Toplu tasima kullananlara gecmis olsun adam artik itle metroya otobuse biner bir de orada ısırılırsınız.. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla alınan kararla bundan sonra toplu ulaşım araçlarında evcil hayvanların sahipleriyle yolculuk yapabileceğini duyurdu. İBB'den yapılan açıklamaya göre, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla konunun uzmanlarıyla bir üst kurul oluşturularak toplu ulaşım araçlarında kedi, köpek ve kuşların sahipleriyle seyahat edebilme şartları yeniden düzenlendi.. İBB'den evcil hayvanlar için toplu ulaşım kararı https://m.haberturk.com/ibb-den-evcil-hayvanlar-icin-toplu-ulasim-karari-3525947< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
toplu tasımada artık evcil hayvanlara izin verilecek

-
-
Bu hayvan düşmanlarının derdinin sokak köpekleri değil de bütün hayvanlar olduğunu konu sahibi gene göstermiş. Hala anlayamayanlar belki anlar.
"Evcil hayvanlara kimse bir şey demiyor" diyenlere kimse neden inanmıyor her seferinde örnek oluyor bu forum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Ekim 2022; 20:6:43 > -
metroda otobüste dolmusta tramvay da kıtlanmaya hazır mıyız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 3 Ekim 2022; 19:59:8 > -
-
toplu tasıma araclarındaki pisligi düsünemiyorum bile.. o pisliklere basanların evlerine kimbilir hangi parazitler girecek
-
Başıboş köpekler yüzünden yaban hayatı zarar görüyor bir hayvansever olarak endişeliyim.
Anayasa madde 63 kapsamında, devletin yaban hayatını başıboş köpeklerden koruması gerekiyor
ekşi sözlük
istanbul ormanında 1000'i aşkın köpek beslenmesihttps://eksisozluk.com/istanbul-ormaninda-1000i-askin-kopek-beslenmesi--7425811
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle
Olay sokak hayvanları değil genel olarak her şeye düşman bunlar
Sabah akşam her şeyden nefret etmekle geçiyor günleri
Dünyanın tüm gelişmiş ülkelerinde hayvanlar serbest toplu taşımada
Hayatı forumda geçen bir kaç tane gariban.
Bu lazer midir nedir o da onlardan biri. Yazık size : )
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 3 Ekim 2022; 22:4:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Saçma zaten zor biniyoruz.
-
yav bu köpek besleyenlerin cogu kendi ac karnını doyuramıyor.. bunlarda köpekle ilgilenecek a$ı ma$ı masraf edecek para pul ne gezer.. özentilikten o aldı benim neyim eksik? diye köpek alıyorlar.. ne paraziti ne a$ısı.. bunlar köpeğe doğru düzgün yemek bile vermiyorlar.. hayvan mis gibi tavuk eti, mis gibi dana eti beklerken önüne kuru fasülye pilav falan atıyorlar aclıktan ayakkabı köselesi kemiren insan misali hayvan aclıktan kuru fasülye pilav yiyor o kadar diyeyim sana..
bunlardan alacaksın ayda 1000 TL vergi %90'ı beslemez zaten.. her seyde avrupa'da söyle diye örnek göstermeyi biliyorlar almanya'da ve hollanda'da köpek besleme vergisi var.. bu verginin amacı hem cevreyi kirlettikleri icin temizlik masraflarına karsılık alınan vergi hem de para ödeyen sorumluluk duygusuna da sahip olur diye alınıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 3 Ekim 2022; 20:38:45 >
-
Gibisi fazla, öyle zaten.
Bunu bu forumdan anlayamayan ekşi sözlüğü, oradan da anlayamayan twittera falan baksın.
Doğal olarak bu nefret dolu azınlığı kimse ciddiye almıyor, internette birbirlerine gaz veriyorlar sadece.
-
Ezilir o hayvanlar toplu taşımada.
-
Ben de evcil leoparımla dolmuşa binmek istiyorum, karşı çıkan hayvan düşmanıdır.
-
3. Dünya savaşını bekliyorum moruk sadece bu kadar
-
Taksiler almıyor ve herkesin özel arabası yok. Bu durumda saatlerce yol mu yürüsün evcil hayvanlarıyla?
Biri toplu taşımada başka bir binenden kendince rahatsız oluyorsa binmeme hakkı var ama "ben bineceğim o zaman onlar binmesin" demek özgürlüğe müdahale oluyor. Bunun yerine belediye toplu taşıma fiyatına, aynı hızda özel araç hizmeti sunsa buna da karşı çıkılmayacak mı?
