Şimdi Ara

Torku Fındıklı Çikolata 1 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
4.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torku glikoz şurubu yerine şeker kullanan nadir firmalardan.O yüzden tercih sebebidir.Ayrıca kalitesi gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Konyalıyım diye demiyorum ama Torku'nun ürettiği her ürünü güvenle tüketebilirsiniz. Buna emin olabilirsiniz çünkü ürünlerinde kristal şeker kullanılıyor, ayrıca f/p oranı oldukça yüksek ürünleri var. İnsanlar fazla tanımadığı için kuşkuyla yaklaşabilirler ama denedikçe kalitesini anlarsınız..
  • bugun bende marketten torku banada adlı nutella benzerı urununu aldım,

dıger markalara bakın ıcındekı fındık oranı %4-8 arası

bunda tam %13.5 koymuş tadı gercekten ıyı, ama bır nutella degıl bıraz daha arge çalışmasıyla yakalacaklarını dusunuyorum yınede f/p olarak onerırım
  • Önceden ülker alırdım baktım ki ürünlerinde hep glikoz var.Eti de bazı ürünlerinde kullanıyor.Torkuda yoksa bundan alırım.Sütü de güzel.
  • şimdiki ürünlerini denedinmide bu kadar sallıyosun almayın diye ?
  • torku şeker pancarı kullanıyor. Pazarlamasını arkadaşım yapıyor bir çok üründen tattım, ülker zaten sevmiyordum, torku ve eti ile yola devam.
  • Ülker falan asla almayın. En pislik ürünleri kullanan kalitesiz bir firma. Ülker ürünlerinde ne ararsan var... Palm yağı, fruktoz, mısır şurubu vs.. Eti vs. de ondan geri değil.

Torku'nun reklamları dönüyor pancar şekeri, doğal yağ ve fındık kullanıyorlar. Bundan sonra benim için Torku var. Bayram şekeri dahil çikolata vs. alırsam Torku alırım. Tertemiz, doğal şeyler yemeyi hak ediyoruz, geç kalınmış olsa da.!
  • Abartmayın tamam güzel de en güzel değil. İlk ürettiği antep fıstıklı çikolata kolisinden bile yedim

Alınır

• Helvasında glikoz şurubu var dikkat edin
  • Pazarlama politikası olarak tabletleri 80 yerine 70gr da tutuyorlardı ve kalitesi de o kadar iyi değildi, ancak gecen hafta fıstıklısını aldım çok lezzetli geldi. Hem çikolatası iyiydi, hemde içindeki fıstıklar taze, lezzetlie ve bütün fıstıktı. Gramajı da 80 yapmışlar yine. Başarılı buldum. Fiyatı da 1.49 du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyeki -- 25 Mart 2014; 9:17:33 >
  • quad4core kullanıcısına yanıt
    No 1 adlı gofretin içindekilere baktm glikz şurubu yazoıo

• GDOlu olmasi sorun olan insanlar icin torkudan uzak durmalarini tavsiye ederim...
  • @lonelyhawk84
    Banada isimli kavanoz çikolatadan aldım geçen gün, tadı oldukça güzel. İçindekilere bakınca bahsettiğiniz şeyleri göremedim, ayrıca kavanozda%100 doğal şeker pancarından üretilmiştir, trans yağ - koruyucu madde yoktur gibi yazılar var.

Gofretlerde karamelliyi deneyin derim, diğer markalardan çok çok daha iyi. Çikolatalar da aynı şekilde. Fiyatlar da hemen hemen her markette indirimli

edit: Bulursanız pastörize sütünü de alın, bana tadı çok lezzetli geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevenashty -- 25 Mart 2014; 10:22:03 >
  • http://ekonomi.milliyet.com.tr/torku-dan-gdo-aciklamasi/ekonomi/ekonomidetay/14.06.2012/1553661/default.htm
    Arkadaşın gdo dan kastettiği bu olay olsa gerek.İnanıp inanmamak size kalmış ama ben çocuklarıma 1 aydır başka bir marka cikolata almıyorum.Sırf pancar şekeri kullandığı için bu kararı verdim.
  • Denemedim ama şu ana kadar fındık dalında en güzel çikolata bence Damak
  • http://www.mynet.com/haber/guncel/findik-kremasi-ve-ezmesinde-gdo-soku-634934-1 Birileri güvenilir marka derse bu iddiaları da hatırlatmakta fayda var.
  • Frambuazli denedim cidden güzeldi.

• Konyamın markası. Ürünlerinde gercek şeker kullanmakta.

Siz bir de cokokremini tadın. Nutella halt etmiş yanında iddia ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyamızın markası. Yükseldikçe yükseliyor. Yürüyedur, kurtar bizi eti ve ülker'den. torku'nun sonuna kadar destekçisiyim, marka fanboyu olduğum tek marka torku.
  • torku bu kafada giderse bence önünü kimse alamaz ürünleri gerçekten çok lezzetli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.