Şimdi Ara

Toradora (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
5.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence finali batırılan seriler arasında. Ama ilk openingine hastayım
  • Mükemmel bir animeydi.İçerisinde kesinlikle kendinizden bir şey bulacağınız bir seriydi.Keşke bu kişiler gerçek olsa ve arkadaşlarım olsalar dediğim oldu.Bitirdiğimde adeta boşluğa düştüm.Tek kelimeyle mükemmeldi çok imkansız belki ama umarım 2.sezon tarzı bir şey gelir.
    Bu tarz anime önerebilecek bir arkadaş var mı bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uldyssian -- 20 Ocak 2017; 14:12:46 >
  • 4 kere ilk bölümünü izledim daha 2. bölüme geçemedim. Bi hevesleniyorum buna sonra unutuyorum izlemeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

4 kere ilk bölümünü izledim daha 2. bölüme geçemedim. Bi hevesleniyorum buna sonra unutuyorum izlemeyi.

Dostum kaçırma bence kesinlikle izle baya iyi bence.

• Ilk 8 bolumunu izledim cok guzel herkese oneririm

• Keske sonu bu kadar acık bitmeseydi en azından ova ile toparlanır derken ova nın beklentilerimden epey uzak bir konuya değindiğini gördüm.
    İzlenmeye değer bir seri

• quote:

Orijinalden alıntı: alborjon

Keske sonu bu kadar acık bitmeseydi en azından ova ile toparlanır derken ova nın beklentilerimden epey uzak bir konuya değindiğini gördüm.
    İzlenmeye değer bir seri

Açık bitmiyorki hocam kamera gökyüzüne gittikten sonra son bölümde ryuuji konusuyor ya ondan sonra gökyüzüne gidince kapatma hemen devam et devamı var onun.
  • Ben normalde slice of life tipi animeleri fazla sevmem ama bu anime tek kelimeyle bir şaheser herkesin izlemesini tevsiye ederim herkes kendinden bir şeyler bulacaktır bence.Bu arada Holy Night Pre-Parade gibi güzel müzikler ve Lost my pieces gibi sizi duygulandıran güzel bir ost var
  • Hocam karışmak haddime değil ama bundan sonra bir de Sakurasou No Pet na Kanojo izleyince harika gidiyor,haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Hocam karışmak haddime değil ama bundan sonra bir de Sakurasou No Pet na Kanojo izleyince harika gidiyor,haberin olsun.

Sağolun hocam zaten duymuştum onu izleme niyetim var teşekkür ederim yinede :)

• Forumda konusunu görünce izlediğim bir anime baya da beğenmiştim. İnce noktalar hassas konular güzel harmanlanmış. Mesajlarda başka animelerde önerilmiş onlara da bakacağım. iyi forumlar.
  • Yanılmıyorsam 5 6 bölüm izlemiştim. Beğenmedim bıraktım. Çok yapmacık geldi. Aşırı aşırı hareketler falan :/

• Açıkcası 16. bölüme kadar sıktı biraz. sonra ise hiç sığmadı 9 bölüme...

• Minorin'den nefret ediyorum.O nedenle sonu benim için çok güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 18 Ocak 2017; 0:33:50 >
  • Kendi kategorisinin başlıca temel taşı gibi bi seri cidden güzel seriydi çiftler zaten ayrı güzeldi keşke buna benzer bi seri gelse golden time vardı bildiğim kadarıyla Toradora'yı yapan kişilerle aynı yapımcıydı

• Sakurasou ile beraber izledigim türünün en iyisi

• Toradora diyince aklıma @Ao Sol hocam geliyor

• WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Başlatamadım seni

• Ben bunu hiç sevemedim ya. Taiga'dan nefret ediyorum resmen kendi acısını başkasından çıkaran bi tip. Sonu diğer romantik serilerden değişikti. Kawashima Ami sonu olsaydı güzel olurdu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Başlatamadım seni

Re zero'dan sonra baslarim kısmetse

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.