Hayvanlara düşmana olan zaten bir şey fark etmiyor. Onlar kendilerinden olmayan insanlara da düşmanlar zaten. O kadar nefret dolu kesim nadir görülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Ekim 2022; 21:7:34 > -
Büyük köpekler dahil olmayabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi de hayvan sahipleri köpeklerine ağızlık takacak mı? Köpeklerin pisliklerini temizleyecekler mi? Türk hayvan sahiplerinin böyle huyları yok. Hele bir de metro sıkışık olunca bu köpekler saldıra da bilir. Bu kararın neresi mantıklı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 3 Ekim 2022; 21:12:27 >
Bu hayvan düşmanlarının derdinin sokak köpekleri değil de bütün hayvanlar olduğunu konu sahibi gene göstermiş. Hala anlayamayanlar belki anlar. "Evcil hayvanlara kimse bir şey demiyor" diyenlere kimse neden inanmıyor her seferinde örnek oluyor bu forum. |
İyi de hayvan sahipleri köpeklerine ağızlık takacak mı? Köpeklerin pisliklerini temizleyecekler mi? Türk hayvan sahiplerinin böyle huyları yok. Hele bir de metro sıkışık olunca bu köpekler saldıra da bilir. Bu kararın neresi mantıklı? |
metroda otobüste dolmusta tramvay da kıtlanmaya hazır mıyız? |
engerek timsahlarla vs köpek çok farklı... 15.000 yıl önce senin büyük büyük büyük deden, ailesini çoluğu çocuğu yırtıcılardan korusun, ava giderken ona eşlik etsin, sürüsünü yırtıcılardan korusun diye köpekleri evcilleştirmiş. değer vermiş nerdeyse ailesinin bireyi yapmış sen şimdi benim bunlarla işim bitti ihtiyacım yok ben bu köpekleri öldürürüm ya da ormana doğaya geri götürüyüm bunlar tekrar kurt olsun diyemezsin. en azından toplumun %99,9 u seninle aynı fikirde değil bunu bil yani. ama sorun varsa orta yol bulunur |
Kesinlikle Olay sokak hayvanları değil genel olarak her şeye düşman bunlar Sabah akşam her şeyden nefret etmekle geçiyor günleri Dünyanın tüm gelişmiş ülkelerinde hayvanlar serbest toplu taşımada Hayatı forumda geçen bir kaç tane gariban. Bu lazer midir nedir o da onlardan biri. Yazık size : ) |
engerek yasaksa kopek de yasaklansin ikisi de tehlikeli.. engerek biraz daha tehlikeli fakat kopegin de tehlikesi az sayilmaz kucuk cocuklari oldurebiliyor..
timsah konusunda kopeklere tavuk eti veriyorsunuz ben de timsahi kopekle beslesem uvvvv hayvan katliami.. timsahin da beslenmeye ihtiyaci var o da hayvan o da can.. pratik zekayla ilgisi yok olaya bu cerceveden bakarsan kopege hayvan haklari ayaklarinda sacma bir torpil cekilip toplum duzeninin bozuldugu belli oluyor.. hayvan haklari diyorsan sen kebap bile yemeyeceksin.. kuzuyu kesip yiyorsun sonra itin hakki var diyorsun.. kuzu kopekten bile uysal hayvan.. evcil hayvan ben kuzuyla uc gun oynadim bana senin itler gibi alisti beni tanidi sevdi dolastik sonra kesime gitti.. onun da beyni var memeli hayvan.. avrupa ve amerika bu konuda iki yuzlu fakat turkiyede bundan da daha ileride abartma var yani.. tekrar hayvan hakları yani köpek haklarına dönecek olursak hayvan yiyen biri olarak köpek memeli hayvanıyla, kuzu memeli hayvanının gözümde birbirinden farkı yoktur.. bitkiyi bile yerinden kopartırsan öldürürsün o yüzden uzak doğuda bazı felsefeler var onların takipcileri kendi kendine düsen meyveler haric bir sey yemiyorlar.. bu sekilde biri olursan canlıların yasam haklarını savunabilirsin bunun dısında hayvanların icinden sadece köpek isimli hayvanı alıp bunun hakkı var demis oluyorsun neden? sen köpege ilgi duydugun icin yani senin sacma ilgi alanın benim ilgi alanıma girmiyor dolayısıyla senin hayvanlarının hakları bile benim icin anlam ifade etmiyor.. ancak baska insanlara linc denemesi ve terörize ederek köpek hakları var diye diretirsiniz örnek: cin de köpek yiyen insanlara yapılan terör gibi.. sen nasıl kuzuyu yiyorsan herif de köpegi yiyor sana ne? |
CHP oy kazanmamak için elinden geleni yapıyor elinden geleni. Bir de başlıkta bunu savunanlar olmuş. Ulan alerjisi olan, astımı olan oluyor, köpek tüyünden rahatsız olan var. Siz gelmiş normal karşılıyorsunuz. Yok valla eğitilmezsiniz. |
Benzer içerikler
- discord açılmıyor
- ebu ubeyde öldü mü
- dost koleji hangi cemaat'in
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- japonya'da kürtler protesto
- tcg akhisar
- playstation plus
- özel numara bulma
- disney plus üyelik iptali
- vodafone flex
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X