Şimdi Ara

Top ten güneş gözlüğü tavsiyesi( aynı modelden Ray Ban Marka alındı fotoğraflı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
28.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya gözlük konusu olduğu için soruyorum konuyu mafetmek değil amacım .... Twilight Edward'ın taktığı bir rayban gözluk var onun modelini biri verebilirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsea

Ya gözlük konusu olduğu için soruyorum konuyu mafetmek değil amacım .... Twilight Edward'ın taktığı bir rayban gözluk var onun modelini biri verebilirmi acaba ?

wayfarer
  • Ben de bundan aldım geçenlerde. Bayağı iyi bir model fakat bir çok kişiye çerçeve ağır gelebilir.

Top ten güneş gözlüğü tavsiyesi( aynı modelden Ray Ban Marka alındı fotoğraflı)
  • on numara çok yakışmış
  • aynalı top gun güneş gözlüğü, hemi de raybandan, resim linki sahibinden.kom

Top Ten Erkek Güneş Gözlüğü (9990-82) Fiyat KDV dahil 118 TL ?

çok dğeil mi, bu gözlüğü sokak arabasında 10 TL' e satıyorlar ne alırsan al diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 30 Mayıs 2010; 13:19:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

aynalı top gun güneş gözlüğü, hemi de raybandan, resim linki sahibinden.kom

çok dğeil mi, bu gözlüğü sokak arabasında 10 TL' e satıyorlar ne alırsan al diye..

bunlar taklit ... bariz belli oluyor

• benim gözlükler biraz eski ama netten fotoğraflarını bulup koydum
    topteni okulda takım elbise ile raybanı arabada police yide günlük kullanırım 3 gözlüğün maliyeti yaklaşık 1000tl
    üçü de polarize
    bişeyde daha gözlük kullanmasam çok kötü alerji oluyorum gözlerim hemen kızarıyo
    hapşuruk falan bende işin biraz artistliğne kaçmıyor değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 17 Haziran 2012; 14:59:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

aynalı top gun güneş gözlüğü, hemi de raybandan, resim linki sahibinden.kom

top tenin aynısını ebnde yeni aldım mayıs ayında adam 200 dedi ben 120 ye kapattım nakit

• Çakma rayban wayfarer' alacağım fiyatı ne kadar çakmaların bilen var mı?
  • orjinal ray-ban internetten nerden alabiliriz ? güvenilir bi site var mı ? gözlükçüden alıp fazladan 200 tl vermek istemiyorum.
  • güneş gözlügünün mantıgını anlamış degilim ?
    icad eden adam,icad ettigi şeyin milletin kafasına taktıgını görünce ne tepki verirdi acaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.