Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.076
Cevap
48
Favori
135.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

    DLC alırsam görevlerden daha üst ekipman mı düşecek yani?
    level sınırı arttıgı icin dusen ekipmanların statları vs. daha yuksek
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Fiyatı da benim için çok. Club jetonuyla %20 indirim de alsam 80 lira yapıyor yine vermek istemiyorum o kadar para bir oyun için. Bir yerde kampanya falan olursa alırım artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

    Fiyatı da benim için çok. Club jetonuyla %20 indirim de alsam 80 lira yapıyor yine vermek istemiyorum o kadar para bir oyun için. Bir yerde kampanya falan olursa alırım artık.
    epicde kuponla daha ucuza geliyordu galiba. tam emin degilim gerci
  • Arkadaşlar görevleri seçme ekranında Global Diffuculty and Directives Setting kısmında tüm seçenekleri seçtiğimde sanırım görev normalinden %125 daha fazla xp kazandıracak ama bunu seçersem görev daha mı zor hale geliyor? Artıları eksileri neler? Bu yüzden yanlış bir şey yapmamak için seçmedim.Ekran bu.Onay aşamasında ingilizce All un-collected loot wil be lost yazıyor.Bu yüzden seçersem sıkıntı çıkacak gibi duruyor







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 14 Haziran 2020; 12:19:55 >




  • evet göreve extra özellikler ekliyorsunuz. eger buildiz iyiyse zorlanmadan bitirebilirsiniz
  • comm kullanıcısına yanıt
    Hepsini seçmek epey zorlaştırır. Sırasıyla şöyle dezavantajlar söz konusu;
    1-Mermi kapasiteniz düşüyor
    2-Skill kullanınca ikincisini kullanamıyorsunuz
    3-Mini haritada tehlike görüntülenmiyor
    4-Varsa armour yenileme vb özelliği buildinizde o aktif olmuyor
    5-Düşman fraksiyonuna göre özel mermi kullananlar oluyor. Hanai diyorlar ya tek atıyor elemanlar :)

    Ben 1 ve 3 seçerek oynuyorum genelde. %50 ekstra XP yeterli oluyordu SHD puanını arttırmakta
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Ekstra özellik olarak yani görevdeki bosslar daha mı güçlü? Eğer öyleyse uzak durayım full skill tier takıldığım zaman ölümsüz gibi geziyorum ama bu sefer silahın damage düşük oluyor görevlerden keyif alamıyorum.Bu yüzden full damage takılıyorum.Yani çok sağlam damage veriyorum ama çabuk ölüyorum
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Anladım hepsini seçersem görev zor biter 1 ve 3 idealmiş.
  • Bu oyunu diğer oyunlardan ayıran ve farklı yapan keşfedilmeyi bekleyen çok şeyi olması.Biraz önce ölümsüzlüğü keşfettim Ölsen bile Reviver Hive ile sınırsız olarak kalkabiliyorsun Yani Reviver Hive skill'inin dolma süresini ve kullanma sayısını sıfırlıyorsun.Tek sıkıntı bu yöntemi kalkan ile uyguladığın için drone skill'den mahrum oluyorsun.Hiç görevlerde kullanan görmedim belki de bu yüzden.Oyundan keyif alamadıktan sonra ölümsüzlüğün de anlamı yok.
  • Youtube videolarında gösterilen yerlere gidip temizliyorum ama sarı sandıktan bu nesneler çıkmıyor.

  • Beyaz Sarayda projeyi aktif ettikten sonra prosedür başlar.İlk parça Riverside Gas Station kontrol noktasında sandıktan çıkıyor ve onu projeye bağışlıyorsunuz. Sonrasında diğer 3 parçayı bulmak lazım. Değişik fraksiyonların Lvl 4 kontrol noktalarında aramak lazım. Sandıktan çıkmaz kovboy şapkalı Boss lardan düşecek.

