Bildirim
Toshiba Satellite A300-1GN Mikrofon Sesi Algılamıyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bütün sürücüleri düzgün bir şekilde kurdun mu ? -
bütün sürücü güncelleştirmelerini yaptım ama mikrofona konuşunca sadece cızırtı çıkıyo başka bişey yok -
bilgisayar mikrofonu görüyorsa(aygıt olarak) ve sürücüleri düzgün şekilde yüklendiyse mikrofonda sorun olabiliri -
pc mikrofonu görüyor ama sesi algılamıyor -
eğer hafifte olsa ses algılıyo ve cızırtı olarak çıkarıyorsa bu sesi donanımsal bi sorun var heralde. harici bir mikrofonunuz varsa onla deneyip bilgisayarda mı mikrofondamı sorun var anlayabilirsiniz diye düşünüyorum -
harici bir mikrofonum yok , sesi hiç algılamıyor sadece kayıtta cızırtı olarak çıkıyor -
Merhabalar, aynı sorun benim de bilgisayarımda mevcut. Harici mikrofon falan ne denediysem bir türlü gideremedim. Uzun süredir araştırmaktayım. Çözüm bulabilirsek çok güzel olacak -
aynen ya çok saçma bi durum -
Arkadaslar ben Toshiba'nın sitesinden en güncel ses kartı yazılımını indirdim realtek bendeki sorun çözüldü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hogwarts legacy açılmıyor
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- laptopta fare imleci gözükmüyor
- bilgisayar hızlandırma
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- iso dosyası nedir
- nvidia 572.83
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X