Şimdi Ara

Torku Fındıklı Çikolata 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
4.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köylü Peynircilik te bu akşam gördüm torku fındıklı çikolata 1 tl bence çok sıcak ben 6 tane aldım yarın akşam dönüşü tekrar alıcam çok lezzetli fındıklar bütün ve çok taze şidetle tavsiyemdir gerekli linkler alta verdim köylü her yerde yok

http://www.koylupeynircilik.com/

http://www.torku.com.tr/urunler/cikolata/torku-classic-findikli-cikolata-3.htm

• Bende yeni çıkardıkları No: 1 gofreti çok beğendim...Tavsiye ederim...Yunus marketlerde 40 kuruş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bende yeni çıkardıkları No: 1 gofreti çok beğendim...Tavsiye ederim...Yunus marketlerde 40 kuruş...

kesinlikle No: 1 i bende çok beyendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeymiş diye bakayım dedim siteye; Ne güzel marketmiş bu! Üst katları, dekorasyonu filan hep böyle mi bunların?

Torku Fındıklı Çikolata 1 TL Torku Fındıklı Çikolata 1 TL

• Bursa erikli şaypa dan hafta sonu tanesi 75 kuruştan 12 adet aldım. Orda da kampanya fiyatıydı. Normal fiyatı 1.69 TL imiş. Denemediğim için çok stoklamadım. Ama lezzeti gayet güzelmiş. Içindeki bütün fındığı bile o fiyat ederdi. Vaktim müsait olmadı yeniden gidip almaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla torkunun tum urunleri ulkere etiye nal toplatir

• torku niyeti bozdu.kaliteye yöneldi.. ülkerin ve etinin işi zor artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Torku o kadar mı iyi ? Benim bildiğim yıllardır ÜLKER ve eti
    Normalde ne kadar bunun fiyatı ona göre değerse alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 25 Mart 2014; 1:15:34 >
  • Kapuçinolu görürseniz hepsini alın harika!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Torku o kadar mı iyi ? Benim bildiğim yıllardır ÜLKER ve eti

o kadar iyi ki; fındık kremasının tadına baksanız nutella falan bi daha yemezsiniz. çocukluğumuzdaki küçücük satılan pahalı fındık kreması tadı resmen. diğerleri iyice düşürdü kaliteyi. gofretleri de ço çok iyi.
  • Torkunun fabrikası konya çumra'Da tüm ürünleri bizim yetiştirdiğimiz şeker pancarından gerçek şekerle yapılıyor.Tüm ürünlerde birinci öncelik kalitedir gerçekten çok lezzetliler özellikle gofreti mükemmel hoşbeş falan yanında hiç bişey mutlaka denemelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Torku o kadar mı iyi ? Benim bildiğim yıllardır ÜLKER ve eti

o kadar iyi ki; fındık kremasının tadına baksanız nutella falan bi daha yemezsiniz. çocukluğumuzdaki küçücük satılan pahalı fındık kreması tadı resmen. diğerleri iyice düşürdü kaliteyi. gofretleri de ço çok iyi.

Inanın bende ilk yediğimde çocukluğumda yediğim sagra special mi desem ne desem bilemedim tam o tadı aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: quad4core

Torkunun fabrikası konya çumra'Da tüm ürünleri bizim yetiştirdiğimiz şeker pancarından gerçek şekerle yapılıyor.Tüm ürünlerde birinci öncelik kalitedir gerçekten çok lezzetliler özellikle gofreti mükemmel hoşbeş falan yanında hiç bişey mutlaka denemelisiniz.

bu yüzden bitter çikolatasını alıyorum ne güzel bir şey kriatal şeker yazısını görmek ne günlere kaldık eti alırdım şeker kullanıyor diye o da dayanamadı ülkerle rekabet için şurupçuluğa başladı.en acısı da bebe bisküvilerine bile atıyorlar bari oraya bulaştırmayın. yeni moda da palm yağı nerde çöp var anında bizde.

• Diyete girdim ya torku costu arkadas

• torku o kadar iyi mi ya.. yarın alıyorum her üründen birer adet
  • quote:

Orijinalden alıntı: quad4core

Torkunun fabrikası konya çumra'Da tüm ürünleri bizim yetiştirdiğimiz şeker pancarından gerçek şekerle yapılıyor.Tüm ürünlerde birinci öncelik kalitedir gerçekten çok lezzetliler özellikle gofreti mükemmel hoşbeş falan yanında hiç bişey mutlaka denemelisiniz.

Dostum gofreti gerçekten çok iyi

• kavanoz çikolatası nasıl? palm yağ var mı? yine onda da kristal şeker kullanılmış mı? yarın bakayım bulabilirsem.
  • torku ilk çıktığı zaman çikolatasını almıştım.iğrenç ötesi kesinlikle almayın.bakkalda satılan 25kuruşluk ucuz çikolatalar bile daha lezzetlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

kavanoz çikolatası nasıl? palm yağ var mı? yine onda da kristal şeker kullanılmış mı? yarın bakayım bulabilirsem.

torku ürünlerinin hepsinde gerçek şeker kullanıyo hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Neredeymiş diye bakayım dedim siteye; Ne güzel marketmiş bu! Üst katları, dekorasyonu filan hep böyle mi bunların?

Torku Fındıklı Çikolata 1 TL Torku Fındıklı Çikolata 1 TL

yok be hocam, bizim burdakinin bu fotolarla alakası yok :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.