Şimdi Ara

Toradora

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
4
Favori
5.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tanıtım:

Lise ikinci sınıfa başlayan Ryuuji Takasu sevimli ve sıradan bir çocuk olmasına rağmen, belalı biriymiş gibi görünen bir yüzü olduğu için çevresindekiler ondan kaçınmaktadır.

Ryuuji okulun ilk günü en yakın arkadaşı Yuusuke Kitamura ve uzun süredir hoşlandığı kız Minori Kushieda ile aynı sınıfta olduğunu görünce çok sevinir.
    Ancak beklenmedik bir anda “okulun en tehlikeli ve risk seviyesi yüksek yaratığı” denen ve aynı sınıfta olduklarını kısa süre sonra öğreneceği Taiga Aisaka’ya çarpar. Ufak yapılı ama oldukça vahşi bir kız olan Taiga da kendisi gibi arkadaşları, hatta ailesi tarafından bile dışlanan biridir.

Başta kavgayla başlayan ilişkileri, toplumdan dışlanmanın ortak derdiyle zamanla dostluğa ve sevgiye dönüşecektir.

İlk başta shoujo sanıp izlemekten çekindiğim bir animeydi izledikten sonra shoujo olmadığını gördüm ve hastası oldum.Okul komedi romantizm seviyorsanız kesinlikle izleyin eğleneceğinize garanti veriyorum.

Favori bayan karakterim Amidir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toradora!

Toradora!, Yuyuko Takemiya tarafından yazılan ve Yasuyuki Takemiya tarafından çizilen bir Japon hafif roman serisidir. 2006-2009 yılları arasında ASCII Media Works'ün Dengeki Bunko baskısı altında 10 cilt halinde yayınlanmıştır.

Seri, Ryuuji Takasu adında nazik görünümlü ama göz korkutucu bir lise öğrencisini ve Taiga Aisaka adında küçük ama tsundere bir kızı anlatıyor. İkisi, birbirlerinin aşklarına aşık olduklarını keşfettikten sonra beklenmedik bir bağ kurarlar.

Toradora!, romantik komedi, okul hayatı ve karakter gelişimi temalarını işler. Serinin ana karakterleri, kendilerindeki ve başkalarındaki eksiklikleriyle yüzleşir ve büyüme ve olgunluk yolculuklarında ilerlerler.

Toradora!'nın anime uyarlaması J.C.Staff tarafından yapıldı ve 2008-2009 yılları arasında yayınlandı. Anime, hafif roman serisinin olay örgüsünü büyük ölçüde takip eder ve karakterlerin gelişimine ve karmaşık ilişkilerine odaklanır.

Seri, hem hafif roman hem de anime uyarlaması olarak popülerlik kazanmıştır. İlgi çekici karakterleri, gerçekçi karakter gelişimleri ve duygusal hikâyeleri ile bilinir. Toradora!, romantik komedi ve okul hayatı türlerini seven izleyiciler için önerilen bir animedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konusu ilgimi çekti. Henüz indirdiğim ama izleyipte bitirmeye fırsatım olmayan birkaç anime serisinden sonra bunu da izleyeceğim

Kanon [2006], D.Gray Man, Azumanga Daioh, Moetan, Ouran High School Host Club

Bunlar indiripte izleyemediklerim.

Full Metal Alchemist[1-51] ile Darker Than Black [1-25]'de torrentteler Yanlız FMA çok yavaş iniyor. Haftalar olmuştur %59.7 henüz.
  • Bu seri gerçekten çok eğlenceli ... İlk çıktığında başlamıştım 5 yada 6 dan sonra unuttum araya başka seriler girdi Şimdi gene başlıyım indirmeye
  • 16. bölümü izleyen.

Ne yaptı öyle sırtından tahta kılıcını çıkardıYanında mı taşıyormuş onu psikopat
  • Gerçekten duygu yüklü ve eğlenceli bir anime.
    Özellikle karakterlerin birbiriyle uyumu tam olmuş.
    İlk 2-3 bölüm o kadar sarmasa da 3. bölümden sonra gülmekten yanaklarım ağrımıştı.
  • Bu animeyi izlerken baya gülmüştüm. Ama sonu hiç hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: koRteXt

Bu animeyi izlerken baya gülmüştüm. Ama sonu hiç hoşuma gitmedi

2. sezonu olsaydı eğer sonu tamamlayıcı olurdu.Ama 2. sezonda yokki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JoJo's Bizarre Adventure (Anime)
    11 yıl önce açıldı
    shingeki no kyojin ova hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqac00

quote:

Orijinalden alıntı: koRteXt

Bu animeyi izlerken baya gülmüştüm. Ama sonu hiç hoşuma gitmedi

2. sezonu olsaydı eğer sonu tamamlayıcı olurdu.Ama 2. sezonda yokki

25 bölüm aslında ama yetmiyo. Devamı olsa çok iyi olurdu

• torrent link pm atabilirmisinz
  • Ben İnternet Download Manager yani İDM kullanıyorum animeleri indirmek için. Tek tek uğraşıtırıyo ama torrenti bekleyemiyorum.
  • Böyle bir animenin bu kadar az yorum almış olması, beni çok şaşırttı açıkçası. Çok güzel bir animeydi. Başından sonuna kadar mükemmel gittiğini bile söyleyebilirim. Slice of Life türünde fazla anime izlemişliğim yoktur ama buna hayran kaldım sanırım. Gerçek hayata dair oldukça fazla sosyal mesaj verdiler. Ayrıca insanı şaşırtan, hayretlere düşüren pek çok sahnesi de vardı. Olay örgüsü ve karakterler de çok iyiydi. Ayrıca karakterlerin ruh hali ve verdiği tepkiler de çok gerçekçiydi. Oldukça duygulu ve eğlenceliydi. Bu forumdan birisi tavsiye etmişti ama artık kim ettiyse teşekkürlerimi iletiyorum
  • Sonunda sinirlendiğim nadir animelerdendir.
  • Yeni izleme fırsatım oldu, başından sonuna kadar çok eğlenceliydi. Bütün karakterler çok iyi İnko dahil

• çok güzel seridir ha bu izleyin. yer yer sakurasou no pet na kanojo ile benzerlik gösterir.bunu seven onu da sever anlayacağınız

eskiden hardcore taigacıydım da şöyle bir düşününce minori de çok iyi bir karakterdi diyorum. hala taigacıyım bu arada sadece dozu düşürüldü sdfdsf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 22 Eylül 2014; 0:57:26 >
  • Başlayayım bakalım yorumlar iyiye işaret sonu ortada bitmezse çok iyi olucak.

Normalde 5 bölümden fazla üst üste izleyemem bütün bölümleri bir gecede izledim. Karakterler olsun verilmek istenen duygu olsun, olayların akışı, tepkiler harikaydı keyifle izledim sonuna kadar. Başından sonuna kadar izleyiciye samimi bir hava veren tüm duyguları tadında yaşatan hoş bir seri olmuş izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 22 Eylül 2014; 10:41:53 >
  • BOOM BOOM BOOOOOM

• pool scene op 1 günde bitirmiştim konunun tutmamış oluşu üzdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

BOOM BOOM BOOOOOM

Ahahah çok iyiydi ya

• Sonu açık bitti nedense. Onun dışında çerezlik güzel bir animeydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu üstte görünce aklıma geldi, geçenlerde seriyi izleyip son bölümde kapanış müziği ile bitti sanmışlar kapanıştan sonra bir iki dakika daha var arkadaşlar bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.