Şimdi Ara

Top ten güneş gözlüğü tavsiyesi( aynı modelden Ray Ban Marka alındı fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
28.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Güneş gözlüklüklerinden pek anlamadığım için fiyatını uygun gördüğüm şeklini ise beğendiğim bu gözlüğü tavsiyelerinize sunuyorum. Biliyorum güneş gözlüğü almak için henüz erken ama bu gözlük indirimdeymiş. Bu gözlüğü tavsiye edermisiniz yoksa biraz para biriktirip Ray Ban tarzı birşey mi alayım. Okuyan ve Yorum yazan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Top Ten Erkek Güneş Gözlüğü (9990-82) Fiyat KDV dahil 118 TL

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=6002895&Productid=satopkam05#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 18 Nisan 2010; 10:45:20 >

• Gözlük almak için şu an çok iyi bir vakit. Ben aralık ayında almıştım güneş gözlüğümü İçinize sindiyse, yüz yapınıza uygunsa alabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem denemeden güneş gözlüğü almamanız yönündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 31 Mart 2010; 23:47:37 >
  • hiç gerek yok raybana bende aynısından var bunun çok yakıştıgını söylerler ama tabi her yüze gitmez bu ve yaşın ufaksa 20 nin altında gitmez bu 25 yaşındaki birine oluyor genelde bu tür gözlükler 150 ye almıştım bende 2 sene oldu. güneşli havalarda artist gibi oluyosun gözler gözüküyor dışardanda
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle yaşım 24 bu tarz köşeli gözlükler bana yakışıyor. Benim aklımda kalitesi var. Elbette 300-400 TL lik gözlüklerin kalitesini beklemiyorum ama fiyatının hakkını veriyorsa alacağım. Bu marka nasıl peki gözlük camiasında?

Ayrıca tasarımını çok beğendim bu gözlüğün
  • yüzünüze uygunsa fiyat olarak iyi bir gözlük. tasarımı da hoş. marka olarakta benim arkadaşlarımdan kullananlar var her hangi bir şikayetleri yoktu.
  • Arkadaşlar bu gözlük az önce stokta bitmiş ben ne şansız bir insanım ya
    Modelini çok beğenmiştim oysaki.
  • bu tipte bir çok gözlüğü var toptenin herşey bire bir oluyor ufak gözle görülmeyecek renk farklılıgı falan oluyor onlara bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Top Ten nin bu modeli hepsiburada.com stoklarında artık kalmadığından ve başka yerde de bu modelden bulamadığımdan alamamıştım. Dün Ankaradan gelen arkadaşımla Doğu Bankı gezerken ( Bende ilk defa gitmiş oluyorum bu arada) Sun Optiği gördüm. Ve birden aklıma Ray Ban lar geldi nerden okuduğumu bilmiyorum ama Ray Ban güneş gözlüklerini Türkiyeye Sun Optiğin getirdiğini hatırlıyordum. İçeri girdik ve bu gözlüğü gördüm Topten ile aynı görünüşe sahipti. Bir kaç farklı modelide denedikten satın aldım.

World Kart ile 360 TL ye 7 ay Taksitle satın aldım. Polarize ve %100 UV filtre özelliğe sahip camı var.

• netkatilin altaki fotoğraftaki gözlüğü raybanın 3308 mdodeli
    sadece renkleri siyah ve camları yeşilimsi bendeki daha karizma duruyor dün aldım bende
    200nakit 200 taksitle net üzerinden daha ucuza bulabilirsiniz, tavsiye ederim polarize ve herçeşit koruma mevcut
    harika bir gözlük..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 18 Nisan 2010; 20:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

netkatilin altaki fotoğraftaki gözlüğü raybanın 3308 mdodeli
    sadece renkleri siyah ve camları yeşilimsi bendeki daha karizma duruyor dün aldım bende
    200nakit 200 taksitle net üzerinden daha ucuza bulabilirsiniz, tavsiye ederim polarize ve herçeşit koruma mevcut
    harika bir gözlük..

