyük avantajı banka kartlarıyla dilediğin zaman yükleyip akbank atmsinden masrafsız çekmek
  • 5 TL iade veriyolar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kuruştu 10 gün önce.🚮

• Geçen sefer alamadım şimdi aldım teşekkürler
  • 10kr olduğunda değerlendirdik.
    Şimdi 1 tl değerlendirmek isteyenler alsın yoksa yarın yine 10tl yapar.

Papara gibi dişli bir firmayla kıyaslanmaz ama bu sektöre girmek için bu kartı bedava yapmalı yada 10kr yapabilirdi temsili.
    Kampanya zaten az kartta bir işe yaramıyor. Kartın şuan için en büyük avantajı banka kartlarıyla dilediğin zaman yükleyip akbank atmsinden masrafsız çekmek
  • 2 gun once 10 tl ye aldim baslik acmayin sinirleniyorum

• 10 kuruşken niye haber vermediniz, küstüm ben size

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakiki sıcak fırsatçı, 99 kuruş fazla verip bu kartı ucuza aldığına sevinmek yerine, pusuya yatarak tekrar 1 kuruşa inmesini beklemesini bilendir..İşte bu yüzden 1 tl olduğu halde, kartı satın almayı, 1 kuruş olana dek inadına beklemeye karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Mayıs 2020; 3:29:40 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    99’dur o 999 olsa duramazsın

• Kaptım hemen, teşekkürler :)

• Başvuruyu iptal edebiliyor muyuz acaba?

• kart başvurusu yapınca kart bilgileri hemen oluşuyor mu? Hepsiburada'yı kullananilir miyim?

• 10 lira verdim dün. Kuryeye geldiğinde kapıda iade desem param geri gelir mi:)

Tosla Kart 1 TL

• Fiyat iyi kampanyalar için yine alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • papara black kart'ı ücretsiz aldım ben. 1 lira 1 kuruş bu muhabbetler nedir arkadaşlar? 18 yaş altıyız sanırım :)

ne farkı var tosla'nın
  • aldım bakalım belki işe yarar, kart eklerken de 1 lira çekti yalnız iade etmezse zarara girdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Mayıs 2020; 3:34:24 >
  • 10 yıllık DonanımHaber tecrübem birgün bedavaya alacaksın diyor.

• Işin aslı para vermemek, sıcak fırsatların ruhuna göre davranmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cigolayt

papara black kart'ı ücretsiz aldım ben. 1 lira 1 kuruş bu muhabbetler nedir arkadaşlar? 18 yaş altıyız sanırım :)

ne farkı var tosla'nın
    HB'nin 100/20 kampanyası var hocam o yüzden alıyor millet, yoksa 1 kuruş bile edecek bir şey değil o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 6 Mayıs 2020; 4:46:31 >
  • Hesaba iban ile bakiye yüklerken bana ait olmayan başka bir hesaptan para yolladım. Sanırım sadece kendimize ait olan kartlardan bakiye yükleniyormuş. Benim bu yolladığım ücret ne oluyor? Daha böyle bir tecrübe deneyimleyen oldu mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.