< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvErEsT0671 -- 6 Mayıs 2020; 2:31:58 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvErEsT0671 -- 6 Mayıs 2020; 2:31:58 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
10 kuruşken niye haber vermediniz, küstüm ben size
|
Hakiki sıcak fırsatçı, 99 kuruş fazla verip bu kartı ucuza aldığına sevinmek yerine, pusuya yatarak tekrar 1 kuruşa inmesini beklemesini bilendir..İşte bu yüzden 1 tl olduğu halde, kartı satın almayı, 1 kuruş olana dek inadına beklemeye karar verdim
|
2 gun once 10 tl ye aldim baslik acmayin sinirleniyorum
![]() |
10kr olduğunda değerlendirdik.
Şimdi 1 tl değerlendirmek isteyenler alsın yoksa yarın yine 10tl yapar. Papara gibi dişli bir firmayla kıyaslanmaz ama bu sektöre girmek için bu kartı bedava yapmalı yada 10kr yapabilirdi temsili. Kampanya zaten az kartta bir işe yaramıyor. Kartın şuan için en büyük avantajı banka kartlarıyla dilediğin zaman yükleyip akbank atmsinden masrafsız çekmek ![]() |
10 yıllık DonanımHaber tecrübem birgün bedavaya alacaksın diyor.
|
1 tl verdim kartı aldık, 7 gün süresi var teslim etmezlerse 1 tl yi geri alırım :D
|
Sacmalik neresinde. Oraya koskoca yazmislar akode yazin aliciya diye.
|
Ulen eft yi yaptık ne tosla ya düştü ne bankaya geri geldi. İç etmesinler 1 lirayı😬
|
Bu ne saçma şey ya bakayım dedim başka hesaptan Tosla'ya para atarken ''Aköde'' yazman lazımmış. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Mayıs 2020; 3:29:40 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Mayıs 2020; 3:34:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 6 Mayıs 2020; 4:46:31 > |
|