Şimdi Ara

TOROS TANUS DOĞAN ŞAHİN KARTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
13.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 87 88 89 araba düşünüyorum ayağımı yerden kesmesi için

toros tanus kartal şahin doğan 131 düşünüyorum fakat

hangisi bir türlü karar veremedim

benim merak ettiğim tanus un parçaları pahalı mı parça fiyatları ne durumda tanus un

• hiçbiri.
    bence lada samara almalısın

• kritios

parçaları nasıl pahalımı
  •  TOROS TANUS DOĞAN ŞAHİN KARTAL

en sağlamı,en ekonomik olanı.daha ne istersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

kritios

parçaları nasıl pahalımı

şahin doğan kartal toros ve taunus'tan daha ucuz.

şu an oto yedek parça fiyatlarında en ucuz olan marka lada'dır zaten.

hatırlıyorum geçen sene debriyaj üst merkezi 20 lira'ya almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

ağırlıklı toros düşünüyorumda taunus konforlumudur diye düşündüm sonuçta ford ve eski makam arabalarından tanus parça fiyatları hakkında bilgisi olan varmı
  • Taunus yedek parça sanıldığı gibi pahalı ve bulunmaz değildir.Bence o seçimlerden en iyi tercih taunustur.2.0 modellerini tutturdunmu performansıda tatmin eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şahin k
    11 yıl önce açıldı
    şahin motoru doğan motoru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Taunus yedek parça sanıldığı gibi pahalı ve bulunmaz değildir.Bence o seçimlerden en iyi tercih taunustur.2.0 modellerini tutturdunmu performansıda tatmin eder.

türk malı diye şahin almakta var aslında aklımda türkiye kazansın istiyorum ama bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Taunus yedek parça sanıldığı gibi pahalı ve bulunmaz değildir.Bence o seçimlerden en iyi tercih taunustur.2.0 modellerini tutturdunmu performansıda tatmin eder.

türk malı diye şahin almakta var aslında aklımda türkiye kazansın istiyorum ama bilmiyorum

Taunus'ta Türk malı.87-88 Avrupa fakat Türkiyede üretilen motorlar ile aynı.Parça sorun olmaz.
  • şahin, doğan uygun olur diğerlerinin temizini zor bulursun. her ne alırsan al temiz araba almaya bak yoksa sanayiden çıkmazsın. 5 yıldır 96 şahin kullanıyorum.60.000 km yol yaptım bir triger ve fren balatalarını değiştirdim başka tık yok. hiç üzmedi yormadı nazlanmadı.kar, buz dağ tepe demedi hala saat gibi çalışıyor şuan 130.000 km de satmaya kıyamıyorum.

edit:ilave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldcyclist -- 18 Mart 2010; 22:13:06 >
  • quote:

çok ekonomiktir bir depo ile 600km bile gitmez :D elektrik namına sadece akü var

bence bı doğan daha iyi olur bunlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKnesS_44

quote:

çok ekonomiktir bir depo ile 600km bile gitmez :D elektrik namına sadece akü var

evet gitmez ama doğan şahin ve taunus hiç gitmez

• 5 ileri doğan alınır, keyfe bakılır , zaten konfor dedinmi şu yukarıdaki torosun üstünü direk çiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarKnesS_44

quote:

evet gitmez ama doğan şahin ve taunus hiç gitmez

Babamın arabası.Ben bisiklet diyince kızıyor adam.

• bir fiat kullanıcısı olarak bunların içinde en sağlamı toros diyorum 76 modelini 6 yıl en zor koşullarda kullandım banamısın demedi
  • Lada samara mantıklı olabilir,biraz daha üst model ve temizini bulabilirsen. Gerçi toroslarda pek sorunlu değiller,bayır baca biniliyor(arkadaşımda var 90 model köyde kullanıyo) ama konfor arama araçta.kışın bi keresinde bindim aracın içinde donuyorduk az kalsın.
  • 4500 TL dolaylarına çıkabilirseniz Favorit bulabilirsiniz belki. İyi bir tercih olur. Samara'nın temizi olsun eğer alırsanız. Yoksa çok üzer sizi. Kasarsanız biraz Flash bile alınır. Performans sunar en azından
  • bence şahin-doğan ikilisinden birini almalısın.toros sağlam ve ekonomiktir ama konfor hiç yoktur.
  • bizde var toros 1990 model yalan yok çok saglam ama işte konfor meselesi yok araçta ama binici için özellik şart deilse süper parcası ucuz mesela ön cam silecekleri gecen aldık çifti 10 lira

sahi arkadaşlar 90 model toros 69 bin km arka bagajda macun var gecen sıgırın biri sürtünmüş allahtan çökme olmamış kaç lira eder km si orjinaldir eeeee yılda ortalama 600 km kullanılınca bu km normaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 19 Mart 2010; 15:56:18 >
  • bence onu alacağına skoda bakmalısın veya mazda olabilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.