  • Division 2 Title Update 10 Güncelleme Notları

    Güncelleme Boyutu PC ~6 GB

    https://forums.ubisoft.com/showthread.php/2236578-Title-Update-10-Patch-Notes-Updated-6-PM-CEST-June-15


    Yarın yayınlanacak olan Title Update 10 nedeniyle 4 saatlik bir sunucu bakımı yapılacak ve bu süreçtede güncelleme indirilebilir olacak.Güncelleme Notlarında yer alan tüm değişiklikleri PTS in her aşamasında paylaşmıştım.Bu düzenlemelerin hepsi TU10 ile birlikte oyuna eklenmiş olacak fakat bazı ufak değişiklerin yapıldığını belirtmek istiyorum.Güncelleme içeriği bir hayli fazla olduğundan dolayı zamanla eklemeler yapabiliyorlar.Bu nedenle güncelleme ile yapılan değişikliklere ve tüm fazlarda yapılan düzenlemelere önceden paylaştığım aşağıdaki mesajlarımdan bakabilirsiniz.TU10 da bunların tamamı yer alıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Haziran 2020; 20:13:14 >




  • Herkese Selamlar !!! Bildiğiniz üzere TU 10 Güncellemesi Salı günü geliyor ayrı olarak ta yeni raid'de 30 Haziran'da gelecek. Bu bizim klan olur veya başka klanlar olur fark etmez , bizim her zaman tavsiyem bir klan 'da bulunmanız. Hem oyunu dostlar ile birlikte oynamanın hem de raid'lerde kolaylık sağlaması vs. vs. avantajları ile
    klan oyunda önemli konumda... DivTR Olarak bizlerde aramız da bulunmak isteyen dostlarımızı bekleriz...

    Başvurular Discord üzerinden yapılacaktır.
    https://discord.com/invite/DK8n6qf
  • İLkinSAin kullanıcısına yanıt
    Klan dışında raid yapılmıyor sanırım.Hiç adam bulamadığım için tek yapmaya çalıştım ama hep öldüm 201 shd oldum daha raid yapamadım.Raid ile diğer görevlerden çıkmayan iyi setler düşüyor mu uğraşmaya değer mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 16 Haziran 2020; 0:8:33 >
  • comm kullanıcısına yanıt
    Yeni gelecek raid ile 2 yeni exotic ve 2 yeni gear set sadece raid'ten düşecek
  • Title Update 10 güncellemesi indirilebilir durumda tam boyutu 5.79 GB fakat sunucu bakımı henüz sonlanmadığı için oyuna bakım bitene kadar girilemiyor.Güncelleme sonrası değişikliklere bir süre oynadıktan sonra ayrı olarak bahsedeceğim.

  • Elimde bir sürü Gear Set var ama hiçbiri diğer parçalarla uyumlu değil. Seti nasıl dizebilirim?
  • Gear Setin her bir parçasının çıktığı görev farklı.Hangi seti arıyorsan googla'a parça ismini yazıp yanına drop olarak ekle arattır hangi görevden çıktığı yazar.Örneğin "hard wired the division 2 drop" gibi.Ben sevmediğim için hiç kullanmıyorum.Sarı setlerle daha sağlam oluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 23 Haziran 2020; 23:53:55 >
  • Title Update 10 güncellemesi sonrasında oyunda yapılan değişiklikler ve düzenlemeler bir hayli fazla olduğundan dolayı bu değişiklikler hakkında gözlemlerimi aktarabilmek için bir süre oynamam gerekiyordu.PTS süresince paylaştığım yeniliklerin bir çoğu TU10 ile birlikte oyuna eklendiği için bu değişikliklere göre mevcut setleri düzenlemek ve yeni gearsetleri denemek haliyle belirli bir süre alıyor.Bu nedenle güncellemenin oyuna olan etkileri hakkındaki gözlemlerimi paylaşmak istiyorum.

