Şimdi Ara

APSİNTHİON NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İÇMİŞ OLAN varmi bunu etkiini gördümü 135 ytlye buldum yüzde 68 alkollü

APSİNTHİON NASILDIR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 2 Nisan 2008; 21:12:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apsinthion: Ayrıntılı Bir İnceleme

Apsinthion nedir?

Apsinthion, anason, rezene ve pelin gibi bitkilerden elde edilen yüksek oranda alkol içeren bir içkidir. Yeşil, mavi veya kırmızımsı bir renge sahiptir ve genellikle sulandırılarak tüketilir.

Apsinthion'un Tarihçesi

Apsinthion, 18. yüzyılda İsviçre'de üretilmeye başlanmıştır. 19. yüzyılda, özellikle Fransa'da popülerlik kazanmıştır. Ancak, pelin bitkisindeki thujone maddesinin psikoaktif etkilerinden dolayı 20. yüzyılda birçok ülkede yasaklanmıştır. Son yıllarda, yasakların kaldırılmasıyla birlikte Apsinthion yeniden popülerlik kazanmıştır.

Apsinthion Çeşitleri

En bilinen Apsinthion markaları arasında Apsinthion Grand de Luxe ve Apsinthion Absinthe bulunur. Bu markalar, farklı bitki karışımları ve alkol oranları ile birbirinden ayrılır.

Apsinthion Fiyatları

Apsinthion fiyatları, markaya, hacme ve alkol oranına göre değişir. Ortalama fiyatlar 500 ml için 50-100 € arasında değişmektedir.

Apsinthion Alkol Oranı

Apsinthion'un alkol oranı %45 ile %74 arasında değişebilir. En yaygın alkol oranı %68'dir.

Apsinthion'un Tüketimi

Apsinthion genellikle sulandırılarak tüketilir. Klasik yöntem, içeceğe su ekleyerek beyazlaşmasını sağlamaktır. Ancak, buzlu veya kokteyllerde de kullanılabilir.

Uyarılar

Apsinthion'un yüksek alkol oranı nedeniyle aşırı tüketilmesi tehlikeli olabilir. Thujone maddesinin psikoaktif etkileri nedeniyle de sorumlu bir şekilde tüketilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu bilen :D
  • çek cumhuriyetinde yanlış hatırlamıyorsam 22 euro'ydu bu.. alkol oranı da azaltımış bir absinth türü bu tad olarak berbattır, içtikten sonra uzun bir süre gırtlak yemek borusu mide vs. hissedilmiyor iki shot'tan sonra da ayakta durması biraz zor oluyor ama içilmesini tavsiye etmem, buna o parayi vereceginize gidip iki şişe jack daniels alın hem tadı güzel olsun hem de kafanız

• quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

çek cumhuriyetinde yanlış hatırlamıyorsam 22 euro'ydu bu.. alkol oranı da azaltımış bir absinth türü bu tad olarak berbattır, içtikten sonra uzun bir süre gırtlak yemek borusu mide vs. hissedilmiyor iki shot'tan sonra da ayakta durması biraz zor oluyor ama içilmesini tavsiye etmem, buna o parayi vereceginize gidip iki şişe jack daniels alın hem tadı güzel olsun hem de kafanız

Tamam buldum 68ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 3 Nisan 2008; 0:13:40 >

• ictim ... icmez olaydim 1 shot bitiremeden geberdim.... igrenc bi olay ama ben %75 alkollusunu ictim... tavsiye etmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0130

ictim ... icmez olaydim 1 shot bitiremeden geberdim.... igrenc bi olay ama ben %75 alkollusunu ictim... tavsiye etmem

halüsinasyon gördürmüyormu ?
  • abi 2-3 yudum ictigimde koselerden faremsi seyler gectigini gordum yani hizli geciyo bole pek farkedemiyon... acayip bisey ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suave parfüm nasıldır?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm ok sağol
  • %75 lik mi ne alkollüsü vardı onu içmiştim...
    özel bir kaşıkları oluyor üstünde şekeri eritip içine katıyordunuz...
    tadında bir değişme olmuyor ama bir kapak alman yetiyor
    nerden içtim bu illeti dersin
  • Arkadaşlar %55 liğini deneyen oldumu? Sizce bunu sipariş edeyimmi?http://www.ickimgelsin.com/urun/cab9f5fc50e45e116a60f2be87c56a26/?liste&ref=&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=
  • Arkadaşlar Apsinthe ' i sek içemezsiniz istenilen miktarda şeker eritip oranla karıştırıp içeceksiniz yoksa kolonya içmekten farkı yoktur
  • Moulin Rouge filminde Absynth reklamı gibi hızlıca Yeşil peri olarak Kylie Minouge geçiyor çok tatlı orda ya yaşlandı gerçi şimdi biraz =)
  • kıbrıs ta var bunlardan cok fena bişey yüzde 75 alkollusunu arkadas yanımda icti kasayı yan cevirmek zorunda kaldık
  • %75 alkol ve birde icine seker katiyorsunuz demek

Isi bozan, kasayi yan yatirtan seker zaten, alkolun kana karismasini hizlandiriyor
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama sek içemezsin diyen arkadaşa cevap vermek istedim bi kaç sene evvel arkadaş bulgaristandan gerirdi %82 yada 88 alkol vardi tam hatırlayamıyorum 4 kişi sek olarak içmiştik ilk başlarda zor oluyo ama şişe yarıya gelince sıkıntı olmuyo bu gecede %68 alkol olan apsinthion içtim yine sek ve şimdilik 2 shot attım yatacağım için gerisi başka zamana kalır almak isteyen olursa pendik kaynarcadaki metro gross markette bi şişe daha mevcut 158 lira
     APSİNTHİON NASILDIR?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.