Şimdi Ara

Patriot P210 SATA 3 256GB SSD / 257,92 TL KOD ile 233 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
3.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________
    Göğün Direği Alınana Kadar "Ay Yıldız" Hüküm Sürecek.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler almayı düşünüyorum ama Ürün hakkında hiç Bi fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

All natural and technological processes proceed in such a way that the availability of the remaining energy decreases. In all energy exchanges, if no energy enters or leaves an isolated system the entropy of that system increases.
    Energy continuously flows from being concentrated to becoming dispersed, spread out, wasted and useless. New energy cannot be created and high-grade energy is being destroyed. An economy based on endless growth is unsustainable.
    The fundamental laws of thermodynamics will place fixed limits on technological innovation and human advancement. In an isolated system, the entropy can only increase. A species set on endless growth is unsustainable.
  • İndirim uygulayabilen varmi

Mobil uygulamada AMAZON25 kodu geçerli.

All natural and technological processes proceed in such a way that the availability of the remaining energy decreases. In all energy exchanges, if no energy enters or leaves an isolated system the entropy of that system increases.
    Energy continuously flows from being concentrated to becoming dispersed, spread out, wasted and useless. New energy cannot be created and high-grade energy is being destroyed. An economy based on endless growth is unsustainable.
    The fundamental laws of thermodynamics will place fixed limits on technological innovation and human advancement. In an isolated system, the entropy can only increase. A species set on endless growth is unsustainable.
  • İhtiyacım yoktu aldım dolar 8.58 olmuş bir daha alamam dursun kenarda ,

Yabancılar 1 TB olanını alıyor 90 $ dolar 3 TL olsa idi 4 yıl önce öyleydi bizde 1 TB alacaktık !!!Vergi v.s 110-120 dolar de

Paramızda böyle eridi 750 GB gibi o paraya 250 gb alıyoruz Patriot P210 SATA 3 256GB SSD / 257,92 TL KOD ile 233 TL 

amazon
    Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07574MTR4/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_wtxPFbMRBZN2J?_encoding=UTF8&psc=1

• barlas_dnz B kullanıcısına yanıt

Patriot burst 240 GB olanını kullanıyorum hocam. Adata su650 almıştım. Kronik sıkıntılıydı onun yerine firma bu markadan yolladı ve 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. Geçen yıl sömestr'da n11 üzerinden kupon ile almıştım. 183 TL'ye gelmişti.

İşlemci: Intel Pentium III@933Mhz | Ram: 256MB PC133 SDRAM | Anakart: Intel Onboard | Ekran Kartı: Nvidia Geforce 6200 AGP@128MB | Ses Kartı: Sound Blaster 16 CT2800 ISA | HDD: Seagate Barracuda 30GB | PSU: Antec 300W | Monitör: Philips CRT 107E66 | OS: Windows XP Pro.
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt

Okuma yazma hızları nasıl

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.