    TU10 gerek PvE gereksede PvP adına önemli düzenlemeler içeriyor.Bu nedenle PvE ve PvP için ayrı olarak bahsetmem gerekecek.PvE tarafında güncellemenin en önemli etkisi oyuncu hasar güçlerinin artması nedeniyle görevlerin her zorlukta önemli ölçüde kolaylaşması bunun dışında ise NPC lerde herhangi bir Armor-Health ve Hasar çıkışı değişikliği yapılmadığı için genel olarak PvE nin daha kolay hale geldiğini söyleyebilirim.TU10 öncesi yani WONY çıkışı sonrası gelen ara güncellemelerle zaten NPC güçleri büyük oranda nerflenmişti.TU10 ile birlikte oyuncuların hasar değerleri artması ve özellikle NPC lerin Status Efekte karşı olan dirençlerini olduğu gibi bırakmaları dışında(PTS te bir süre NPC lerin Status Efekt direncini yeniden düzenlemişlerdi ve bu durum oyuncular tarafından pek olumlu karşılanmadığı için PTS te deney aşamasında kaldı.) gerek silah hasarları gereksede skill hasarları artık PvE de daha yüksek olduğu için TU10 un PvE tarafına etkisi önemli ölçüde görevleri kolaylaştırması oldu.Ayrıca bazı directiveler yerine yeni directiveler ekleyerek görevleri daha farklı özelleştirmeler ile oynayabilmeyi sağladıklarını belirtmek istiyorum.

    TU10 ile loot kalitesindede önemli iyileştirmeler bulunuyor.Oyunda belkide en çok üzerinde durulan konu loot kalitesinin düşük olması ve saatlerce süren farm sonunda çok az sayıda iyi item düşmesiydi.TU10 güncellemesi ile loot kalitesinde büyük oranda iyileştirme yapıldı.Heroic zorluktaki görevlerde loot kutularıda dahil artık hiç bir şekilde mor item düşmüyor.Ayrıca kontrol point kutularından elde edilen lootlardada iyileştirmeler yapılmış.Egzotik item artık daha fazla düşüyor ve haftalık görevlerle egzotik cache elde ediyorsunuz.Ayrıca düşen itemlerin genel olarak attribute kalitesinden önemli ölçüde iyileştirme mevcut,loot kalitesindeki artış vendorleride kapsıyor ve artık tüm vendörlerde named itemler,gearset itemleri satılıyor ve daha yüksek attribute değerlerine sahipler.Aynı şekilde Craft masasında yapılan gear ve silahlarında minumum rolleri öncesine göre daha yüksek oluyor.Bu düzenlemeler ile artık lootlanan itemlerin attribute ve genel kalitesi global zorluğa göre doğru ölçekleniyor fakat açık dünya kutuları bu ölçeklemeye dahil değil sadece görevler ve bounty lootları artık global zorluk seviyesine göre ölçekleniyor ve düşen itemin kaliteside buna göre belirleniyor.

