Şimdi Ara

Toshiba Satallite L505-10x 500TL (hdd'siz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Toshiba Satallite L505-10x 500TL (hdd'siz)
    İntel Core 2 Duo P7450 2.13 Ghz İşlemci
    4Gb DDR3 1066 Mhz Ram
    Ati mobility Radeon HD4650 1 Gb Paylaşımsız Paylaşımla Birlikte 2792MB 128 Bit Ekran Kartı
    15.6 İnç 1366 x 768 Ekran
    Piano Black Kasa

Masaüstünde ayrı klavye ve mause ile birlikte kullandım.Temizliği 10üzerinden en az 8.5 alır.Kesinlikle ısınma sorunu yoktur.Daha üst seviye bilgisayar alacağım için satıyorum.Takas sadece üstüne para vereceğim Msi GT serisi,Monster ve Asus Rog serisi mekinelerle olur.Denizli içi elden teslim tercihimdir gelir,görür,test eder öyle alırsınız diğer illere havale artı kargo şeklinde gönderebilirim veya sanalpazar üzerinden ilan açabilirim.Kapıda ödemeli şeklinde yollamam daha önceleri ağzım yandığı için.Sadece güvendiğim referansları iyi kişilere kargo+havale şeklinde yollarım.Cihazın herhangi bir sıkıntısı yok ekranda ölü piksel yok.Bataryası %70.72 ölü gözüküyor BattaryCare programında.Normal kullanımda 1 saate yakın,film veya internetten video izleyecekseniz minimum 25 dakika gidiyor.Artı dün bilgisayarı açıp temizliğini yaptım yanlız klavye filminin giriş aparatının tırnaklarını kırdım tutturmak için başka bir plastikle yapıştırdım klavye çalışıyor herhangi bir sorunu yok.Bunu bilmeniz gerektiği için söylüyorum yalan söylemek haramdır.

Resimlerde GRİD2,TOMB RAİDER 2013 ve METRO LAST LİGHT oyunlarının Full çözünürlükte Medium ayarda FPS değerlerini görebilirsiniz..Cihazın kutusu ve içeriği duruyor ama istanbulda.Bizimkiler atmamışsa eğer isteyene istanbula gittiğimde gönderirim.

Arkadaşlar hdd sökülüp öyle verilecektir.içindeki dosya ve bilgilerimi aktaramıyorum şu an ve benim için önemli dosyalar.Böylesi sizin içinde iyi olur sshd,ssd veya 7200 rpm gibi diskler takıp performansı artırabilirsiniz

Fiyat 650>>625>>600>>500 son fiyatÖlücülere cevap verilmeyecektir.Pm'den iletişime geçebilirsiniz.Hayırlı alışverişler.

Resimleri ön izlemeli yükleyemedim site yüklendi gösteriyor ama resim çıkmıyor bu yüzden link olarak koydum

Resim1 Resim2 Resim3 Resim4 Resim5 Resim6 Resim7 Resim8 Resim9
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

eğer revize düşünür isen bende düşünürüm .

İyi Forumlar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.