Şimdi Ara

Tombow uç sertliği testi (2H-H-HB-B-2B-3B) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
7
Favori
78.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayda yine kararsız kaldım peki bu toganin o tutuş yeri elinizi terletiyor veya acıtıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde delguard da öyle mi? Elinizi terletiyor veya acıtıyor mu bir süre sonra?

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Benimkini acıtmıyor ama plastik griple daha rahat ediyorum. Pilot DF The Shaker kullanıyorum günlük hayatta.
    Mekanik kalem koleksiyonum için almistim Delguard ve Kuru Toga'yı. Kuru Toga ucuz hissettiriyor ama plastik olduğu icin, onu soyleyebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arandiel

Benimkini acıtmıyor ama plastik griple daha rahat ediyorum. Pilot DF The Shaker kullanıyorum günlük hayatta.
    Mekanik kalem koleksiyonum için almistim Delguard ve Kuru Toga'yı. Kuru Toga ucuz hissettiriyor ama plastik olduğu icin, onu soyleyebilirim.
    Plastik grip dediğiniz modeli nereden bulabilirim?

Peki delguard da mi aynı şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tct123_gs -- 24 Aralık 2019; 23:14:1 >
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Tutus yerinin plastik olmasindan bahsediyorum hocam. Pilot'ın çoğu modelinin tutus yeri plastik, aynı sekilde Kuru Toga'nın ve Delguard'ın daha pahalı modellerinin tutus yerleri de plastik. Onlara bakabilirsiniz.
    Kuru Toga ile uzun sure yazamiyorum ben kesinlikle, Pilot DF The Shaker'ın üç rengini de aldim en sevdigim kalem olduğu icin. Soru cozmek olsun, yazi yazmak olsun her yerde kullaniyorum.
    Butcenizi ve gunluk kullaniminizi bilmedigim icin bir oneri yapamam.

• Hocam kauçuk plastik mi yoksa sert plastik mi? Ben sert plastikten bahsediyorum bazı kalemler eli acıtıyor. Bu da öyleyse ki delguard da da ayni şekilde hiç bulasmiyim. Önerine açığım. Tombow deep 2 de hoşuma gidiyor. Yazı ve soru çözmek için bütçe 40 Maksimum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

hocam işsiz misin?

insanların yaptığı basit şeylerle komplike yorumlar yapmaktan çekinmeyen bir insanın "hocam işsiz misin" mesajından daha yararlı bir iş yaptığımı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Bence de. Hocam, Tombow'un 2B ucu dağılma yapıyor mu? Koyu tonda hangisini tavsiye edersiniz?

• abi konuya bak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: eatmekaiparker

abi konuya bak :D
    Üç sene önce açılmış ama konu sahibi hâlâ aktif neyse ki.

• yarın bim vs şok uç karsılastırması istyen lke
  • Konu fena hortlamış beyler. Artık normal kağıt kalem yerine iPad kullanıyorum not almak için. Kağıda not alacağım zaman Pentel Einstein 4B kullanıyorum. Pahalı bir uç ama bayılıyorum.

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Pentel'i de deneyeceğim hocam ancak Tombow 2B hakkında bir şey denemişsiniz, dağılma yapıyor mu yazarken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 14 Ocak 2020; 22:25:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbey617

Pentel'i de deneyeceğim hocam ancak Tombow 2B hakkında bir şey denemişsiniz, dağılma yapıyor mu yazarken?
    Yayılıyor hocam toz gibi maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Yayılıyor hocam toz gibi maalesef

Alıntıları Göster
    Koyu tonda Tombow'un hangi ucunu önerirsiniz hocam? Faber Castell ürünlerini pek sevmiyorum.

• Pentel'in 3B 4B uçları var onlar da çok güzel tavsiye ederim.
  • Einstein serisi kullanmaya başladım ben de 4B

• dayı vickers hardness test mi yaptın nasıl başlık bu
  • Helal olaun müthiş konu

• Biraz hort olacak ama çok işime yaradı teşekkürler konu için
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    usta soru sorcam çok kırılıyor mu 4B? bide aşırı bulaşıyor mu etrafa? ben normalde H ve HB kullanan biri olarak ufak olarak bi denemek istiyorum 4B gibi aşırı uç nokta olan bir sertliği. tavsiye eder misin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.