Dostum desene kazığı yedim ben
    Neyse sağlık olsun senin gözlüğünde hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

quote:

harika bir gözlük..

Dostum desene kazığı yedim ben
    Neyse sağlık olsun senin gözlüğünde hayırlı olsun.

toplam 400 e aldım ben 200 peşim 200 taksit yaptırdım ;
    dh rayban diye arattır yarı fiyatına satan var, ama ben mağazadan olsun dedim.

• Bende Mağazadan aldım. Sonuçta gözlük görerek almak lazım en ufak bir çizik bile tüm hevesimizi kırabilir. O yüzden kesinlikle görerek almak gerekli heleki bu kadar parayı veriyorsak. Benim gözlüğümü görenler baya bir beğendi. Ayrıca kaliteli gözlük kullanmak bambaşka birşeymiş ya
  • Bende geçen yıl bunu aldım benziyor birbirine.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Bende geçen yıl bunu aldım benziyor birbirine.

Hayırlı olsun, seninki daha bir sportif model, baya güzelmiş

Bu arada benim gözlüğü alırken satıcı kadın bir model gösterdi sörfçü gözlüğüymüş anlatıyor falan sörf yaparken falan düşmez sağlam şöyle böyle. Hanımefendi dedim Ben sörf yapmasını bilmiyorum dedim. bozuldu tabiki

• araba kullanırken çok iyi oluyor saatlerce taktim geçen uzun yolda çıkardığımda gözlerimde hiçbir acıma olmadı kaliteli optik gerçekten farkettiriyor, özellikle yeşilin tonları bambaşka polarize gözlükle

net_katil farkettin mi? mavimsi parlamaları
    poarize ve %300uv korumalı bizim gözlükler yani
    içi aynalı yani, buyuzden zaman zaman içinde mavimsi parlamalar oluyor ancak yakına bakarken ve dikkat edince belli olyor...
  • Caver dostum o parlamaları bende farkettim içi masmavi oluyor gerçekten. Yaşım 24 ve bu benim ilk gözlüğüm gerçekten çok seviyorum gözlüğümü, inanmazsın dışarıda keşke güneş çıksa diyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Arkadaşlar Top Ten nin bu modeli hepsiburada.com stoklarında artık kalmadığından ve başka yerde de bu modelden bulamadığımdan alamamıştım. Dün Ankaradan gelen arkadaşımla Doğu Bankı gezerken ( Bende ilk defa gitmiş oluyorum bu arada) Sun Optiği gördüm. Ve birden aklıma Ray Ban lar geldi nerden okuduğumu bilmiyorum ama Ray Ban güneş gözlüklerini Türkiyeye Sun Optiğin getirdiğini hatırlıyordum. İçeri girdik ve bu gözlüğü gördüm Topten ile aynı görünüşe sahipti. Bir kaç farklı modelide denedikten satın aldım.

World Kart ile 360 TL ye 7 ay Taksitle satın aldım. Polarize ve %100 UV filtre özelliğe sahip camı var.

harikaymış bu yaa yüzünde nasıl duruyor çok merak ettim çok orjinal bi model

• quote:

harika bir gözlük..

RB 3296 ne katil bu gözlüğü kullanıyor
  • Arkadaşlar işler çok yoğun, yarında açık öğretim sınavı var. Şu işleri halledim Gözlüğün bol fotolu ayrıntılı bir incelemesini yapacam

Görenler hep gözlüğümü beğeniyor. En güzel yanıda çok koyu değil
  •  Top ten güneş gözlüğü tavsiyesi( aynı modelden Ray Ban Marka alındı fotoğraflı)

Linkleri düzenledim, alın bakalım istemediğiniz kadar fotoğraf, Merak edenler için Fotoğraflar N79 ile çekilmiştir. Yakın çekimleri kendim yaptığım için sırf siz DH nin hatrına tipim biraz kayık çıkmış bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 30 Mayıs 2010; 16:07:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.