Şimdi Ara

Toshiba OCZ TR200 240GB 555/540 mb/s Yüksek Hızlı SSD Disk 258.09 TL Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayram11 kuponuyla birlikte fiyat 258.09 TL ikinci eli forumda 275 ten satışta. Sıcak fırsat olmasa da ihtiyacı olanlar için fiyat güzel.

https://urun.n11.com/hard-disk/toshiba-ocz-tr200-240gb-555540-mbs-yuksek-hizli-ssd-disk-P248969424 bayram11 yazın 258 TL ye düşüyor kargo ücretsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum.Kaptım bir adet.

• Teşekkür ederim kaptım bir adet

• eyvallah hocam bende aldım 1 adet
  • teşekkürler, aldım ben de sayenizde. ne zamandır SSD arıyordum desktop için, iyi oldu bu
  • https://www.yukko.com/adata-240gb-su650-3d-nand-25-sata-30-ssd-disk-asu650ss-240gt-c-v-50055876 hocam sizce hangi ürün? Yazma ömrü olarak adata daha önde sanki..

• 240 sandisk ssd almıştım hiç memnun değilim keşke bekleseydim de bunu alsaydım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 terebayt yazma ömrü varmış. 240 gb ssd için düşük. 140 tb yazma garantisi olan Adata siparişi vermek daha mantıklı

• Omentalis O kullanıcısına yanıt
    Hem Adata SU650 hem de Toshiba TR200'de DRAM bulunmuyor. Zaten bu nedenle uygun fiyata satılıyor. DRAM bulunmamasının en büyük handikabı 4K değerlerinin DRAM içeren yeni nesil SSD'lere oranla daha düşük olması.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hocam peki iki ürün arasında hangisi avantajlıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omentalis -- 15 Haziran 2018; 0:35:19 >
  • Omentalis O kullanıcısına yanıt
    Performans olarak Toshiba az miktarda daha iyi. Hata öncesi yazma ömrü ise Adata'da 140 TBW iken Toshiba'da 60 TBW. Ben şahsen DRAM'siz bir SSD seçmem ama illa ikisi arasında bir tercih yapmam istenirse daha dayanıklı olan SU650 modelini seçerdim.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    DRAM olup da uygun fiyat bulamadım hocam. Varsa bildiğiniz bu fiyat aralığında önerebilir misiniz? Yoksa bunlar da işimi görür diye tahmin ediyorum. Bilgileriniz için teşekkür ederim..

• karşılaştırmak isteyen olursa 240 tl ye aldığım 240gb james donkey ssd bench

Toshiba OCZ TR200 240GB 555/540 mb/s Yüksek Hızlı SSD Disk 258.09 TL Ücretsiz Kargo
  • Arkadaşlar ssdlerin hızları zaten çok iyi, en kötüsü bile hdd ye göre epey farklı.

Uzun ömürlü olsun istiyorsanız bunun yerine biraz daha verip adata marka olanlardan alın. Hızı da bundan geri kalmaz, ömrü iki katından fazla.

• Belirtilen hızları vermiyor.
    https://teknoseyir.com/durum/890072
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

240 sandisk ssd almıştım hiç memnun değilim keşke bekleseydim de bunu alsaydım...
    neden memnun değilsiniz, yavaş mı çıktı
  • Arkadaşlar iyi bayramlar, ben de N11 de ürünleri inceliyorum. Adata SU650 mi Toshiba OCZ TR200 mü karar veremedim. OCZ daha dayanaklı gibi görünüyor, Adata ömrü 2Milyon saat olarak belirtilmiş. Sata II sistemde kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23

Belirtilen hızları vermiyor.
    https://teknoseyir.com/durum/890072
    ilk 100 mb yazma vermiş bişiler yapmış güncelleme mi windows mu ne, sonra 450 mb olmuş. işlemciye göre de fark ediyordur bence ya. benim işlemcim E8400 mesela eski cpu
  • quote:

Orijinalden alıntı: realraven

Arkadaşlar iyi bayramlar, ben de N11 de ürünleri inceliyorum. Adata SU650 mi Toshiba OCZ TR200 mü karar veremedim. OCZ daha dayanaklı gibi görünüyor, Adata ömrü 2Milyon saat olarak belirtilmiş. Sata II sistemde kullanacağım.
    2 milyon saat ömür 228 sene yapıyor. Yazma ömrüne bakmak lazım daha ziyade :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.