    PvP tarafında ise TU10 oyunun çıkışından bugüne kadar yapılmış en büyük ölçekteki PvP düzenlemesi oldu.PvP de PvE ye göre yapılan düzenlemeler daha fazla,bu değişikliklerin ilki tüm silahların temel PvP hasarını % 20 oranında düşürdüler.Bu düzenlemenin neden yapıldığını daha önce paylaşmıştım.PvP de TTK yani Time To Kill süresi çok kısaydı ve bu süre oyuncuların tepki süresi için yeterli gelmiyordu.Bu nedenle PvP hasarlarını düşürerek TTK süreleride artmış oldu.Bunun yanısıra bazı silah türlerine özel ayrı nerfler sözkonusu,PvP de sıkça kullanılan Assault Rifle,SMG,pistol ve Shotgun gibi silahlara ayrı bir oranda silah türüne göre değişmekle birlikte nerfler yapıldı.PvP de yapılan bir önemli değişiklik ise Bleed ve Burn hasarlarında oldu.Oyunda Bleed yani kanama hasarı sağlayan her şeyin(explosive seeker mine,stinger hive gibi) PvP hasarı % 75 oranında düşürüldü.Bu nedenle artık PvP de bleed status efektin hiç bir etkisi kalmadı.Bunun yanısıra Burn yani yanma hasarıda % 25 oranında düşürüldü fakat burn damage odaklı skill buildler PvP de etkisini sürdürüyor.Yine daha önce bahsetttiğim Imperial Dynasty holster ve Nego Dilemma setlerinde PvP adına önemli düzenlemeler yapıldı.Özellikle yeni eklenen gearsetlerden olan Eclipse Protocol gearseti set özelliklerinden dolayı status efekt bazında oyunun en iyi seti oldu.Bu set gerek PvE gereksede PvP de skill status buildlerde çok etkili bu setin dışında ise tamamen en yüksek hayatta kalmaya odaklı olarak oyuna eklenen Foundry Bulwark setide yine PvP nin yeni metasını oluşturuyor.Setin iyileştirme özelliğini PTS te PvP için düşürselerde yine oldukça güçlü ve gerçek anlamda oyunun ilk tank seti olduğunu belirtmek istiyorum.Özellikle yeni backpack talenti Adrenalin Rush ve body armorda İntimidate kombinasyonuyla hem yüksek armor hemde yüksek hasar gücüne sahip bir set,bu nedenlede PvP de oldukça tercih ediliyor.PvP de güncelleme sonrası öne çıkan silah ise kesinlikle Lady Death egzotik SMG,bu silah özellikle Bulwark buildlerde ve adrenalin Rush-İntimidate kombinasyonuna oldukça uygun,talenti ve yeniden düzenlenmiş haliyle daha kısa sürece stack alıp daha yüksek hasar sağlıyor.Güncellemesi öncesi uzun süre farmlayıp düşürmüştüm ve yeni buildlerimin vazgeçilmezi Lady Death oldu.


    TU10 un PvE ve PvP adına etkileri genel olarak bu şekilde,elbette bazı detaylar yine mevcut fakat onlarıda oynayıp keşfetmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum.Son olarak Sezon 2 bugün başladı ve yine ilk sezonda olduğu gibi 3 ay sürecek yeni Manhunt görevleri,global eventler ve liglerle birlikte dopdolu bir üç ay oynayanları bekliyor olacak.Sezon 2 WONY sahiplerinin erişimine ücretsiz fakat Sezon 2 Pass yani ekstra ödüller aldığınız bu geçiş için 1000 Premium Kredi yani 52 TL ödemeniz gerekecek diğer türlü Sezon 2 Pass dahilindeki ödülleri alamıyor olacaksınız.Elbette Sezon 2 Pass önemli ödülleri içerisinde bulunduruyor.Almak zorunlu değil tercih oyunculara bırakılmış fakat oyunu düzenli bir şekilde bu güne kadar oynadıysanız muhtemelen Sezon 2 Passı alırsınız.Premium Kredi almak isteyenlere önerim tek seferlik alınabilen ve 2k Premium Krediye ek olarak 1k da bonus kredi alınan paketten almaları çünkü sonraki sezonlarda yine Sezon Pass ücretli olacağı için hazır paket indirimi varken daha uyguna gelmiş olur.Sezon 2 Pass için Premium kredi aldığımda bu paketi tercih ettim ve beraberindede özel bir maske hediye edildiğini belirtmek isterim.

    TU10 sonrası gözlemlerim bu şekilde,güncellemenin oyunda önemli değişikler kattığını ve daha iyi bir hale getirdiğini düşünüyorum.Özellikle üç hafta kadar süren PTS sürecinin bunda etkisi büyük ve uzun zaman sonra en az hatalı olarak çıkan bir güncelleme oldu.Genelde PTS süreci yapılmayan büyük ölçekli güncellemelerde(WONY TU8 gibi) bazı sorunlar oluşuyordu fakat test süreci ile birlikte yapılan bildirimler doğrultusunda güncelleme son halini alarak oyuna eklendi.Sezon 2 içerikleri ve yeni Raid ile birlikte oyun ilerleyen dönemde yine dolu içeriğe sahip olacak ve bunlara ek olarak henüz duyurulmamış fakat doğrulanan yeni oyun modlarıda eklenerek oyun içerik olarak desteklenmeye devam edecek.




  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.