Şimdi Ara

Torku Fındıklı Çikolata 1 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
4.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Torku birçok ürününde gerçek şeker kullanıyor olabilir. Ama tüm ürünlerinde şeker kullanmıyor.
    Geçen gün NO 1 Gofret alacaktım, içindekilere baktığımda Glikoz Şurubu yazıyordu ve almaktan vazgeçtim.
    Keşke tüm ürünlerinde şeker kullansa, yapay şeyler kullanmasa.

Daha önce aldığım Torku toz şeker iri taneli ve kirli beyaz renkliydi, son aldığım toz şeker ince taneli ve beyaz renkli. İki şeker arasındaki farkı bilen varmı?
  • konuya istinaden bugun gititm köyülüme, no1 godret ve çikolata aldım, ama beklediğim gibi çıkmadı. çikolata güzel ama parasına göre. Ülkerin çikolata serisi çok daha güzel, gofret te eh işte, çikolatalı gofret tadını vermiyor.

ama çikolta bimde 1 lira civarına satılan satılan (adını unuttum) çikolatalardan güzel :D belki de çikolatanın aynı tadı vermemesi içindeki tatlandırıcnın yapay olmamasındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

arkadaşlar yunus marketlerde torku banada 180 gram 2 tl.
    banada 400 gram 5.80.
    sarelle 700 gram kavanoz da 9.45
    buradan yazmak istedim 180 gramlık olan en hesaplısı oluyor ben aldım 4 tane.

Yarbayım matematik hesabına biraz daha çalışmanız gerekiyor. 400gr olanı daha ucuza geliyor 180gr olandan

Edit: Hesap doğruymuş benim nevrim dönmüş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert969 -- 26 Mart 2014; 19:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

quote:

banada 400 gram 5.80.

Yarbayım matematik hesabına biraz daha çalışmanız gerekiyor. 400gr olanı daha ucuza geliyor 180gr olandan

Doğru demiş arkadaş.
    2 tl olan daha hesaplı..
    1 kg hesabna vrursak , 180 gr.ın kg sı 11 küsüre , 400 grlığın 14 küsüre geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

quote:

banada 400 gram 5.80.

olmadı sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.