Şimdi Ara

Antep Fıstığı 1 kg 66 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/gaziantep-kavrulmus-antep-fistigi-1-kg-p-HBV00000KFVT2

kutuyu da gramajdan sayıp 100 gram da ordan çarpıyorlar. klasik taktik.
    kaç kere şikayet ettim, ürün görselleriyle birlikte başvurun diyor thh. en sonunda 1 kg de onlara sipariş etcem, alın tartın kendiniz görün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konusu bile açılmamalı bence, İpekdeğirmen satıcısından almıştım, lanet olsun. 3 kilo yerine 2650 gr göndermişler. Karaktersiz adamlar. Hayır yani o parayla zengin mi oldun, kar mı ettin sanıyorsun. İçinin de zaten yarısı kurumuş ve tuz yığınıydı. Almayın derim , 10 - 20 lira fazla verin , diğer 60 liranız bir işe yaramış olur, yoksa çöpe 60 liranızı atacağınızı düşünüyorum. Tabi farklı satıcılar daha iyi hizmet verebilir , saygı duyarım. Konuyu açan arkadaşa yine de emeğinden ötürü teşekkür ediyorum
  • yorumlar kötü

3.5 yıldız ona göre davranın.

• Konusu bile açılmamalı bence, İpekdeğirmen satıcısından almıştım, lanet olsun. 3 kilo yerine 2650 gr göndermişler. Karaktersiz adamlar. Hayır yani o parayla zengin mi oldun, kar mı ettin sanıyorsun. İçinin de zaten yarısı kurumuş ve tuz yığınıydı. Almayın derim , 10 - 20 lira fazla verin , diğer 60 liranız bir işe yaramış olur, yoksa çöpe 60 liranızı atacağınızı düşünüyorum. Tabi farklı satıcılar daha iyi hizmet verebilir , saygı duyarım. Konuyu açan arkadaşa yine de emeğinden ötürü teşekkür ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkanemre8 kullanıcısına yanıt

İpekdeğirmen olduğuna emin misiniz? Evet bir defa antep içeren bir paket almıştım o kötüydü ama onun dışında bir sorun olmadı hiç, kutu da kullanmıyorlardı zaten.

• furkanemre8 kullanıcısına yanıt

katılıyorum. ucuzcu fıstıkçıların konusunu açmayalım. daha pahalıya geliyor. moral bozukluğu da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

İpekdeğirmen olduğuna emin misiniz? Evet bir defa antep içeren bir paket almıştım o kötüydü ama onun dışında bir sorun olmadı hiç, kutu da kullanmıyorlardı zaten.

Kesinlikle onlardı hocam. Hatta şikayet falan oluşturduk, umurlarında olmadı. Evet kutulu değil zaten bir poşette gönderdiler ama onların da gramajları toplamda 3 kilo değil 2650 gr geldi ( dışına sardıkları kargo poşeti ve havalı plastiklerle )

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Darasını almadan satış yapan hiçbir yerden alışveriş yapmamak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha pahalı ama memnun kalmıştım geçen sene.
    Kanneci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 10 Kasım 2021; 18:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi yalancı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.